Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
51
A History of Violence!!!
Το είδα χτές!!!
Και ομολογώ πως είναι πολύ καλή, με suspense, αρκετή ώμή βία, καλό σενάριο, ένα William Hurt στο τέλος γερασμένο και τον
(τον θυμάστε ε???) πολύ καλό!!!
Σκηνοθεσία: Kronenberg!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Λευτέρη, το Μεροκάματο του τρόμου εγώ το είχα πάρει από το Metropolis Θεσσαλονίκης. Αν το θέλεις και δεν το βρίσκεις πες μου.

Reaction score
7
Λούφα & Παραλλαγή : Σειρήνες στο Αιγαίο

Λάιτ ταινία για να περνάει η ώρα.Σπιλώνει το όνομα που φέρει.Όταν είδα την Καγιά μου έτρεξαν τα σάλια,αλλά όταν είδα την Τουρκάλα που είναι και στο βίντεο κλίπ ξεσαγωνιάστηκα.Τρελό το νινί.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Η παρέα των λύκων

Το παραμύθι της κοκκινοσκουφίτσας σε μια αλληγορία για την κοριτσίστικη αθωότητα και το τέλος της. Ταινία ενδιαφέρουσα κατ' αρχήν, αλλά με πολλά ηθικοπλαστικά μηνύματα, υποτονική φωτογραφία σ' ένα θέμα που θα μπορούσε να δώσει πολλά στο συγκεκριμένο τομέα, και λίγο άκομψες τις εναλλαγές μεταξύ αληθοφάνειας και φαντασίας. Μην το δείτε αν πιστεύετε (όπως εγώ!) ότι παραμύθι χωρίς Τιμ Μπάρτον δεν γίνεται.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Βασικο Ενστικτο 2. Πολυ πατατα!!!!!!!! Ουτε σασπενς, ουτε υποθεση, το τελος ειναι μουφα και το βασικοτερο, ουτε ενα γυμνο της προκοπης ρε παιδι μου!!!!! Η παρεα των λυκων ειναι παρασάγγας πιο σεξυ (για τους λυκους μιλαω)...

Reaction score
164
Θέλαμε κωμωδία.
Και επειδή οι περισσότερες καινούριες είναι, το πολύ-πολύ, μέτριες, καταφύγαμε στην τελευταία μας αγορά:
Shrek 2 (μας έχει πιάσει παλιμπαιδισμός τελευταία :) )

Reaction score
59
epeidh i parea ithele tainia tromou

eidame to THE DESCENT !

aggiki tenia tromou pou se kanei na anapidas se polles skines kai se krataei se agonia mexri telos

den endiknite se atoma me klistofovia !!!

aksizei na to deite !!!!

i ipothesi afora mia ginekeia omada pou tous aresei na eksereynoun spilaia . to ti akolouthi den perigrafete ( spoiler ).

safos klaseis anoteri apo tin antistixou thematologias THE CAVE

Reaction score
164
Σειρήνες στο Αιγαίο
:? Μέτρια, σε καμία περίπτωση συγκρίσιμη με το "Λούφα και παραλαγή"

Reaction score
427
Hotel Rwanda
Πολύ καλή ταινία αλλά όταν τελείωσε είχα μία ζοχάδα...
Είδα και μετά τον Τριανταφυλλόπουλο με τους γιατρούς και τα πήρα ακόμα περισσότερο.

Reaction score
4.416
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Η παρέα των λύκων

Το παραμύθι της κοκκινοσκουφίτσας σε μια αλληγορία για την κοριτσίστικη αθωότητα και το τέλος της. Ταινία ενδιαφέρουσα κατ' αρχήν, αλλά με πολλά ηθικοπλαστικά μηνύματα, υποτονική φωτογραφία σ' ένα θέμα που θα μπορούσε να δώσει πολλά στο συγκεκριμένο τομέα, και λίγο άκομψες τις εναλλαγές μεταξύ αληθοφάνειας και φαντασίας. Μην το δείτε αν πιστεύετε (όπως εγώ!) ότι παραμύθι χωρίς Τιμ Μπάρτον δεν γίνεται.

Πολύ ιδιαίτερη ταινία...

V

VIDEOMIX

Guest
Μιχάλης Κορ. said:
Είδα το 'Νεκρή Νύφη....
Ζηλιάρη. :lol:

VIDEOMIX said:
Νεκρή νύφη.
Πολύ καλοφτιαγμένο, με ποιοτικό ήχο αλλα μέτριο σενάριο.
Καλύτερα να μην το είχα νοικιάσει.

GTX

Reaction score
39
Zathura

Είναι το Jumanji 2 ας πούμε. Ε καλά δε τρελάθηκα κιόλας, ψιλοπαιδικό, πέρασε ευχάριστα η ώρα ήταν και σχετικά μικρό οπότε δε πρόλαβε να κουράσει και τελείωσε, άλλωστε κάτι ελαφρύ θέλαμε.

Είδα ξανά και το Mission Impossible 1, το πέτυχα στην TV, ε ψιλομάπα το'χα ξεχάσει. Πιο πολύ ασχολείται η ταινία με τα ποιός είναι με ποιόν και τελικά ποιός είναι ποιός παρά με δράση.

Reaction score
7
Radio

Με τους Κούμπα Γκούντινγκ Τζρ. και Έντ Χάρρις.Καλή ταινιούλα.Μιλάει για την σχέση που αναπτύσσεται στον προπονητή της ομάδας Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου ενός σχολείου και ένα δυσλειτουργικό νέο.Καλή ταινιούλα.Και ο Χάρρις ως προπονητής ήταν καλός αλλά κυρίως ο Κούμπα, ο οποίος ήταν πολύ πειστικός σαν άτομο με διανοητική καθυστέρηση...(λέτε να του βγαίνει φυσικό??)

Reaction score
1
Μάριος Λαζάρου said:
Radio

Με τους Κούμπα Γκούντινγκ Τζρ. και Έντ Χάρρις.Καλή ταινιούλα.Μιλάει για την σχέση που αναπτύσσεται στον προπονητή της ομάδας Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου ενός σχολείου και ένα δυσλειτουργικό νέο.Καλή ταινιούλα.Και ο Χάρρις ως προπονητής ήταν καλός αλλά κυρίως ο Κούμπα, ο οποίος ήταν πολύ πειστικός σαν άτομο με διανοητική καθυστέρηση...(λέτε να του βγαίνει φυσικό??)
Όχι, εγώ τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό.

Reaction score
14
Ο Ed Harris μου αρέσει πάρα παρα πολύ, απο τον Βράχο μέχρι ότι άλλο εχει πάιξει.

Φοβερός Ρολιστας και ισως ένα ηθοποιός "αδικημένος" τελικά αν κρίνεις ότι αρεσει σχεδόν σε όλους που έχω μιλήσει αλλά δεν είναι prime name!!!

Reaction score
7
Συμφωνώ και επαυξάνω.Βέβαια το να μην είσαι βεντέτα δεν είναι πάντοτε κακό...Αλλά ο άνθρωπος έχει απίστευτα καντάρια ταλέντο.Δεν τον έχω δει απόσο θυμάμαι σε κάποια ταινία και να πώ οτι δεν μου άρεσε...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa