Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Παντως το μηνυμα του "V" μακαρι να το ελαμβαναν ολοι.Μου θυμισε εντονα την πολιτικη Μπλερ σχετικα με την αναμενομενη τρομοκρατικη (υποτιθεται) επιθεση.Αληθεια τι εγινε με αυτην την ιστορια; Θαφτηκε;

Reaction score
427
Poseidon
Το φχαριστήθηκα. Γενικά, πάντα βρίσκω ενδιαφέρον σε ταινίες που έχουν να κάνουν με διάσωση.

Two for the money (όλα για τα λεφτά)
Πολύ καλύτερη από ότι την περίμενα. Προτείνεται για τζογαδόρους :)

Reaction score
7
"Οι τρεις ταφές του Μελκιάδες Εστράδα" (2005) του Tommy Lee Jones.

Και καουμπόηδες και σερίφηδες έχει η Αμερική τον 21ο αιώνα. Μέχρι και Ινδιάνους έχει. Και σαλούν με κορίτσια.
Εκπληκτικό σύγχρονο γουέστερν του Tommy Lee Jones με συγκλονιστικούς χαρακτήρες σε μία ιστορία φιλίας, μίσους, εκδίκησης και λύτρωσης.

ΥΓ. Θέλω οπωσδήποτε να πιω μια τεκίλα σε εκείνο το μπαρ στο Μεξικό στη μέση του πουθενά. Είναι το φυσικό της περιβάλλον. Σαν να πίνεις ούζα σε ελληνικό νησί ή μπύρες σε γερμανική ταβέρνα.

Reaction score
7
Crank με τον Jason Statham

Πολύ σπιντάτη ταινία.Επαγγελματίας δολοφόνος ξυπνάει ανακαλύπτοντας οτι του έχουν φυτέψει κοκτέιλ φαρμάκων το οποίο για να μην τον σκοτώσει θα πρέπει να είναι συνεχώς σε εγρήγορση για να παράγει αδρεναλίνη...Ο Statham έχει γίνει το νέο πρότυπο action hero. Πολύ γρήγοροι ρυθμοί.Η ταινία δεν κάνει κοιλία σε καμμία περίπτωση αν και έχει κάτι μικρούλια σκηνοθετικά λάθη. Απολαυστική ταινία δράσης που την συστήνω ανεπιφύλακτα...

Reaction score
4.426
Just a kiss
Ron Eldard - Marisa Tomei

Κουλή ταινία

Closer
Natalie Portman - Jude Law - Julia Roberts - Clive Owen

Δεν ήταν αυτό που περίμενα αλλά σε κάποια σημεία ήταν πολύ αληθινή

Αυτή η ταινία,όμως που θέλω να συστήσω είναι το Better than sex

Οι ηθοποιοί δεν είναι γνωστά ονόματα-αν και τον πρωταγωνιστή κάπου τον ξέρω και δεν μπορώ να θυμηθώ που!- αλλά
η ταινία είναι τόσο τρυφερή και έχει και το χιούμορ της. Βλέπω πολλές τον τελευταίο καιρό αλλά αυτή την ξεχώρισα!
'Aγγλος που έχει έρθει για 3 μέρες στην Αμερική γνωρίζει μια κοπέλα σε πάρτι και κάνουν ένα one night stand. Ο νεαρός,όμως,μένει σπίτι της και το κάνουν ξανά και ξανά...μέχρι που καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μόνο σεξ αλλά έχουν αισθανθεί κάτι για τον άλλο...

Πολύ ειλικρινής ταινία και τρυφερή όπως είπα.
Θα γελάσετε πολύ στη σκηνή όπου κατάτη διάρκεια του σεξ για να αποσπάσει ο πρωταγωνιστής την προσοχή του και να καθυστερήσει να "τελειώσει" αρχίζει και λέει από μέσα του ένα-ένα διάφορα συστατικά συνταγών!!!

Reaction score
3
Μην το πεις ούτε του παπά (Keeping Mum).
Αν και την είχα δει στον κινηματογράφο, την ξαναείδα πάλι.
Αξίζει να την δει κανείς.

VG

Reaction score
0
sothoms said:
Poseidon
Το φχαριστήθηκα. Γενικά, πάντα βρίσκω ενδιαφέρον σε ταινίες που έχουν να κάνουν με διάσωση.
Παναγια παρθένα! :shock:
Ισως η χειροτερη ταινια που εχω δει στο σινεμα.
Που να την εβλεπα και στην tv οπου τα εφε θα πηγαιναν περιπατο...

Reaction score
427
VG η υπόθεση είναι γνωστή σε αυτές τις ταινίες. Για κινηματογράφο μπορεί να βαριόμουν.
Απλώς κάνω κέφι τις ταινίες με διάσωση.
Η στιγμή του κύματος όμως....

Running Scared
Ταινία Φ ο β ε ρ ή.
Σκηνοθεσία Ά π α ι χ τ η.
Στα βήματα του pulp fiction. Δείτε το.

Reaction score
4.426
sothoms said:
VG η υπόθεση είναι γνωστή σε αυτές τις ταινίες. Για κινηματογράφο μπορεί να βαριόμουν.
Απλώς κάνω κέφι τις ταινίες με διάσωση.
Η στιγμή του κύματος όμως....

Running Scared
Ταινία Φ ο β ε ρ ή.
Σκηνοθεσία Ά π α ι χ τ η.
Στα βήματα του pulp fiction. Δείτε το.

Ποια η υπόθεση;

Reaction score
427
Δουλειά του πρωταγωνιστή είναι να εξαφανίζει τα όπλα από μαφιόζικες δολοφονίες. Αντί όμως να τα εξαφανίσει, τα κρύβει στο υπόγειό του. Mια μέρα θα τον δει ο δεκάχρονος γιος του μαζί με τον καλύτερό του φίλο, έναν ρώσο. Ο ρώσος θα κλέψει ένα όπλο και θα πυροβολήσει τον πατριό του...
Και ξεκινάει το τρέξιμο........
Το όπλο αλλάζει συνέχεια χέρια και οι ήρωες της ταινίας μπλέκουν σε παράξενες καταστάσεις.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.046
VG said:
sothoms said:
Poseidon
Παναγια παρθένα! :shock:
Ισως η χειροτερη ταινια που εχω δει στο σινεμα.
Που να την εβλεπα και στην tv οπου τα εφε θα πηγαιναν περιπατο...
Μα αυτές τις ταινίες τις βλέπεις για τα εφέ. Τι περίμενες; Πλοκή;

Reaction score
4.426
The Notebook
(Το ημερολόγιο)

του Νικ Κασαβέτη

Από τις πιο τρυφερές και δυνατές ερωτικές ιστορίες που έχω δει ποτέ.

Ένας άντρας διαβάζει ένα ημερολόγιο σε μια γυναίκα που πάσχει από Αλτσχάιμερ και η ιστορία ενός νεαρού και μιας κοπέλας ξετυλίγεται.

Αγαπιούνται,τους χωρίζουν οι γονείς της και μετά από χρόνια ξανασυναντιούνται και δεν χωρίζουν ποτέ ούτε και στον θάνατο...

Πάρτε χαρτομάντιλα.

Reaction score
3
Re: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Εγώ πάντως σήμερα θα δω μια ταινία.
Γιατί γράφω και δεν τη λέω;
Κάντε υπομονή και αύριο θα μάθετε.  8)

Reaction score
5
Είδα το Notebook έπειτα από την κριτική της Giotas (κάνει καλή δουλειά το topic)

Τρελή ταινία ........ προτείνεται ανεπιφύλακτα !!!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.958
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988