Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.424
Ακριβώς όπως πάει η κόκκινη γραμμή (Α)
View attachment 169981
Το 54 μπορεί να καλύψει από 172-180cm ύψος αναβάτη.Μόλις το μέτρησα.
54cm το effective tube length!
1.72 ύψος δικό μου και περίπου 82 inseam
Έχεις αρκετά μεγάλο καβάλο για το ύψος σου οπότε η θέση οδήγησης θα είναι αρκετά σκυφτή και θα τεντώνεσαι. Ήθελες το 52 αλλά δοκίμασε το και εαν σε βολεύει... ούτως η άλλως δεν θα μείνεις και πολύ με αυτό.Μόλις το μέτρησα.
54cm το effective tube length!
1.72 ύψος δικό μου και περίπου 82 inseam
Θυμάσαι πόσο αέρα βάζουμε στα λάστιχα ή να σου πω....Η "ξηρασία" διακόπτεται την Κυριακή! Κανόνισα ποδηλασία με φίλο!![]()
![]()
![]()
Σκάσε ρε! Φυσικά και θυμάμαι! Αφού βάζω αέρα μέρα παρά μέρα στα λάστιχα προπόνησης. Άσε που εδώ, ειδικά τώρα που "έπιασαν" οι ζέστες, βάζουμε λίγο λιγότερο από το normal γιατί με την τριβή και τη ζέστη ο αέρας διογκώνεται αρκετά για να βγει εκτος προδιαγραφών του λάστιχου. Την "πάτησα" έτσι, τις προάλλες που τρύπησε η σαμπρέλα κατά τη διάρκεια της προπόνησης.Θυμάσαι πόσο αέρα βάζουμε στα λάστιχα ή να σου πω....![]()
Με gel ήταν το προηγούμενό μου bib short και με είχε βολέψει πολύ. Βλέπω στο site ότι η εταιρία έχει ακόμα στη γκάμα της τέτοια. Ευτυχώς, η Funkier κι η Castelli έχουν αντιπροσώπους στην Κύπρο, οπότε θα ρωτήσω για τιμές και στους δύο.Τα gel είναι για τα άσπρα και απαλά ποπουδάκια που έχουν ευαισθησίες στο άγγιγμα.
Πάρε αυτο ότι καλύτερο στα λεφτά αυτά.
Το Kiss air2 pad έχει εξελιχθεί και παρόλο που είναι παχύ ούτε που το νιώθεις, οι τιράντες δεν ζορίζουν ντίπ, η μεγάλη φάσα στα μπούτια δεν επιτρέπει να μετακινηθεί ούτε χιλιοστό το κολλάν και άπαξ και σε πιάσει κατουρημα βγαίνει η κοκόνα πανεύκολα![]()
Μωρέ, μια χαρά είναι η Castelli. Έχω sleeves, shoe covers και leg covers, από τη nano σειρά της κι είναι τα μόνα πραγματικά αδιάβροχα κι αντιανεμικά - τα συνέστηνα ανεπιφύλακτα σε όποιον με ρωτούσε σχετικά. Θα δω τι θα κάνω με το bib short, μπαίνει στα υπόψιν.Δεν τη ξέρω τη funkier, δεν είχα ποτέ αλλά από ότι δήποτε άλλο είχα η castelli είναι η μοναδική εταιρία που σε βάθος χρόνου δείχνει τη ποιότητα στα υλικά της.
Όλοι στο χώρο που γράφουν χιλιόμετρα τη προτιμάνε για τη αντοχή και τη εφαρμογή.
Το παραπάνω το δουλεύω κάνα μήνα , νομίζω το πήρα 80€ απο Ελλάδα, πλύνε βάλε αβέρτα και είναι σαν καινούριο. Το χειμωνιάτικο μακρύ είναι και αυτό castelli και μετά από 2 χρόνια δεν έχει σημάδια φθοράς ούτε στα υλικά ούτε στο pad.
Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος γιαυτό τη προτείνω ως εταιρία γενικώς στα προϊόντα της.
φουλ συντηρηση ουτε ενας γυμνος![]()
Σήμερα η 13η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη
Η 13η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Με εκκίνηση την πλατεία ΧΑΝΘ δεκάδες ποδηλάτες αναμένεται να ξεχυθούν στην [...]www.thestival.gr
![]()