Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3
Μια πολύ καλή ταινία είναι το Merry Christmas (Καλά Χριστούγεννα). Την είδα χτες βράδυ και πιστεύω ότι αξίζει να την δει κανείς.
Επίσης το "Just like Heaven" (Όπως στον Παράδεισο), με την Ρις Γουίδερσπουν και τον Μαρκ Ράφαλλο, θα βγει σύντομα σε DVD. Κι αυτή αξίζει να την δει κανείς.

GTX

Reaction score
39
Δεν υπήρχε όρεξη για σοβαρή ταινία οπότε το ρίξαμε στις κωμωδίες αυτο το weekend!

The Wedding Crashers
Είπαμε δε θέλαμε σοβαρή ταινία κι έτσι κι έγινε. Σενάριο ανύπαρκτο και προβλέψιμο σε τραγικό βαθμό. Είχε πάντως 2-3 αστεία σημεία. Γενικά ευχάριστη θέαση αν ξέρεις για τι πηγαίνεις!

Wallace and Gromit
Πόλυ καλό με πολλά αστεία σημεία. Αν σας αρέσουν τα animation και ειδικά το ChickenRun τότε θα σας αρέσει και αυτό σίγουρα, σε πιτσιρίκια δε το συζητώ! Το oscar του άξιζε σίγουρα μόνο και μόνο αν αναλογιστείς τη δουλειά που ρίχνουν για να γυριστεί η κάθε σκηνή.

Το Σάββατο στο συγκριτικό είδαμε και πολλά patterns αυτά πιάνονται??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
427
Το Σάββατο είδα το lord war.
Καλή ταινία παρόλο που δεν κάνω κέφι τον Νικόλα Κλουβί

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Walk the line.

Παρόλο που περίμενα την ταινία με μεγάλη περιέργεια, και παρόλο που θεωρώ το Johnny Cash ένα μουσικό που έχει αφήσει εποχή (κι ίσως γι αυτόν το λόγο!), η ταινία δεν μου άρεσε.
Κατά τη γνώμη μου πάντα, οι ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών ήταν εξαιρετικές και η Ρις Γουίδερσπουν άξιζε πραγματικά το αγαλματάκι της, αλλά η ταινία, εστιασμένη στην προσωπική και οικογενειακή ζωή του JC και την πάλη του με τις καταχρήσεις, και λιγότερο στο καλλιτεχνικό του πρόσωπο, θα μπορούσε κάλλιστα, με λίγες αλλαγές, να έχει γυριστεί και για τη ζωή οποιουδήποτε άλλου ατόμου. Κι όπως πιστεύω, αν η υπόθεση είναι αδύναμη κι η σκηνοθεσία συμπεριφέρεται "διεκπεραιωτικά", καμιά ερμηνεία και καμιά μουσική δεν μπορεί να ξεκολλήσει μια ταινία. Εν πάση περιπτώσει, είχα πει ότι θα τη δω για να διαμορφώσω γνώμη και την είδα, οπότε όλα καλά..

Reaction score
0
The Man με τον Samuel Jackson και τον "μπαμπα" των American Pie, Eugene Levy και τον Luke Goss(pop συγκροτημα στα 80'-90' που λεγοταν Bros σας λεει τιποτα;).
H ταινια ....για να περνα η ωρα.
Aλλα οπως παντα Sam Rulezzzzzz.

I'll Sleep When I'm Dead του Mike Hodges (Crupier ).
Αγγλικος Υποκοσμος και Εκδικηση σε ενα συγχρονο εγκεφαλικο Noir με ωραια ατμοσφαιρα και καλους ηθοποιους
(Clive Owen,Charlotte Rampling,Jonathan Rhys Meyers,Malcolm McDowell).

Reaction score
0
Σάββατο: Crash... μου άρεσε πολύπραγματικά ουμανιστικό όπως είπε ο Andrew

Κυριακή: Ο Τίγρης και το Χιόνι... ευχάριστο αλλά γλυκανάλατο.

Δευτέρα: The Librarian... και καλά indiana jones (πέρασε και δεν ακούμπησε) ψιλομούφα...

Σήμερον: Hotel Rwanda... Η προβολή διεκόπη βάναυσα και θα συνεχιστεί σε λίγο (με τον Yamaha λίγο πριν το mute διοτι η σύζυγος πήρε καινούργιες παντόφλες...) Οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής... άριστες.

Reaction score
0
Ειδα προχθες το stay

Πρωταγωνιστουν (Ewan McGregor - Naomi Watts - Bob Hoskins)
http://www.imdb.com/title/tt0371257/
"Πλοκή:
Στην σύγχρονη Νέα Υόρκη, ο Σαμ, ένας νεαρός ψυχίατρος αναλαμβάνει την δύσκολη περίπτωση ενός ασθενούς, του Χένρι Λέθεμ, που ένα πρόσφατο ατύχημα, του έχει δημιουργήσει ένα οξύ πρόβλημα αμνησίας. Η κατάσταση θα περιπλεχτεί ακόμη περισσότερο από την στιγμή που ο ασθενής ανακοινώνει στον γιατρό του πως σκοπεύει να αυτοκτονήσει την νύχτα των 21ων γενεθλίων του, που έρχονται σε τρεις μόλις ημέρες. Ο Σαμ αμέσως θα ξεκινήσει μια ριψοκίνδυνη διαδρομή, στο παρελθόν του ευαίσθητου Χένρι, προκειμένου να αποσοβήσει το μοιραίο.

"
Δεν μπορω να πω και πολλα λογια και επειδη ειναι δυσκολο χωρις να αποκαλυψω spoilers και επειδη δεν ειναι η ταινια με την λογικη χρονικη σειρα γεγονοτων.Απαιτει την προσοχη σας σε ολη τη διαρκεια...Εγω παντως την λατρεψα (ειναι και αυτο το εκπληκτικο μονταζ).Θα ελεγα παντως πως ο σκηνοθετης εχει επηρεαστει πολυ απο τον Lynch,Aronofski,Venders.

Σημερα ειδα το derailed με τους
Vincent Cassel, Clive Owen, Jennifer Aniston

http://us.imdb.com/title/tt0398017/
Ενα δραμα-θριλερ που σε κρατα σε αγωνια.Ειναι ομως σχεδον απολυτα προβλεψιμο.Σιγουρα ομως μια ταινια που περνας ευχαριστα το βραδυ σου.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Prince of darkness του Καρπεντερ. Απο τις καλυτερες ταινιες τρομου ever! Υποβλητικη ατμοσφαιρα και σκηνες που σου κοβουν το αιμα! Ποτε θα ξαναδουμε καλο Καρπεντερ ρε παιδια?

V

VIDEOMIX

Guest
Χαρυ Πότερ 4 προχθές.
Χάρυ Πότερ 3 χθές.
Και στα 2 με πήρε ο ύπνος.

Reaction score
4.375
Καλό Κάρπεντερ;;;;;;;;;;;;;
Καλή ταινία τρόμου;;;;;;;;;;

Μπααααααααα........................

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Καλό Κάρπεντερ;;;;;;;;;;;;;
Καλή ταινία τρόμου;;;;;;;;;;

Μπααααααααα........................
Γιατι βρε? Τι εχει ο ανθρωπος? Για δες την ταινια με τσιτα τον ηχο και θα σου πω εγω. Τρεις αλλαξιες εσωρουχα χαλασα. Μαλιστα. Και τα πλενω και στο χερι γιατι μου'χεσε η γατα στο πλυντηριο και εχει βγει off. :cry:
Παντως, αν και b-movας, ο Καρπεντερ εχει δωσει πολυ καλες και κλασσικες ταινιες. Escape from New York, The Thing (κορυφαιο!), They live!, The fog, Halloween και φυσικα το Prince of darkness που την θεωρω την πιο τρομακτικη του. Ασε που με την μουσικη του απο το συνθεσαϊζερ (ο ιδιος συνθετει τα μουσικα θεματα των ταινιων του) οι ταινιες του αποκτουν μια επιπλεον απειλητικη χροια... Μη μου ξαναθιξεις τον John γιατι θα....σε συλλαβω!!!!! :lol:

Reaction score
4.375
:D:D:D

Τα ξέρω όλ'αυτά .Δεν διαφώνησα στο ότι ο Carpenter έχει γράψει ιστορία.Μόνο στο ότι τώρα πια δεν κάνει κάτι καλό.
Θυμάμαι που είχα πάρι σε θερινό να δω το "στο στόμα της τρέλας".Τί πατάτα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όσο για το "Halloween" που είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες πάντα "χέζομαι" όταν το βλέπω λόγω της μουσικής..

Reaction score
59
INTO THE BLUE

ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ 2 ΟΡΙΤΣΕΣ .ΥΠΕΡΟΧΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ JESSICA ALBA ΠΟΛΥ SEXY !!!!

ΑΠΟΨΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΚΗ ΤΟ -HAUTE TENSION-

TAINIA TROMOY SPLATERIA AΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ !!!!!!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Τα ξέρω όλ'αυτά .Δεν διαφώνησα στο ότι ο Carpenter έχει γράψει ιστορία.Μόνο στο ότι τώρα πια δεν κάνει κάτι καλό.
Φτου!!! Την γλυτωσες την συλληψη... Και ειχα μια πελωωωωωρια λαχταρα για ασκοπη χρηση βιας... Ειδικα μετα απο τοσο πλυσιμο... :lol:

Reaction score
786
Layer Cake Χάπια, Σφαίρες & 2.000.000 Λίρες
Imdb
Ενας "μόρτης" drug-dealer λιγο πριν την "συνταξιοδοτηση" πρεπει να βρει την κορη του αφεντικου του που την "εχει κάνει" με ενα junkie. Στην πορεια τον κυνηγουν Σερβοι και λοιποι κακοποιοι και βρισκει την γυναικα της ζωης του. Θα γλιτωσουν?
Το αγαπημενο μου Αγγλικο σινεμα ψυχοραγει εδω και χρονια και ταινιες σαν και αυτη δεν το βοηθουν να ανανήψει. Το hype γυρω απο το Layer Cake ηταν πολυ μεγαλο, αδικαιολογητα κατα την γνωμη μου καθως η ταινια (χωρις να ειναι κακη) δεν εχει κατι το εξαιρετικο. Ο νεος Τζεημς Μποντ ειναι ωραια φατσα αλλα καπως ξυλινος.
Βαθμολογια: 6/10

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv