- Reaction score
- 5.505
Αντε ρε και νυστάζω....
Μία εβδομάδα; Ξέρεις τι είναι ένα καροτάκι λαχταριστό σε μία διαδρομή; Θα πήγαινε στο στομάχι σε χρόνο ρεκόρ... δεν ξέρω τι θα γινόταν με το κομπιουτεράκι σε αυτή τη περίπτωση όμως...Παναγιώτ, μας έσκασες...
Πάντως η ιδέα με το καροτάκι δεν κακή, θεωρώ πως για μια βδομάδα θα προσφέρει ικανοποιητική στήριξη, μετά θα μαραθεί και θα πρέπει να αντικατασταθεί![]()
Ρε ψηλέ, είσαι πικαπάκιας;Ναι ρε wahoo θα πάρω, θα φτιάξω και την μακρύτερη βάση αλουμινίου που υπάρχει (μία τριανταδυάρα ναούμ) και θα τους δείξω εγώ τους γυαλιστερούς
Να ένα armboard από αλουμίνιο φτιαγμένο απ τα χεράκια μου να μην λέτε δλδ...
View attachment 190631
Ψηλέ...Ρε ψηλέ, είσαι πικαπάκιας;![]()
Α κι εσύ δικιά μας είσαι (ηλικιακά)...Ψεκάζει με fresh air?
Το έχεις σε πολύ καλή οπτική κατάσταση βλέπω αλλά βάλε και συ έναν πλίνθο της προκοπής κρίμα... (αν είναι τύπου Loricraft αυτός που βλέπω πέταξε τον άμεσα)Garrardakias? Γουσταρω! Εδω παιζει το 401View attachment 190651
Και μεταφορικά και κυριολεκτικά μην σου πω... άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχω δηλώσει πως θα βάλω μνι να κάνω καριέρα.Α κι εσύ δικιά μας είσαι (ηλικιακά)...
τι σε λέει το tracking;Ελπίζω να είναι όπως τα λένε και όχι κανιβαλισμένο, τα ρέστα το έβαλα next Day παράδοση.
Πόσο είπαμε κάνει να έρθει πανάγο?
Όλες κάπου εκεί ειμαστεΑ κι εσύ δικιά μας είσαι (ηλικιακά)...
Κύριε πρώην διαχειριστά.Γμτ προδόθηκα... ούτε σε θρέντ με ποδήλατα δεν μπορείς να κρυφτείς - έχω και κάτι ενεργά krk 10ιντσα να ξέρετε κύριε διαχειριστά![]()
Πολύ όμορφο είναι ρε!Το παιδίμ
![]()