Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
V

VIDEOMIX

Guest
Με το που τέλειωσε ο αγώνας, έβαλα το "Η μεγάλη εξέγερση" River Queen.
To μετάνοιωσα οικτρά.

Reaction score
0
Tsotsi του Gavin Hood
Pride & Prejudice του Joe Wright
The Hidden Blade του Yοji Yamada

Και οι 3 ηταν πολυ καλες ταινιες.
Το Tsotsi μας δειχνει την πορεια προς την χαμενη ανθρωπια ενος νεαρου Gangster της Νοτιας Αφρικης (με Oscar στην πλατη της η ταινια)
Το Pride & Prejudice απ το βιβλιο της Jane Austen μας μεταφερει στην Αγγλια της Δαντελλας του Ρομαντισμου και...του Γαμου
Τελος το The Hidden Blade ειναι μια ηθογραφια της Ιαπωνιας του 19 αιωνα που καλειται να αλλαξει με την καθοδο των δυτικων
και μια ιστορια απαγορευμενου ερωτα ενος Samurai και μιας υπηρετριας.
Το υφος και το θεμα μοιαζουν αρκετα με το "The Twilight Samurai " μιας και ο δημιουργος του ειναι ο ιδιος.

Reaction score
4.445
Down & Country (Αιτία Διαζυγίου)

Τελείως κουλή ταινία!!!!!!!!!!!
Θα περάσει πολύ ευχάριστα η ώρα σας!!!

Reaction score
786
Me And You And Everyone We Know (Εγω, εσυ και ολοι οι γνωστοι)

Περιεργο ταινιακι. Εχεις φτασει περιπου στην μεση και σκεφτεσαι "τι πατάτα ειναι αυτη". Μετα ομως θυμασαι τα βραβεια που διαβασες στο εξωφυλο (Καννες, Sundance κλπ) και λες δεν μπορει, κατι θα υπαρχει που δεν το πιανω. Δεν μπορει να κανουν οι "ειδικοι" τοσο λαθος, μηπως εχει καει το μυαλο μου απο τις ειδησεις του Star? Ξαφνικα η ταινια τελειωνει και μενεις για παντα με την απορια. Εγω ειμαι ηλιθιος ή η ταινια υπερεκτιμημενη? Υπενθυμιζω βεβαια οτι ειμαι μεγαλος σινεφιλ, γουσταρω και ανεξαρτησια και ασυναρτησία. Αλλα αυτο παραπάει...
Εχουμε λοιπον μια χουφτα αλλοπαρμενων suburbans, μεταξυ αυτων ενα μαυρο πιτσιρικι που γραφει βρωμολογα στο chat, τον λευκο πατερα του που εβαλε φωτια στο χερι του for the sake of it, μια "Αμελι" που παλια πρεπει να εκανε χρηση παραισθησιογονων και της εχει μεινει το κουσουρι, δυο ξεκωλ@κια που κανουν διαγωνισμους πίπ@ς και κατι αλλους ασυνηθιστους τυπους. Ολοι αυτοι πηγαινοερχονται και κανουν συζητησεις στυλ "Before Sunrise/Sunset". Συναντουν ο ενας τον αλλον και αρχιζουν να συμπεριφερονται λες και μολις βγηκαν απο coffee shop. Πανω που κατι παει να γινει, η σκηνη αλλαζει. Πανω που κατι πας να βγαλεις ως νοημα, η ταινια τελειωνει. Καλυνηχτα σας. Καλυτερα (ξανα)δειτε το Ghost World.

Βαθμολογια: 4/10

V

VIDEOMIX

Guest
πόσταρέ το στις ταινίες που θα πρέπει να μην ενοικιάσουμε, ωστε να έχουμε και αυτή την ταινία στην μαύρη λίστα.

V

VIDEOMIX

Guest
Πρίν λίγο τέλειωσε η ταινία...
CURTIS "50 CENT" JACKSON
GET RICH OR DIE TRYIN'

Kαλή βιογραφική ταινία του νέου αστεριού της Ράπ.
Βέβαια, πολύ ναρκωτικό μέσα, βία, αίμα και βωμολοχία.
Είναι ενδιαφέρουσα ταινία όμως και άνετα την παρακολουθείς. 8)

Reaction score
427
ΑΔΕΡΦΟΙ ΓΚΡΙΜ
Δεν είχα ακούσει και τα καλύτερα λόγια για την ταινία, αλλά την είδα ευχάριστα.
Ίσως έφταιγε και το γεγονός ότι λόγω mundial είχα κανένα 20ήμερο να δω ταινία.

GTX

Reaction score
39
White Noise

Καλό μου άρεσε, κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους αν και το τέλος είναι μάπα και χωρίς κανένα twist που θα περίμενες οτι θα έχει. Θυμίζει πολύ the ring αλλά γενικά για το είδος της μια χαρά.

Reaction score
6
Χτες ειδα το κλασικό Στενές επαφές τρίτου τύπου.
Με αφορμη την αγορά του προβολέα, πολλες παλιες ταινιες ξαναβγαίνουν στον προσκήνιο και τις ξαναβλέπω στη σωστη πλεον κλίμακα.
Η συγκεκριμένη ταινια μαζι με το Aliens ανήκει σε αυτες που βλέπω παντα ( δεν ξερω και γω πόσες φορές) μετά της μια τα μεσάνυχτα.
Θα μέγα πως ταιριάζουν σε αυτήν την ωρα προβολής

Reaction score
4.445
Cabin Fever.Νεανικό τρόμου υποτίθεται.
Εντάξει, μάπα δεν ήταν.Περνάει η ώρα αλλά μου τη δίνει όταν βάζουν γυμνό χωρίς λόγο.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Giota said:
Εντάξει, μάπα δεν ήταν.Περνάει η ώρα αλλά μου τη δίνει όταν βάζουν γυμνό χωρίς λόγο.
Εδώ θα διαφωνήσουμε, Γιώτα. Το γυμνό πάντα έχει λόγο (ενίοτε τον πρώτο). :lol:

Reaction score
4.445
n_olympios said:
Giota said:
Εδώ θα διαφωνήσουμε, Γιώτα. Το γυμνό πάντα έχει λόγο (ενίοτε τον πρώτο). :lol:
Πρέπει να το ξαναδώ για να καταλήξω στο αν τα βυζιά της καστανής είναι αληθινά ή σιλικονάτα...

Reaction score
164
"Εγώ, αυτός και η μητέρα του" ή κάπως έτσι...
Δεν περίμενα τίποτα και γι' αυτό πέρασε η ώρα ευχάριστα, μιας και ήταν άνω του μηδενός. Αν περιμένετε κάτι, ίσως να απογοητευθείτε.

Reaction score
152
"ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"
ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ.....
ΑΡΓΗ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985