Ποιο SVS κι από πού;(Sub βρήκα τελικά.Σπίτι που θα βρω;)

Reaction score
8.076
Μια μίνι ερώτηση βρε παιδια. Θεωρητικά πάντα.... Το PC13 μπορεί να μπει π.χ. εκει που είναι το PB2000 και να είναι το πάνω μέρος του ΠΙΣΩ από το πανί; Η' πρέπει να είναι ορατό πάντα στο 100%?
Μπαίνει στο σπίτι η γυναίκα μου και με ρωτάει:
-Πάλι με το subwoofer ασχολείσαι;
Κι εγώ της απαντώ:
-Πάλι ήρθες;
Κι έτσι άρχισε ο καυγάς...

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.021
Μια μίνι ερώτηση βρε παιδια. Θεωρητικά πάντα.... Το PC13 μπορεί να μπει π.χ. εκει που είναι το PB2000 και να είναι το πάνω μέρος του ΠΙΣΩ από το πανί; Η' πρέπει να είναι ορατό πάντα στο 100%?

Και βέβαια μπορεί να μπει απο πίσω. Αν όμως είναι και το μεγάφωνο απο πίσω θα έχουμε κινήσεις. Μεγάλες κινήσεις.

Reaction score
2.482
Και βέβαια μπορεί να μπει απο πίσω. Αν όμως είναι και το μεγάφωνο απο πίσω θα έχουμε κινήσεις. Μεγάλες κινήσεις.
Δεν εννοείς φαντάζομαι το Front Left ηχέιο μου. Αυτο ΔΕΝ θα είναι πισω απο την οθόνη Εννοεις το μεγάφωνο του subwoofer, έτσι; Αν ναι, τοτε εφοσον ο κύλινδρος θα βρίσκεται πίσω απο την οθόνη, το μεγάφωνο δεν θα είναι πισω απο την οθόνη κι αυτό;

Και εννοώντας κινησεις αναφέρεσαι στο πανι που θα πηγαινει περα-δωθε;

Reaction score
2.209
Αμάν, άγριες διαθέσεις:smg:

Reaction score
2.482
Λοιποοον... Για να ικανοποιησω την συζυγο, πηγα και πηρα υγρο καουτσουκ σε σπρευ για να βαξω θεωρητικα το sub. Θα έκανα προπόνηση στο κεντρικο μου ηχειο. Ασυμφορο τελικα. Πάνω απο ένα σπρευ για 3,5 πλευρες βάψιμο. 16Ε το μπουκάλι, δεν συμφέρει και το αποτέλεσμα, αν δεν εισαι μετρ του γραφίτι, ειναι λιγο κάπως μεχρι να μάθεις να βάφεις.

Attachments

Reaction score
2.482
Το καλυτερο σχεδιο ειναι να εχει γραφτει η συζυγος στο φορουμ :)
Aχαχαχαχαχαχαχα! Έλιωσα λέμε! +1000

Αν εχει συμβει αυτό, ενα σιγουρο. Σολο καριέρα στο σεξ ισοβίως. Παρεα με το port του subwoofer θα κάνω...

Reaction score
228
Αφού η τηλεόραση, τα ηχεία και το sub είναι μαύρα το σωστό θα ήταν να έβαφες το έπιπλο;)
Ή να αγόραζες ένα άλλο σε μαυρο.
Αυτο αν καταφέρεις παίρνεις βραβείο διπλωματίας

Reaction score
2.482
Πηρα κάποιες αποφάσεις αφου ήρθε ο κος. Καστρουνής σπίτι μου. Θέλει κανεις το PB2000; Θα μπει αγγελία, οσονούπω. Από το να στέλνω πίσω, προτιμώ μπας και το θέλει καποιος χρήστης και επωφεληθει

Reaction score
8.076
Κάτσε ρε φίλε. Ανοίγεις θέμα για την αγορά του subwoofer ΣΟΥ όπου πονάμε, συμπονάμε, πάσχουμε, συμπάσχουμε, κλαίμε, γελάμε, με αποτέλεσμα τι; Μετά από 212 μηνύματα να έρχεται κάποιος στο σπίτι σου και να μας ακυρώνεις; Να μας πετάς στο welcome;

Γιατί δεν τον έφερνες από το πρώτο μήνυμα;

Πες μου, που μένεις ρε;

Υ.Γ.: Έλα, γράφε τώρα. Τι θα πάρεις;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.021
Πηρα κάποιες αποφάσεις αφου ήρθε ο κος. Καστρουνής σπίτι μου. Θέλει κανεις το PB2000; Θα μπει αγγελία, οσονούπω. Από το να στέλνω πίσω, προτιμώ μπας και το θέλει καποιος χρήστης και επωφεληθει
Τι σου είπε;

Reaction score
1.042
Αποτι γραφει στην πωληση :

Το εν λόγω sub είναι 2 εβδομάδων και ειναι καταπληκτικο στα 25 τετραγωνικά μου, αλλα για χωροταξικους λόγους, θα πρέπει να πάρω κάποιο με μικρότερο όγκο.

1.Γνωμη μου ειναι να το ξανασκεφτεις!
2.Αγορασε και ενα δευτερο και θα ταιριαζει απολυτα με τον χωρο
3.Βαψε την σιτα ασπρη μιας και πηρες φορα για να χαθει ο ογκος του σαμπ

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.021
Αν το ένα είναι μεγάλο, γιατί να πάρει και δεύτερο;

Reaction score
2.209
ΠΡΟΣΟΧΗ !
Ο Καστρούνης συνεργάζεται κρυφά με την γυναίκα σου για να ξεφορτωθείς το sub και να σε βάλει να πάρεις
κανένα άσπρο, μικρό γλυκούλικο 8" σαμπάκι.

Reaction score
2.482
Λοιπον...
Κάτσε ρε φίλε. Ανοίγεις θέμα για την αγορά του subwoofer ΣΟΥ όπου πονάμε, συμπονάμε, πάσχουμε, συμπάσχουμε, κλαίμε, γελάμε, με αποτέλεσμα τι; Μετά από 212 μηνύματα να έρχεται κάποιος στο σπίτι σου και να μας ακυρώνεις; Να μας πετάς στο welcome;

Γιατί δεν τον έφερνες από το πρώτο μήνυμα;

Πες μου, που μένεις ρε;

Υ.Γ.: Έλα, γράφε τώρα. Τι θα πάρεις;
Χαχαχαχα! Λοιπον σοβαρα. Εννοείται ότι δεν σας ακυρώνω, εξ ου και πήρα το PB2000 βασει πολλών προτάσεων. Δεν διαφωνω πώς ειναι πολυ ωραιο το sub! Ο κος. Καστρουνης που εκατσε λιγο χτες από το σπιτι μου, επαιξε λιγο με τις ρυθμίσεις, φαση, κλπ και πραγματικα ειναι πολυ εντυπωσιακο.

Μαλιστα το sub απο χτες ειχε έρθει αριστερα απο το δεξι ηχείο. Ειδα και ταινιουλα χτες και ήταν οντως πολυ ωραιο, αλλά εκει που ειναι τώρα ειναι σαν αγγουρι που εξέχει, ενω εκει που εμπαινε μια χαρα (δεξια απο το Front Left) παιζει γκρίνια με την συμμετρία του χώρου.

Εν τελει θα πάρω το SB13 Ultra. Πολυ χονδροειδως, βουλώσαμε το port του PB2000 με ένα μαξιλάρι και εβαλα τη σκηνη απο το World Οf The Worlds και όχι μονο δεν με χαλασε, αλλά μου αρεσε και λιγο περισσότερο βουλωμενο, οποτε θεωρώ με τον μικρό χώρο(και καταλληλη ρυθμιση) θα κατεβαίνει και αυτο.

Ουτως ή αλλως πλεον 30 ευρω κοστίζει να το επιστρέψω στην Lsound.eu.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.337
Members
38.544
Νεότερο μέλος
stevzap