Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
spylab said:
Derailed για DVD στο σπιτι ειναι ok
Καλό τo Derailed!

Μόνο που αυτή η Jennifer Aniston δεν κάνει για μοιραία γυναίκα..

Μάλλον δεν κάνει για σινεμά γενικά..

Το Goodnight and good luck με απογοήτευσε, το περίμενα πιό ενδιαφέρον, έριξα όμως έναν ύπνο..

VG

Reaction score
0
The Hills have eyes
Επιτελους ενα θριλερ της προκοπης.
Ατμοσφαιρικο,με καλη μουσικη,μπολικο αιμα κτl

Μετα βεβαια ειδα παλι το πρωτο Alien και κατάπια την γλώσσα μου :lol:
Πως ειναι δυνατον μια ταινια να μην κανει κοιλια ουτε ενα δευτερόλεπτο!

GTX

Reaction score
39
Da Vinci Code (DVD :wink:)

Μια χαρά πολύ ευχάριστα το είδα δε καταλαβαίνω γιατί το έχουν καταθάψει! Καλά δε πάει και για όσκαρ αλλά γενικά ήταν πολύ κυριλέ. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά είναι αρκετά πιστό σε αυτό νομίζω. Κρίμα που ήξερα απο πρίν το μυστικό της ταινίας :?

Reaction score
0
Giota said:
Τα πρώτα 8 επεισόδια του 3ου κύκλου του C.S.I. - ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ!!!

και

The Complete Guide To Guys

Δείτε την με το ταίρι σας ή με παρέα και από τα δύο φύλα και θα ρίξετε γέλιο!!!!!
Χαίρομαι που κάποιοι άντρες παραδέχονται πόσο κάφροι είναι τα αρσενικά και κάνουν ταινία γι' αυτό!!!!

Σημειώστε και την μικρή εμφάνιση του John Cleese!
Ειμαι μεγαλη fan του CSI. Aν δεν το ηξερες υπαρχουν τρια: CSI Las Vegas, CSI Miami kai CSI New York.
Βλεπεις και τα τρια? Αν ναι ποιο προτιμας?

Reaction score
4.445
Irene said:
Giota said:

και

Δείτε την με το ταίρι σας ή με παρέα και από τα δύο φύλα και θα ρίξετε γέλιο!!!!!
Χαίρομαι που κάποιοι άντρες παραδέχονται πόσο κάφροι είναι τα αρσενικά και κάνουν ταινία γι' αυτό!!!!

Ειμαι μεγαλη fan του CSI. Aν δεν το ηξερες υπαρχουν τρια: CSI Las Vegas, CSI Miami kai CSI New York.

Φυσικά και τα ξέρω!!!
Το Las Vegas για μένα είναι το καλύτερο.

Reaction score
0
Giota said:
Irene said:
Giota said:

και

Φυσικά και τα ξέρω!!!
Το Las Vegas για μένα είναι το καλύτερο.
Και για 'μενα το Las Vegas ειναι το καλυτερο, μετα το New York, και το Miami το βλεπω για να με παρει ο υπνος.

Reaction score
383
Επιτελους την ειδα...
Ω...τι ταινια !
MEIN LIEBSTER FEIND
δεν σας λεω τι ειναι να την βρητε....
Μαρια για μιλα εσυ......

Reaction score
427
MADATOR
Κωμωδία-περιπέτεια.
Καλή ταινία, ευχάριστη.Έκανα πολύ κέφι το στυλάκι του Μπρόσναν.

Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ
Ταινία εποχής, όπου μπορεί να σε κουράσουν οι Σαιξπηρικοί διάλογοι.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
stellios said:
Επιτελους την ειδα...
Ω...τι ταινια !
MEIN LIEBSTER FEIND
Μαρια για μιλα εσυ......
Στέλιο, παραδέχομαι ότι την αγνοούσα!
Και όχι μόνο αυτό, μόλις τώρα κοίταξα να δω περί τίνος πρόκειται, και έμεινα έκπληκτη... Δεν είχε τύχει ποτέ να ακούσω και δεν φανταζόμουν ότι θα είχε γυριστεί σε φιλμ το συγκεκριμένο ενδιαφέρον θέμα, για το οποίο έχω ακούσει πολλά και τρελά σε σχέση με τις άλλες ταινίες, στις οποίες είχαν συνεργαστεί τα εν λόγω άτομα! (δεν λέω παραπάνω για να ψαχτούν και οι υπόλοιποι! :D )
Σπεύδω στο Amazon..

Reaction score
383
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
stellios said:
Επιτελους την ειδα...
Ω...τι ταινια !
MEIN LIEBSTER FEIND
Μαρια για μιλα εσυ......
Στέλιο, παραδέχομαι ότι την αγνοούσα!
Και όχι μόνο αυτό, μόλις τώρα κοίταξα να δω περί τίνος πρόκειται, και έμεινα έκπληκτη... Δεν είχε τύχει ποτέ να ακούσω και δεν φανταζόμουν ότι θα είχε γυριστεί σε φιλμ το συγκεκριμένο ενδιαφέρον θέμα, για το οποίο έχω ακούσει πολλά και τρελά σε σχέση με τις άλλες ταινίες, στις οποίες είχαν συνεργαστεί τα εν λόγω άτομα! (δεν λέω παραπάνω για να ψαχτούν και οι υπόλοιποι! :D )
Σπεύδω στο Amazon..
Δεν χρειαζεται να πας amazon thn exei to Μετροπολις και μερικα videoclub ....

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Για MEIN LEIBSTER FEIND δεν ξέρω, αλλά σίγουρα ξέρω για MEIN LOBSTER FIND. Προς Παιανία μεριά, έτσι ασυγχώρητε? :lol:

Είδα το Pirates of the Carribean ΙΙ την Παρασκευή στον κινηματογράφο, καλό αλλά πολύ...

Και προχθές είδα το Inside Man, ωραία ταινία αν και τον Denzel Washington τον έχω συνηθίσει σε πιο "εκλεπτυσμένους" ρόλους... Εδώ υποδυόταν αστυνομικό μέσου μορφωτικού επιπέδου και παρόλο που το πέτυχε αρκετά καλά, εντούτοις προσωπικά δε με έπεισε 100%.

Reaction score
0
Κρατική τηλεόραση: ΝΕΤ με Πειρατές Καραιβικής και αργότερα ΕΤ1 με το "Δωμάτιο του γιού μου" του Νάνι Μορέτι.

Reaction score
786
Transporter

Βετερανος ΟΫΚας εν αποστρατεια, ζει στα Μεσογειακα παραλια της Γαλιας και κερδιζει το παντεσπανι του μεταφεροντας παρανομα "πακετα" με την σουπερ κουρσα του. Οταν ενα πακετο... ζωντανευει (και αφου το περιεχομενο του περασει απο το κρεββατι του) θα μπλεξει σε μεγαλες περιπετειες. Ψιλοcult περιπετειουλα, με τον Μπεσον να κινει τα νηματα και τον Τζεησον Σταδαμ (πουλέν του Γκαϊ Ριτσι) να πρωταγωνιστει επαξια. Κυνηγητά με αυτοκινητα, πιστολιδι, εκρηξεις και ξυλο με την σεσουλα, πασπαλισμενα με χιουμορ και με πανταχου παρουσα την cool φιγουρα του "ατσαλακωτου" ντελιβερά να κανει διασκεδαστικες κασκάντες. Οι σκηνες κλωτσοπατιναδας ειναι ωραια χορογραφημενες, αλλα υπαρχουν κανα-δυο σκηνες δρασης με ενοχλητικες multiplex υπερβολές. Καλο για να περασει η ωρα, αλλα δεν θα σας ξετρελανει κιολας.

Βαθμολογια: 6/10

Transporter 2

Βετερανος ΟΫΚας εν αποστρατεια, που παλια εκανε τον μεταφορεα παρανομων "πακετων", ζει στο Μαϊμι και εχει ξεπεσει σε σωφερ/νταντά του γιου ενος υψηλοβαθμου στελεχους της Διωξης. Οταν οι κακοι της υποθεσης απαγαγουν τον προστατευομενο του, θυμαται τα παλια και αρχιζει ο χαβαλες. Ανούσιο cash-in sequel, με τον Μπεσον και παλι να κινει τα νηματα και να εχει πλεον μεγαλυτερο μπατζετ στα χερια του. Κυνηγητα με αυτοκινητα, τζετ σκι και αεροπλανα, περισσοτερες εκρηξεις, ασταματητο πιστολιδι και ξυλο με την σεσουλα, πασπαλισμενα με λιγοτερο χιουμορ και με νεο στοιχειο μια άβυζη χανθια δολοφονο που περιφερεται στην μιση ταινια με τα εσωρουχα και τις ζαρτιερες της! Περισσοτερο ισον καλυτερο? No monsieur. Oι υπερβολες σε πολλες σκηνες γινονται ενοχλητικα παιδικές, ο Σταδαμ ειναι αισθητα πιο άκεφος και το ολο θεμα καταληγει τελικα να ειναι μια αψυχη μπαλαφάρα οπως τοσες αλλες.

Βαθμολογια: 5/10

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas