Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3
ΚING KONG,αν και έχω δει αρκετά πρόσφατα την προηγούμενη με την Τσέσικα Λάνγκ και περίμενα κάτι παρόμοιο,σε περισσότερο ψηφιακή μορφή βέβαια,αυτή ήταν άλλη ταινία.
Εάν εξαιρέσουμε την φοβερή εικόνα,σχεδόν τρισδιάστατη,τα αληθοφανεί εφέ και τον πολύ καλό ήχο,κάποια στιγμή πετάχτηκε το πάνελ απο το sub το οποίο υπερ λειτουργούσε, σαν στόρι,θα προτιμούσα την παλιά. :wink:

Reaction score
786
The Island
Χορταστικη σε διαρκεια περιπετειουλα με Matrixοειδες σεναριο και ωραιους πρωταγωνιστες. Ενδιαφερον το στορυ, αλλα τελικα σαν συνολο δεν ειναι κατι πολυ δυνατό. Το μονταζ και το camera work ειναι τοσο γρηγορο σε καποιες στιγμες που ζαλιζει. Πολυ καλος ηχος. Χαζο χαπι εντ...
Βαθμολογια: 6/10

Reaction score
4.396
"Flight plan" με Jodie Foster.
Είχα τις επιφυλάξεις μου αλλά τελικά το βρήκα πολύ καλό.

Reaction score
0
Τρεις Ταφες του Μελχιαδες Εστραδα.Παρα πολυ καλη ταινια με τον Τομι Λη Τζοουνς να δινει ρεσιταλ υποκριτικης και σκηνοθεσιας(αν και η ταινια ηταν Low buget).
Eιναι λιγο βαρια αλλα αξιζει.

V

VIDEOMIX

Guest
Είδα 2 από τα εργάκια που θα στείλω στους φίλους με 5 ευρό.
Πρώτον. Η Πτώση. Έργο που εξιστορεί τις τελευταίες στιγμές του Χίτλερ. Μου προξένησε συμπάθεια για τον Χίτλερ, λόγο φιλοσυμητικού τρόπου που παρουσιάστηκε η υπόθεση. Ενώ δηλαδή οι δημιουργοί του θέλουν να κάνουν τον θεατή να τον μισήσει περισσότερο και να τον θεωρήσει τρελό, η υπερβολή και οι σαχλαμάρες σαν τις ατάκες και καλά του Χίτλερ << δεν με νοιάζει τι θα πάθει ο λαός της Γερμανίας, καλά να πάθουνε, να πεθάνουν όλοι>> δείχνουν συν τις άλλης, και υπερβολή σε υπέρτατο βαθμό. Επίσης, ο Χίτλερ φώναζε και την ώρα που έτρωγε, την ώρα που μίλαγε με την μνηστή του κλπ κλπ. Έλεος πια. Ξέρουμε ότι αυτό ήταν το στιλ του στα μπαλκόνια, εξ'άλλου το κάνουν και οι πολιτικοί γενικότερα. Στο έργο όμως η σαχλαμάρα πήγαινε σύννεφο. Στα υπόλοιπα του έργου, είχε πολύ καλό ήχο, απαραίτητο το sub καθ'όλη την διάρκεια του έργου. Επίσης, η ομή πραγματικότητα του πολέμου αποτυπώθηκε αρκετά.

Επίσης χθές είδα το Σκοτεινό ποτάμι με τον Σόν Πέν. Αρκετά καλό σενάριο.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
The last starfighter!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To πηρα περιοχης 1 απο το Amazon. Θυμηθηκα τα νιατα μου!!! Κλασικη 80's ταινια με πρωτοποριακα εφφε για την εποχη και πολυ ωραια ιστορια!!! Εχω αλλες τρεις απο τις παλιες που δεν υπαρχουν στο Ελλαντα, αλλα αυτο θα το γραψω αυριο!!!!

Reaction score
786
War Of The Worlds
To Τομκρουζάκι τρεχει και δεν φτανει, καθως οι δολοφονικες ακτινες των εξωγηινων πεφτουν αριστερα, δεξια, μπρος και πισω του. Στο τελος (και αφου η γη την γλιτωνει στο τσακ καθως το κλιμα μας δεν "σηκωνει" τους οξαποδω) ο κοντός κερδιζει την αναγνωριση των παιδιων του, που ειχαν την εσφαλμενη εντυπωση οτι ο πατερας τους ειναι λαπάς...
Ειμαι οπαδος των blockbuster, το ομολογω. Μου αρεσουν οι εκρηξεις, η αγωνια, το τρεχαλητο. Αλλα το War Of The Worlds δεν μου αρεσε. Δεν εχω δει την κλασσικη εκδοχη, αλλα αυτη εδω ειναι σιγουρα χειροτερη. Το σεναριο, ενω εχει πολυ "θεμα", αποδοθηκε τελειως ψόφια. Τα κλισέ δινουν και πέρνουν. Τα εφφέ ειναι καλά (ILM γαρ) αλλα οχι χορταστικά. Επισης η εικονα της ελληνικης εκδοσης δεν με ικανοποιησε. Ο ηχος ομως ειναι ολα τα λεφτα, ειδικα η "μπουρού" των μηχανων ειναι το κατι αλλο. Με λιγα λογια απογοητευση.... Τελος εχω να δηλωσω οτι σιχαινομαι το Τομκρουζάκι περισσοτερο και απο τον Κηάνου Ριβς...
Βαθμολογια 5/10

Reaction score
1
1. Domino : 7/10
2. Cinderalla Man : 8/10
3. Yakamashi Group Κόντρα με τη Γιακούζα : 7/10 (στυλ Γκέτο 13)
4. London : 5/10
5. 8mm2 : 8/10
6. Ροζ Πανθηρας (νεο) : 6/10
7. King Kong : 4/10
8. North Country : 6/10

όχι ολα χτες βεβαια, αλλά τις τελευταίες 10 μέρες

Reaction score
3
Ο Τιτανικός
Παλιό αλλά κλασικό.
Η ιστορία και η πλοκή μέσα απο την κάμερα του πολύ καλού Κάμερον.
Η αγωνία,η εικόνα και τα πλάνα,ακόμη και σήμερα σε καθηλώνουν.
Ο ήχος σχεδόν άριστος,σε κάνει να νοιώθεις ότι είσαι και συ σε κάποια γωνιά μέσα στο πλάνο και παρακολουθείς ζωντανά. :)

Είναι ταινία που πρέπει να υπάρχει στην ταινιοθήκη όλων μας. :D

Reaction score
4.396
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
1. Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring.
2. Samaritan Girl.

Yπεροχες ταινιες και οι δυο, με την πρωτη, να ειναι η καλυτερη... Ποιηση...

Το "Σινεμά" είχες αγοράσει;;;;;;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
59
THE ABYSS ( extended version )

scifi peripeteia skinothetimeni apo ton megalo james cameron girismeni me megales diskolies mesa sto nero .

aksizei na tin anazitisete osoi den tin exete dei

den grafo tin ipothesi giati apotelei spoiler gia osoun den tin exoun dei !!

Reaction score
2
jimdamian said:
THE ABYSS ( extended version )

scifi peripeteia skinothetimeni apo ton megalo james cameron girismeni me megales diskolies mesa sto nero .
Εξαιρετική ταινία και εξαιρετικό και το making of που δείχνει πως γυρίστηκε. Νομίζω οτι ήταν και η πρώτη ταινία στην οποία υπήρχε ένας cg "χαρακτήρας".

Little Big Man

Πολύ καλή ταινία με τον Dustin Hoffman. Ένας γέρος 121 χρονών περιγράφει την ζωή του και πως τον μεγάλωσαν οι ινδιάνοι όταν ήταν 10 χρονών.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Χρυσόστομος Μ. said:
Little Big Man

Πολύ καλή ταινία με τον Dustin Hoffman. Ένας γέρος 121 χρονών περιγράφει την ζωή του και πως τον μεγάλωσαν οι ινδιάνοι όταν ήταν 10 χρονών.
Πολυ ωραια ταινια!!!! Συνδιαζει την τραγωδια με την κωμωδια ιδανικα...

Τhe clash of the titans. Αλλη μια ταινια περιοχης 1 που δεν υπαρχει στο Ελλαντα... Την ειχα δει στο σινεμα το 1981 οταν ημουν...εχμ..υτθτγθυ ετων... Κλασικη ταινια ηρωικης φαντασιας με τα εφφε του αξεχαστου Χάρυχάουζεν και τα πανεμορφα χρωματα του τεκνικολορ... Θα την ξαναδω σημερα!!!! Μηχανη του χρονου...

V

VIDEOMIX

Guest
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Ο Τιτανικός
Παλιό αλλά κλασικό.
Η ιστορία και η πλοκή μέσα απο την κάμερα του πολύ καλού Κάμερον.
Η αγωνία,η εικόνα και τα πλάνα,ακόμη και σήμερα σε καθηλώνουν.
Ο ήχος σχεδόν άριστος,σε κάνει να νοιώθεις ότι είσαι και συ σε κάποια γωνιά μέσα στο πλάνο και παρακολουθείς ζωντανά. :)

Είναι ταινία που πρέπει να υπάρχει στην ταινιοθήκη όλων μας. :D
Νοίκιασες την καινούργια έκδοση; Πρίν λίγο ήμουν στο video club και είδα το εξώφυλο απο την νέα έκδοση. DTS-ES και επεξεργασία στην εικόνα λέει. :D

GTX

Reaction score
39
Aeon Flux (σε DVD :wink:)

Πολύ καλό, η ταινία απο design και φαντασία σκίζει. Ο τύπος που τα σκαρφίστηκε όλα αυτά που βλέπεις στην ταινία έχει ποοοοολύ φαντασία.
Γενικά περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα και η ταινία είναι άκρως πρωτότυπη, όχι τόσο στην κυρίως ιστορία αλλά γενικότερα. Άλλο ένα sci-fi classic στο στύλ του Fifth Element.

Δε χρειάζεται να σχολιάσω την Charlize :D :D
http://www.imdb.com/title/tt0402022/

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll