- Reaction score
- 5.613
Μέσω wifi κάνεις απομακρυσμένη εκκίνηση, επιλέγεις κύκλο, λαμβάνεις ειδοποιήσεις. Μέχρι και νέους κύκλους κατεβάζεις στο app εξειδικευμένους για το μοντέλο σου. Κύκλοι που δεν υπήρχαν εξαρχής στη συσκευή.
Γιατί έχω "κεσεδάκι" και δεν τα ρίχνω στην αποχέτευση; Γιατί στην ίδια τρύπα καταλήγει και το πλυντήριο. Το αποτέλεσμα ήταν ότι με τη δύναμη που έβγαιναν τα βρώμικα του πλυντηρίου γυρνούσαν μέσα στο στεγνωτήριο!
Όχι, ό,τι μπαίνει στο πλυντήριο, μπαίνει και στο στεγνωτήριο, στο κατάλληλο πρόγραμμα. Υπάρχουν προγράμματα για τα πάντα.Το 80-90% των ρούχων που έχω έχουν στην ετικέτα do not tumble dry... την ένδειξη αυτή τη λαμβάνετε υποψιν;
Όσο μικραίνουν στο πλυντήριο, μικραίνουν και στο στεγνωτήριο.και ένα σημαντικό τα ρούχα στο στεγνωτήριο μικραίνουν ειδικά τα βαμβακερά
Όσο ρόδινα είναι για το πλυντήριο, είναι και για το στεγνωτήριο....είναι όλα ρόδινα;
Θα σταματήσει εννοείται. Υπάρχει αισθητήρας υγρασίας. Όσο στεγνά ή υγρά θέλεις.Μπορεί βράδυ να μπει σε λειτουργία και να πας για ύπνο;το νερό θα εκλαμβάνεται ως μη στεγνωμα με άπειρους κύκλους στεγνωματος;
Οθόνες δεν έχει, πλακέτες μάλλον ίδιες έχει.Πάντως δεν έχει οθόνες και πλακέτες!
Φίλος που δουλεύει σε σέρβις οικιακών συσκευών, μου είπε ότι οι πλακέτες είναι διαφορετικές, πολύ πιο απλές στα φθηνότερα μοντέλα και συνήθως πιο αξιόπιστες.Οθόνες δεν έχει, πλακέτες μάλλον ίδιες έχει.
Οι οθόνες δεν χαλάνε.