Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Χρειάστηκε να περάσει ένας μήνας από τότε που άλλαξα το τιμόνι για να κάνω μια βόλτα και να δω τι λέει. Έχω τα θέματα μου με τον αυχένα και την μέση και μετά απο 2 βδομάδες φυσικοθεραπείες στον αυχένα (μέση δεν την έπιασα ακόμα...απο βδομάδα μάλλον) κατάφερα την Κυριακή και έκανα 25 χλμ. δοκιμαστικά. Όλα καλά με το τιμόνι, σαφώς πιο εργονομικό και άνετο, και ευτυχώς η μέση και το ισχιακό νεύρο όσο ήμουν στην σέλα δεν με ενόχλησαν καθόλου. Πάλι καλά...για άλλη μια φορά εκτίμησα το πόσο σημαντικό είναι να κάθεσε στην σωστή θέση πάνω στο ποδήλατο...Τελικά αγοράστηκε το Pro LT Ergo . Χρειάστηκε να αλλάξω και λαιμό και ευτύχως βρέθηκε μεταχειρισμένος αυτό εδω ο truvativ και γλυτώσαμε τα πολλά πολλά....
Μια γρήγορη που έκανα όλα καλά....θα δείξει όμως σε πιο μεγάλη βόλτα...
το αγορασα και το πουλησα μετα 1,5 2 χρονια, για να πας δουλεια μεσα στη πολη αποκλειεται εισαι πολυ σκυφτος , φρενα οχι ευκολα προσβασιμα οταν εχεις τα χερια στη πανω θεση και τσαντα αναγκαστικα στη πλατη,Το road bike σου φαίνεται επίπονο για τη μέση ή το δοκίμασες κι έχεις ιδία εμπειρία; Έχει σημασία και διαφορά.![]()