Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Εγώ πήγα να πάρω το "Επάγγελμα ρεπόρτερ" (το οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα - το είχα δει παλιά στην τηλεόραση, απίθανο το τελικό πλάνο από ότι θυμάμαι), δεν το βρήκα και πήρα τον "Προφήτη" των Monty Pythons. Kλασσική αξία για καλοκαιρινό σινεμά.

Reaction score
14
Ατελείωτοι αρραβώνες. (Στο Filmnet την Κυριακή)

Γαλλικό.
Καλογυρισμένο. Γρήγορο. Σχετικά απρόβλεπτο.
Πολύ ευχάριστο σεναριακά, μουσικά και "φωτογραφικά".
Το ευχαριστήθηκα πολύ.

Reaction score
7
Το Στοίχημα του Σλέβιν στον κινηματογράφο.

Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τελευταία...Εξαιρετικό καστ (Μπρους Γουίλις,Τζος Χάρτνετ,Μόργκαν Φρήμαν,Μπεν Κίνγκσλεη,Λούσι Λιού),πολύ καλές ερμηνείες,δεμένο σενάριο και καλή σκηνοθεσία...Όποιος έχει όρεξη να δεί καλό σινεμά το προτείνω...

Reaction score
3
Είδα το Perfect Opposites (DVD). Μια ταινία καλούτσικη, για να περάσει η ώρα.
Τίποτα το ιδιαίτερο.
ΕΛΑ όμως που γυρίσαμε στο παρελθόν. Η Ταινία ήταν 4χ3 και Dolby 2.0 ! !
Ναι μεν το έγραφε στο εξώφυλλο, αλλά γιατί;
Και μετά παραπονιόμαστε για την ΕΡΤ και το Μουντιάλ.
Τι λέει η ODEON γι αυτό;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Για δεύτερη φορά, Τhe Proposition.
"Αλλο" γουέστερν από την Αυστραλία, με μουσική αλλά και σενάριο του Nick Cave. Για τα δικά μου γούστα, μια από τις καλύτερες ταινίες της περασμένης χρονιάς.

K

katerinaki

Guest
ELIZABETHTOWN....ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

Ο Ντρου Μπέιλορ (Ορλάντο Μπλουμ) βλέπει τη ζωή του να καταρρέει όταν διαδοχικά χάνει τη δουλειά του και την κοπέλα του (Η Τζέσικα Μπίελ στο ρόλο της Έλεν - Blade Trinity), μέσα στην ίδια μέρα... Ενώ λοιπόν η αυτοκτονία φαντάζει η πιο... λογική λύση στη δίχως νόημα ζωή του, πληροφορείται το θάνατο του πατέρα του και επιστρέφει στη γενέτειρά του στο Κεντάκι για την κηδεία. Εκεί, έχοντας την ευθύνη να πραγματοποιήσει τις πιο post mortem επιθυμίες του εκλιπόντος, θα γνωρίσει μία αεροσυνοδό (Κίρστεν Ντανστ), θα την ερωτευτεί και θα ανακαλύψει ξανά τις χαρές της ζωής προς ικανοποίηση της μητέρας του, Χόλι (Σούζαν Σάραντον)... από το site των village cinemas

Απλά για να περάσω 2 ωρίτσες απροβλημάτιστη...Τίποτα ιδιαίτερο.....

K

katerinaki

Guest
ASYLUM - ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΘΟΣ

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Πάτρικ Μακ Γκράθ, η ταινία "Παράνομο Πάθος" αφηγείται την ιστορία της Στέλλας (Νατάσα Ρίτσαρντσον), μιας ανήσυχης γυναίκας, που επιθυμεί απεγνωσμένα να βρει σε μια ρομαντική σχέση αυτό, που θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή της.
Όταν ο σύζυγός της, Μαξ (Χιου Μπόνεβιλ), ένας φιλόδοξος ψυχίατρος, διορίζεται σε μια υψίστης ασφαλείας ψυχιατρική κλινική, η Στέλλα και ο μικρός γιος τους θα πάνε να ζήσουν μαζί του σε μια επαρχιακή πόλη της Αγγλίας. Αποκομμένη από την ενθουσιώδη αστική ζωή του Λονδίνου, η Στέλλα αισθάνεται ανικανοποίητη. Σύντομα αρχίζει να ερωτεύεται έναν ελκυστικό γλύπτη, τον Έντγκαρ (Μάρτον Τσόκας). Έναν τρόφιμο, που θα αναλάβει τη συντήρηση του βικτωριανού θερμοκηπίου του ασύλου. Αγνοώντας τις προειδοποιήσεις του Δρ. Κλήβ (Ίαν Μακ Κέλεν) και το γεγονός ότι ο Έντγκαρ εισήλθε στην κλινική για βίαιη δολοφονία της συζύγου του από παθολογική ζήλια, η Στέλλα είναι έτοιμη να ρισκάρει τα πάντα για να είναι μαζί του. Η παθιασμένη σχέση τους, όμως, μετατρέπεται σε μανία, τέτοια που αρχίζει να απειλεί τον έρωτα, την λογική ακόμα και την ίδια της τη ζωή. Έχοντας πάρει το ρίσκο, δεν υπάρχει επιστροφή. Μια τρομερή τραγωδία θα επέλθει, που θα αλλάξει τη ζωή όλων...
www.village.gr

την παρακολούθησα με ενδιαφέρον...τραγικό φινάλε...φυσικό επακόλουθο από την όλη πλοκή της ταινίας...με προβλημάτισε αρκετά σχετικά με το έρωτα που δεν μπορεί και δεν θέλει να ακούσει τη φωνή της λογικής....όμως ακολουθώντας αυτό το μονοπάτι μπορεί να αποβεί μοιραίο για τις ζωές πολλών ανθρώπων.... :(

Reaction score
7
AEON FLUX
Τελικα μου αρεσε και το ειδα ευχαριστα. Δεν ξετρελαθηκα, αλλα ηταν καλο.
Ασε που μου φανηκε οτι ειχε καλη εικονα....

Σημερα θα βαλω αλλη ταινια. Δε θυμαμαι ποια εχω "δανεισμενη" στο σπιτι αλλα εχω 2....

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
KATERINAKI said:
ASYLUM - ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΘΟΣ

την παρακολούθησα με ενδιαφέρον...τραγικό φινάλε...φυσικό επακόλουθο από την όλη πλοκή της ταινίας...με προβλημάτισε αρκετά σχετικά με το έρωτα που δεν μπορεί και δεν θέλει να ακούσει τη φωνή της λογικής....όμως ακολουθώντας αυτό το μονοπάτι μπορεί να αποβεί μοιραίο για τις ζωές πολλών ανθρώπων.... :(
Την έχω δει, και αν και ήταν καλογυρισμένη με ενόχλησε. Αρκετά αρρωστημένη, δεν βρίσκεις;

K

katerinaki

Guest
συμφωνω απολυτα Μαρια.....πολυ αρρωστημενη....ολο μια θλιψη...και μια ακατανικητη τρελα η οποια συνοδευει τους ηρωες μεχρι το τελος της ταινιας...με προβληματισε ομως...δεν στο κρυβω.... :?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Jericho Mansions (2003)
(ελληνικός - όχι ιδιαίτερα επιτυχημένος - τίτλος: Τα διαμερίσματα του τρόμου)

Εντυπωσιακή, στυλιζαρισμένη ταινία μυστηρίου-θρίλερ, όχι τρόμου, του σκηνοθέτη Alberto Sciamma, που δεν έχει δώσει μέχρι τώρα πολλά δείγματα γραφής.
Υπόθεση με εναλλαγές πραγματικότητας - φλας-μπακ - ονείρου, ωραία φωτογραφία και περίτεχνη χρήση της κάμερας, και πολύ καλές ερμηνείες από ένα "ο παλιός είναι αλλιώς" καστ με πρωταγωνιστές το James Caan, τη Geneviève Bujold, και την πάντα σαγηνευτική σε βαθμό κακουργήματος Jennifer Tilly.

Κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά υποτιτλισμένη, αλλά είναι αρκετά δυσεύρετη για ενοικίαση.

V

VIDEOMIX

Guest
V for Vevtouza εεεεε VENTETA ήθελα να πω. :lol:
Πολύ καλή ταινία. "κλείστε την" με τηλεφώνημα. Δεν λέω σκέτο νοικιάστε την, διοτι δεν πρόκειται εύκολα να την βρείτε. Ειναι νέα σε κυκλοφορία και... ανάρπαστη. 8)

Reaction score
786
Factotum

Ημιαυτοβιογραφικη ταινια, βασισμενη σε νουβελα του Μπουκοφσκι. Η σχεση μου με τη λογοτεχνια περιοριζεται στον Μικρο Νικολα και τον Ιουλιο Βερν, η ταινια παντως καταπιανεται με εναν ημιαποτυχημενο συγγραφεα που κανει δουλειες του ποδαριου, μπεκροπινει μερα-νυχτα και ειναι μεγαλος γυναικάς. Σεναριο δεν θα βρειτε και πλοκη δεν υπαρχει, αλλα σκηνοθετικα τα παμε καλα και οι ερμηνειες ειναι οτι πρεπει. Αν θελετε να εμπνευστειτε για να συνεχισετε ολοχρονις την κραιπαλη του μπαρονησιώτικου καλοκαιριου, θεωρηστε αυτη την ταινια οδηγο επιβιωσης. Ποιηση ομως γραφετε?

Βαθμολογια: 5/10

Reaction score
164
Conair...
Παλιό κλασικό. Η αμερικανιά, της αμερικανιάς, την αμερικανιά, ώ αμερικανιά!
Αν ήμουν 15 ετών θα μου άρεσε πολύ... :?

Reaction score
5
Το στοίχημα ή originally Lucky number slevin

Το είδα σε R2 με αγγλικούς υπότιτλους. Εκπληκτική εικόνα, χαμηλά ο ήχος.

ΤΑΙΝΙΑΡΑ !

K

katerinaki

Guest
Ο Κύριος Τζόουνς ( 1993 )

Mr. Jones

Κατηγορία: Δράμα

Σκηνοθέτης: Μάικ Φίγκις

Πρωταγωνιστούν: Ανν Μπάνκροφτ, Λένα Όλιν, Ρίτσαρντ Γκιρ

Μετά από μία απόπειρα να "πετάξει" από τη στέγη ενός σπιτιού, ο κύριος Τζόουνς μεταφέρεται στο ψυχιατρείο. Η γιατρός που αναλαμβάνει να ασχοληθεί με την περίπτωσή του, τον ερωτεύεται.

Επιλογή στην τύχη, η οποία δεν ήταν μαζί μου στο να επιλέξω μια καλή ταινία.... :lol:

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.047
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Grigoris1966