Ποδήλατο

Reaction score
1.988
Τελικά αγοράστηκε το Pro LT Ergo . Χρειάστηκε να αλλάξω και λαιμό και ευτύχως βρέθηκε μεταχειρισμένος αυτό εδω ο truvativ και γλυτώσαμε τα πολλά πολλά....

Μια γρήγορη που έκανα όλα καλά....θα δείξει όμως σε πιο μεγάλη βόλτα...
Χρειάστηκε να περάσει ένας μήνας από τότε που άλλαξα το τιμόνι για να κάνω μια βόλτα και να δω τι λέει. Έχω τα θέματα μου με τον αυχένα και την μέση και μετά απο 2 βδομάδες φυσικοθεραπείες στον αυχένα (μέση δεν την έπιασα ακόμα...απο βδομάδα μάλλον) κατάφερα την Κυριακή και έκανα 25 χλμ. δοκιμαστικά. Όλα καλά με το τιμόνι, σαφώς πιο εργονομικό και άνετο, και ευτυχώς η μέση και το ισχιακό νεύρο όσο ήμουν στην σέλα δεν με ενόχλησαν καθόλου. Πάλι καλά...για άλλη μια φορά εκτίμησα το πόσο σημαντικό είναι να κάθεσε στην σωστή θέση πάνω στο ποδήλατο...

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
για εμενα που ενα road bike μου φαινεται πολυ κουραστικo/επιπονο για τη μεση και ενα trekking μαλλον βαρκα το παρακατω ειναι μια καλη επιλογη? τι λετε?

https://www.tsirikosbikes.gr/scott-silence-speed-10-2017.html

σκεφτομαι και σπαστο σαν επιλογη για να το φορτωνω και να πηγαινω σε περιοχες με ποδηλατοδρομους... γιατι καποιοι οδηγοι απλα αγνοουν και βριζουν τους ποδηλατες δεν ειμαστε ακομα σε καλο δρομο

πολυ επικινδυνο σπορ η ποδηλασια σε δημοσιο δρομο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Το road bike σου φαίνεται επίπονο για τη μέση ή το δοκίμασες κι έχεις ιδία εμπειρία; Έχει σημασία και διαφορά.;)

Reaction score
1.988
Gopro;
To Garmin 520 το έχεις βάλει πάνω στον λαιμό ή με την προέκταση στο τιμόνι;

Reaction score
20.829
Στο trekking το είχα στον λαιμό, τώρα στο road το έχω βάλει στην προέκταση. Έχω βάλει την κάμερα (Sony FDR X1000) στον λαιμό, με μία βάση που είχα αγοράσει πέρυσι αλλά δεν την χρησιμοποιούσα. Βλέπει λίγο προς τα πάνω η κάμερα, και ανησυχούσα τι θα τραβάει, αλλά τελικά μάλλον καλύτερα που "βλέπει" λίγο προς τα πάνω!

Reaction score
1.988
Τα πλήκτρα που έχει η συσκευή στην κάτω μερία, προς τον αναβάτη, τα χειρίζεσαι εύκολα ή όχι;
Υπάρχει αρκετό κενό μεταξύ συσκευής και τιμονιού;

Reaction score
20.829
IMG_4573.jpg

IMG_4512.jpg

Η απόσταση από τη συσκευή ως τη μπάρα/stem του τιμονιού είναι μικρή με τη συγκεκριμένη βάση, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον χειρισμό, αφού με τη βάση αυτή η συσκευή είναι τοποθετημένη πιο πάνω από το stem, όπως φαίνεται και στην εικόνα. Αν ήταν στο ίδιο επίπεδο ή πιο χαμηλά από το stem, τότε δεν θα μπορούσα να τη χειριστώ, παρά μόνο αν τα δάχτυλα ήταν σα καλαμάκια φραπέ :D:roflmao:

Last edited:

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Το road bike σου φαίνεται επίπονο για τη μέση ή το δοκίμασες κι έχεις ιδία εμπειρία; Έχει σημασία και διαφορά.;)
το αγορασα και το πουλησα μετα 1,5 2 χρονια, για να πας δουλεια μεσα στη πολη αποκλειεται εισαι πολυ σκυφτος , φρενα οχι ευκολα προσβασιμα οταν εχεις τα χερια στη πανω θεση και τσαντα αναγκαστικα στη πλατη,
Βολτες και παλι δυσκολο τα νιωθει ολα η μεση δεν ειναι για ενα μεσο-αρχαριο ποδηλατη

ενα trekking παλι που ειχα πριν απο το road δεν κλειδωνε το πηρουνι και ζαλιζομουν απο τα πανω κατω του πλασιου στο δυνατο στροφαρισμα χαχα

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
ΟΚ, κατανοητό.

Το ποδήλατο που παραθέτεις στο προηγούμενο post σου, δεν μπορώ να το αξιολογήσω γιατί δεν έχω κάποια εμπειρία με του συγκεκριμένου τύπου ποδήλατα. Πάντως, διαβάζοντας τα επιμέρους χαρακτηριστικά του, αδυνατώ να κατανοήσω την τιμή του - μου φαίνονται πολλά.

Ίσως άλλα μέλη να μπορούν να σε βοηθήσουν περισσότερο.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
μαλλον οι εσωτερικες ταχυτητες κοστιζουν το κατι τις ... αν βγαλεις εξω παραγοντα τιμης?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis