Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Freedomland

Αρκετά καλή προσπάθεια. Θίγει το θέμα του ρατσισμού, ωστόσο στο σημείο αυτό, κατά τη γνώμη μου, το Crash τα κατάφερε πολύ καλύτερα. Η σκηνοθεσία έχει ορισμένα αφελή σημεία και καθιστά την εξέλιξη της υπόθεσης αρκετά προβλέψιμη. Καλές ερμηνείες από το Samuel L. Jackson και τη Julianne Moore.

Reaction score
429
Κι εγώ Freedomland είδα.

Στην αρχή της ταινίας ψιλοβαρέθηκα και θα την έλεγα χάλια. Βασικά με εκνεύρισαν οι υπερβολικές αντιδράσεις των ηθοποιών.
Μετά όμως που μπλέχτηκε το θέμα ρατσισμός, έγινε πιο ενδιαφέρον.
Σαφώς ανώτερο το crash.

Reaction score
152
AEONFLUX.
ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ.ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ GATTAKA...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

...ΚΑΙ Η SARLISE ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΕΑ.!!!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.080
Πρεπει να εχω γινει πολυ παραξενος γιατι το AEONFLUX το παρατησα στην μεση........

Reaction score
164
Είδα το "Cidade de Deus" (Πόλη του Θεού). Πολύ ενδιαφέρουσα, "βιντεοκλιπίστικο" μοντάζ και εικόνα, γρήγοροι ρυθμοί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν την κατατάσσω στα αριστουργήματα που άκουγα τόσο καιρό. Πολύ καλή πάντως.

Reaction score
383
spylab said:
Πρεπει να εχω γινει πολυ παραξενος γιατι το AEONFLUX το παρατησα στην μεση........
παραξενος θα ησουν αν δεν την παρατουσες στη μεση ...πατατα

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

David Lynch - Twin Peaks (Fire walk with me)

Παλιά αλλά σταθερή αξία.
Η ταινία γυρίστηκε ως prequel για να "διαλευκάνει" ορισμένες πτυχές που παρέμειναν σκοτεινές στην πολύ δημοφιλή στις ΗΠΑ σειρά Twin Peaks. Τώρα αν σε μια τυπική ταινία του Lynch μπορεί ποτέ να διαλευκανθεί κάτι χωρίς να μείνει αμφιβολία, αυτό είναι άλλο θέμα.

Συμβολισμός, εναλλαγές ονείρου και πραγματικότητας ("we live inside a dream"), εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, πολύ καλή φωτογραφία, καλές ερμηνείες και εξαιρετική μουσική του Angelo Badalamenti.

Reaction score
7
Broken Flowers - Jim Jarmusch

Εξαιρετική ταινία με έναν πολύ καλό Bill Murray...Τυπική ταινία του Τζάρμους με την φωτογραφία και τα πλάνα της...Με ικανοποίησε με πολύ εσωτερικό τρόπο...

Reaction score
60
syriana

sovari tainia pou se kanei na skeftese posa paixnidia pezonte piso ap thn plati mas gia to petrelaio .

thelei parakolouthisi me prosoxi alla to aksizei san tainia

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Υπάρχει ροζ πάνθηρας χωρίς Πήτερ Σέλλερς; Αν τα καταφέρνει ο Στηβ Μάρτιν, μπράβο του... Να το δω ή θα με ξενερώσει;

Reaction score
164
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Υπάρχει ροζ πάνθηρας χωρίς Πήτερ Σέλλερς; Αν τα καταφέρνει ο Στηβ Μάρτιν, μπράβο του... Να το δω ή θα με ξενερώσει;
Απ' ό,τι έχω ακούσει, εξαρτάται...
Αν περιμένεις να δεις κάτι ανάλογο με τους παλιούς Πάνθηρες, αν σκέφτεσαι διαρκώς τον Edwards και τον Sellers, φοβάμαι ότι θα ξενερώσεις...
Αν απλά ξεχάσεις ότι ακούς τα ονόματα Clouseau και Dreyfus και χαλαρώσεις, τότε θα δεις μια κωμωδία για να περάσεις απροβλημάτιστα το καλοκαιρινό βράδυ.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Έχω ακούσει κι εγώ διάφορα για την αναβίωση του ροζ πάνθηρα. Ρώτησα γιατί ο Σάκης έβαλε τη φωτό ασχολίαστη και δεν ήξερα αν το προτείνει, αλλά τώρα μου κινήσατε την περιέργεια!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
ο Σάκης έβαλε τη φωτό ασχολίαστη και δεν ήξερα αν το προτείνει
Σε όλα τα θέματα έτσι κάνει δαύτος! :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Έχω ακούσει κι εγώ διάφορα για την αναβίωση του ροζ πάνθηρα. Ρώτησα γιατί ο Σάκης έβαλε τη φωτό ασχολίαστη και δεν ήξερα αν το προτείνει, αλλά τώρα μου κινήσατε την περιέργεια!
Thread:Ποια Ταινια Ειδες χθες?
8)

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos