Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Carlito's way. Κορυφαια γκανγκστερικη ταινια, με αλλο ενα ρεσιταλ ερμηνειας απο τον Patsino.
Τhe way of the gun. Aπο τις αγαπημενες μου και πιο ολοκληρωμενες ταινιες στον τομεα της. Δεν πρεπει να λειπει απο καμια συλλογη...

Reaction score
1
Σειρήνες στο Αιγαίο: Εγώ πέρασα καλά με αυτή την ταινία. Αν και δεν βγάζει το γέλιο της προηγούμενης, εντούτοις έχει σενάριο και, γι απρώτη φορά σε Ελληνική ταινία καλό μοντάζ! ΔΕΝ κάνει κοιλιά.

Proof: Η ταινία πλατειάζει πολύ. Το σενάριο είναι ενδιαφέρον ως ιδέα αλλά όχι πολύ καλά γραμμένο. ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ η Gwynneth Paltrow, την οποία μέχρι την ταινία αυτή σιχαινόμουν.

Reaction score
0
Collateral. Πολύ καλό θρίλερ στα χνάρια του ενός και μοναδικού HEAT του ιδίου σκηνοθέτη. Απίστευτη ατμόσφαιρα νυχτερινών γυρισμάτων: Από τα λίγα έργα που έχω δει στον προτζέκτορα είχε την καλύτερη φωτογραφία! Πολύ καλές ερμηνίες, μία σκηνή ανθολογίας στο club, χάνει λίγο στο φινάλε. Όπως και νά'χει το απόλαυσα.

Reaction score
3
Η ΑΦΙΞΗ.
Καλή ταινία,αν και ξεπερασμένη σε εφέ,όχι όμως σαν θέμα με οικολογικές προεκτάσεις,σχετικά με την θερμοκρασία του πλανήτη που ανεβαίνει.
Η ατάκα ήταν,"αφού δεν μπορείτε να προστατεύσεται τον πλανήτη,δεν σας ανήκει". :(
Η εικόνα μετριότατη,αλλά ο ήχος πάρα πολύ καλός. :)

Reaction score
14
LOST
Σχεδόν τελειώσαμε και το Season 2

Το σχόλιο μου? Αν εχετε χρόνο ελευθερο δείτε το.

Αξίζει χοντρά αν και είναι τηλεοπτικό σήριαλ είναι πολυ πολύ καλίτερο απο πολλές ταινίες.

Reaction score
3
ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡΤ

Εχω αρχίσει να ξεσκονίζω την ταινιοθήκη μου.
Καλή η ταινία και απο στόρι και απο εικόνα,απο ήχο όμως απαιχτη.
Τα εφέ η εικόνα και ο ήχος είναι υπεράνω κριτικής στο 45 λεπτο περίπου που διαρκεί η ναυμαχία. :D

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Θα με συγχωρήσετε που δεν τις είδα "χθες" αλλά είναι πρόσφατα και τα σχόλια ισχύουν.
Για το Ice Age 2, μπορείτε να τα δείτε και εδώ:
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=10570.30
Λίγο γενναιόδωρα, 6/10

Για το V for Vendetta δεν θα αναλωθώ στην κοινωνιολογική προσέγγιση που γίνεται και εδώ:
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=10536.0
αλλά σίγουρα θα πω ότι ήταν μια ωραία κινηματογραφική εμπειρία.
Το ύφος είναι προσεγμένο και σου κρατάει την προσοχή. Η ιστορία μεταφέρεται ομαλά και χωρίς κενα και οι ηθοποιοί (ναι και η Portman) αποδίδουν καλά.
Τουλάχιστον 7/10, κερδίζοντας επάξια το 8/10 λόγω της τεχνικής αρτιότητας της προβολής στα Village Ρέντη. Ειδικά στο τέλος ο ήχος έδωσε ρέστα...

V

VIDEOMIX

Guest
Το νησί.
Πολύ καλό, καταιγιστικό, αρκετά ψαρωτικό. Με μπέρδεψε αρκετά εως ότου αρχίσουν οι αποκαλύψεις.
Γεμάτο δράση σε όλη την διάρκειά της.

Ανδρέα, καλή επιλογή η αγορά αυτής της ταινίας. :wink:

GTX

Reaction score
39
VIDEOMIX said:
Το νησί.
Πολύ καλό, καταιγιστικό, αρκετά ψαρωτικό. Με μπέρδεψε αρκετά εως ότου αρχίσουν οι αποκαλύψεις.
Και γω αυτό είδα!!!

Πολύ καλό για το είδος του, εμένα μου άρεσε πολύ!

Reaction score
3
VIDEOMIX said:
Το νησί.

Ανδρέα, καλή επιλογή η αγορά αυτής της ταινίας. :wink:
Θα το βρούμε για αγορά?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
The corpse bride. Παρα πολυ καλη!! Ειδικα η μουσικη του Elfman ειναι καταπληκτικη!!!!! Μπορει να φανω υπερβολικος για μερικους, αλλα μου αρεσε πιο πολυ απο τον "Εφιαλτη"...

Reaction score
7
The Assassination of Richard Nixon

Εντυπωσιακός για άλλη μια φορά ο Sean Penn (αλήθεια προσπαθώ να σκεφτώ μια ταινία όπου δεν ήταν) σε μια προσέγγιση του american dream "από την ανάποδη".

edit: να διευκρινίσω για όσους δεν την έχουν δει ότι, παρά τον τίτλο, η ταινία δεν είναι ούτε αστυνομική ούτε πολιτική (με τη στενή έννοια τουλάχιστον).

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521