Τελος εποχης!

Reaction score
7
Ναι, αλλα με αυτα τα καλωδια που βγαινουν απο μεσα.... Ξερω γω...ειναι safe?
Καμια ηλεκτροπληξια μηπως γινει...
Γειωση εχει? Αν ειναι κινεζικο, και γειωση να εχει....
Τα καλωδια ειναι στρωμενα ή να το δωσουμε στον μαθητευομενο HiEndα (a.k.a. Andrew) να το στρωσει????

Reaction score
14
Γιώργος Ανδρεάδης said:
δωσουμε στον μαθητευομενο HiEndα (a.k.a. Andrew) να το στρωσει????
δεν τον εξετάσατε ακόμα??? Δεν πήρε το πτυχίο του?

Βρε andrew σε πάνε για Σεπτέμβριο???

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ά ρε Σωκράτη...
Μια φορά να σε άκουγα, να κάνεις κριτική προς όλες όμως τις κατευθύνσεις, ΜΙΑ...
Εδώ ρε φίλε δεν θα σβηστεί τίποτα και δεν θα κλειδωθεί τίποτα. Αυτή είναι η θέση μας. Ούτε ο BOB, ούτε όμως και τα δάκρυα του Καφάτου. Δεν θα σβήσουμε τίποτα, ούτε αυτά που μας συμφέρουν, ούτε αυτά που δεν μας συμφέρουν. Ούτε θα πυροβολήσουμε αυτούς που πιστεύουν ότι για όλα φταίει ο Καφάτος, ούτε αυτούς που λένε ότι για όλα φταίει ο Σιδεράκης, ούτε θα κάνουμε ντα σε κανέναν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και για τα μαγαζιά και για τα φόρα. Ας το πει, ας το γράψει, ας το δικαιολογήσει όπως θέλει. Δικαίωμά του. Ακόμα δεν κατάλαβες που βρίσκεσαι...? Και αν άλλοι, αλλού, θέλουν αλλιώς, καλά ξηγιούνται.

Και να σου πω και κάτι? H εν λόγω λέξη που σου έκατσε στο λαιμό, είναι copy paste από συζητήσεις προ πολλών ετών στο avforum. Χρόνια πριν υπάρξει καν αυτό το βήμα που χρησιμοποιώ τώρα, διάφοροι είχαν αυτήν την απορία ή την άποψη και προφανώς δεν ξέρεις, δεν θυμάσαι πως αντιμετωπίστηκαν. Αλλά κυρίως δεν θυμάσαι ποιοί πάλευαν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες. Μην με κάνεις να βάλω κι άλλα link, κάνε ένα search είναι απλό. Είπαμε η αλήθεια είναι εκεί έξω, ας την βρει ο καθένας μόνος του...

Για να εξηγούμαι, το θέμα είναι σοβαρό. Ξεφούσκωμα μπορεί να θέλει, χλευασμό ή γελοιοποίηση δεν θέλει.

Τελικά όμως, για να μην νομίζετε ότι οι λίγες "ακραίες" συμπεριφορές επικρατούν, για να μην πιστεύετε ότι κάτι από όλα αυτά είναι ικανό να κάνει τα μέλη να βγάζουν μεταξύ τους μαχαίρια, εγώ μόλις επέστρεψα από μια φανταστική συνάντηση όπου έπινα "ξύδια" με τον Κακαλιό, τον Τρυφωνίδη και άλλα παιδιά από το διπλανό... ράνσο. Ακούγαμε μουσικούλες στα ηλεκτροστατικά του Μάκη του Ευμορφόπουλου και γουστάραμε το λαμπάτο προβόλι του. Έχουμε τόσα πολλά που μας ενώνουν, που πλέον τις λίγες παράλογες φωνές που ακούγονται κατά καιρούς από παντού, απλά κάνουμε πως δεν τις ακούμε. Ξέρουμε καλά πλέον, ότι οι μισοί φωνάζουν χωρίς να ξέρουν τον λόγο και οι άλλοι μισοί απλά για να πολώσουν, να δείξουν ότι είναι κάποιοι ή να αποπροσανατολίσουν τους πάντες από τα πραγματικά προβλήματα. Φωνάξτε όσο θέλετε. Δεν σας ακούει κανείς...

Άντε καλό σας βράδυ...

Reaction score
62
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Ναι, αλλα με αυτα τα καλωδια που βγαινουν απο μεσα.... Ξερω γω...ειναι safe? 
Καμια ηλεκτροπληξια μηπως γινει...
Γειωση εχει? Αν ειναι κινεζικο, και γειωση να εχει....
Τα καλωδια ειναι στρωμενα ή να το δωσουμε στον μαθητευομενο HiEndα (a.k.a. Andrew) να το στρωσει????
Μη σε ψαρώνει το καλώδιο. Επαναφορτιζόμενο είναι! :lol: :p :lol:

Reaction score
0
@ G eorge Yoda
ποιον ειπες ......a.k.a ρε;; :D
Θες να αυτοδιαγραφω για βωμολοχιες;;;
Aντε τραβα βρες το G σου. :lol:
Που επιασες τον mac να με παει Σεπτεμβριο. 8)

@dream_GR
Ναι ρε Γιαννη.
Με κοψανε.
Γιατι δεν βρηκα το G στα Τannoy. :D
Mα καλα ειναι τρελλοι αυτοι οι...Ρωμαιοι;; 8)

Reaction score
1
Νίκο και πολύ καλά θυμάμαι ποιοί πάλευαν και παλεύουν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες και ποιοί ήταν και είναι "αυλοκόλακες" γνωρίζω και τα κατάλληλα φίλτρα έχω έτσι ώστε να μπορώ να κρίνω τα γραπτά κάποιων.
Αν εσένα δεν σε πηράζει να γράφεις και να είσαι ενεργό μέλος στο "μαγαζοforum",είναι δικαίωμά σου.
Το ίδιο δικαίωμα όμως έχω κι εγώ έτσι ώστε να το θεωρώ εμετικό και προσβλητικό ΣΗΜΕΡΑ και την ώρα που κάποιος άνθρωπος έχει καταστραφεί.
Δεν γνωρίζω και δεν μ΄ενδιαφέρει αν είναι παλαιότερο copy-paste από thread στο AVFORUM γιατί αν είναι,θα αποτελεί έκφραση κάποιου "πικραμένου".

ΣΗΜΕΡΑ όμως,η λέξη αυτή με πείραξε πολύ.

Τέλος να σου πω ότι η χρήση της ΚΡΙΤΙΚΗΣ,από εμένα τουλάχιστο,γίνεται σε επίπεδο ατόμου και όχι ομάδας ατόμων.
Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές έχω διαφωνήσει με τα γραπτά ΚΑΠΟΙΟΥ,τόσο εδώ όσο και στο AVFORUM.

Ελπίζω να έγιανα κατανοητός.

Reaction score
0
Νίκος Τσαρουχάς said:
Πλάκα κάνεις ρε Πάνο κι εσύ? Αν έπεσε έξω αυτός που έχει την laserland ΚΑΙ το avforum και υπήρχε και ο στενός σύνδεσμος μεταξύ των δύο, εσύ τι υποψιάζεσαι ότι θα γίνει?

Οι εκφράσεις φυσικά πρέπει να μην είναι τόσο τραβηγμένες.
Έλα που παίζει όμως το avforum....

Να δω τώρα αυτοί που έσπευσαν μαζί με το ηλεκτρονικό τους μελάνι να χύσουν και δηλητήριο, τι θα πουν τώρα!!!!

Reaction score
7
Leonidas Paraskevopoulos said:
Έλα που παίζει όμως το avforum....

Να δω τώρα αυτοί που έσπευσαν μαζί με το ηλεκτρονικό τους μελάνι να χύσουν και δηλητήριο, τι θα πουν τώρα!!!!
Θου κυριε.....
ΜμμμΜμμμμμΜμμμμμΜΜμΜΜΜΜΜμμΜμμμμ..........

The way is shut. It was made by those who are dead, and the dead keep it. The way is shut.

ΜμμμΜμμμμμΜμμμμμΜΜμΜΜΜΜΜμμΜμμμμ.......... x2.....

Εσκασα.... !!!

Μπορει να πουν κατι που καποιοι αλλοι δε θα πουν, ειτε γιατι δεν εχουν τα rx/, ειτε γιατι φοβουνται μην αποκτησουν την κονκαρδα BANNED, ή μηπως μπουν στη μαυρη λιστα, ή μηπως διαγραφουν κλπ. Τακτικες που εδω ΔΕΝ τις ξερουμε.

Μα ειναι δυνατο να κλειδωνεται μια κατηγορια (δημοκρατικα παντα, οταν γραφεται κατι που δημιουργει μια ενταση εις βαρος καποιων; ) για ψίλου πηδημα? (με -ί- γραφεται ο ψ?λος; )
Θα μου πεις, αν ειναι μεγαλος ο ψ?λος, ναι !!! Αλλα ποσοι μεγαλοι ψ?λοι υπαρχουν;

btw...
Νικ, "σε" χρησιμοποιω... sorry
Νίκος Τσαρουχάς said:
Μακάρι να μην κλείσει το forum. Το αρχείο ειδικά τόσων ετών είναι ανεκτίμητο. Μιχάλη εμφανίστηκε ο Στέλιος ή κάποιος άλλος είναι υπεύθυνος?
Νίκος Τσαρουχάς said:
Το Avforum είναι on line και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
"Posted by: Κόγιας Κώστας Nov 30 2003, 04:33 AM
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως ίσως γνωρίζετε, αυτό εδώ το φόρουμ είναι ένα ιδιωτικό site, (συντηρείται οικονομικά από τους συντελεστές του καταστήματος Laserland, δηλαδή τους Ανδρέα Καφάτο και Στέλιο Σιδεράκη), κάτι συνηθισμένο δηλαδή, όπως συμβαίνει και με τόσα άλλα φόρουμ. Η πορεία του ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2000. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς, ότι και κάποιοι άλλοι μπορεί να είχαν την ιδέα να ξεκινήσουν κάτι παρόμοιο, αλλά να μην μην το επεχείρησαν ποτέ, διακρίνοντας μικρή πιθανότητα επιτυχίας, ή να το ξεκίνησαν εγκατελείποντας στη συνέχεια την προσπάθεια. λλοι πάλι μπορεί να συνεχίζουν, αλλά ίσως όχι με την επιτυχία του AVForum.
Είναι αλήθεια, ότι κατά τους πρώτους 12 μήνες (πάνω - κάτω) λειτουργίας του φόρουμ, χρέη Γενικού Διαχειριστή εκτελούσε ο ιδρυτής του, ο Ανδρέας Κ. Μετά την παρέλευση αυτού του διαστήματος, και βλέποντας την αναπτυσσόμενη δυναμική του όλου εγχειρήματος, ο ιδρυτής του διέκρινε την ανάγκη παράδοσης της ηγεσίας του φόρουμ σε χέρια τρίτων."

Φίλε Σωκράτη αυτή την απάντηση είχε δώσει ο τότε Γενικός Διαχειριστής του avforum όταν είχε χαρακτηριστεί και τότε το avforum ως κομμάτι της Laserland και άρα αναξιόπιστο. Μετά από αυτή την απάντηση πολλοί θα θυμούνται ότι σταμάτησαν αυτά για πολύ καιρό. Γιατί ήταν μία απάντηση με ακλόνητο επιχείρημα.

Τι κι αν χαρακτηρίζει ο BOB και ο κάθε BOB τον όποιο Δημόσιο (με την έννοια του εκτεθιμένου στο δημόσιο κοινό) οργανισμό όπως θέλει; Δικαίωμά του είναι να λέει ότι θέλει... δικαίωμά του είναι να σπεκουλάρει, να λέει ψέματα ή απλά την άποψή του... τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή. Να μπούμε σε γυάλα;;; Ή να αρχίσουμε τα μαστιγώματα...

Με την ίδια λογική γιατί να επιτρέπω σε μέλη του avsite να καταφέρνονται με μειωτικούς χαρακτηρισμούς για καταστήματα ηλεκτρονικών τα οποία μάλιστα είναι και πολυεθνικές και καθημερινά τα επιστεύονται χιλιάδες Έλληνες καταναλωτές; Γιατί να επιτρέπω γραπτά και απόψεις εναντίον του Media Markt και του Lidl για παράδειγμα;;; Γιατί να επιτρέπω χαρακτηρισμούς εναντίον του Hitech και του Ήχου;; Και αυτά τα περιοδικά ενημέρωση δεν προσφέρουν όπως τα φόρα;;;

Εμένα γιατί μου επιτρέψατε να γράψω ένα ολόκληρο θέμα αμφισβητώντας την εγκυρότητα του Ηitech όσον αφορά στην παρουσίαση της ΑΜΟΙ έστω και αν το έκανα με επιχειρήματα;;; Αυτό το κείμενό μου δεν ήταν προσβλητικό για τους δεκάδες αναγνώστες του Hitech που ταυτόχρονα είναι και μέλη του avsite;;; Γιατί δεν βγήκαν 5-10 να υπερασπιστούν το Hitech????

Αφού λοιπόν στο avsite ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του και να μειώνει - επειδή αυτό πιστεύει- και άλλα καταστήματα ηλεκτρονικών και άλλους δημόσιους οργανισμούς όπως περιοδικά, μπορεί να την λέει και για το avforum και για το avsite!!! Δεν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν γιατί υπάρχουν τόσα μηνύματα επειδή κάποιος BOB χαρακτήρισε το avforum "μαγαζοφόρουμ"... ΌΧΙ δεν θα σβήσουμε το μήνυμα του BOB όπως δεν σβήστηκε το δικό μου μήνυμα εναντίον του Hitech όπως δεν σβήστηκαν όλα τα μηνύματα εναντίον του Media Markt του Lidl του Κωτσόβολου, της Ηλεκτρονικής, του Ήχου και των υπολοίπων! Και κάθε τέτοιο μήνυμα αξιολογείται από όλους μας και αποκτά ή δεν αποκτά αξία...

Υ.Γ. Φίλε Λεωνίδα αν από όλα τα γραπτά του Νίκου Τσαρουχά κατάλαβες ότι ο Νίκος χύνει δηλητήριο τότε δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα του avforum δεν είναι ότι πτώχευσε ο ιδιοκτήτης του...

Υ.Γ.2 Μπορεί για αρκετά μέλη μας αυτή η συζήτηση να μην έχει νόημα γιατί γνωρίζουν πως λειτουργεί το avsite είναι όμως αρκετά σοβαρή γιατί σε μια τέτοια συζήτηση ξεκαθαρίζονται οι αξίες, οι αρχές, η νοοτροπία και ο τρόπος λειτουργίας του avsite.gr...

Reaction score
7
"μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών εστιν η βασιλεία των ουρανών" (Ματθαίος 5/ε: 3)

και οπως ειχε πει και ο
F R E E D O M

ή ο
Free your mind

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Υ.Γ. Φίλε Λεωνίδα αν από όλα τα γραπτά του Νίκου Τσαρουχά κατάλαβες ότι ο Νίκος χύνει δηλητήριο τότε δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα του avforum δεν είναι ότι πτώχευσε ο ιδιοκτήτης του...

Υ.Γ.2 Μπορεί για αρκετά μέλη μας αυτή η συζήτηση να μην έχει νόημα γιατί γνωρίζουν πως λειτουργεί το avsite είναι όμως αρκετά σοβαρή γιατί σε μια τέτοια συζήτηση ξεκαθαρίζονται οι αξίες, οι αρχές, η νοοτροπία και ο τρόπος λειτουργίας του avsite.gr...
Χρήστο δεν κατάλαβα ότι ο Νίκος χύνει δηλητήριο. Εκείνη τη στιγμή μου ήρθε να γράψω κάτι (κι εκεί φόρτωσε το άλλο παραθυρο του explorer το avforum) και δυστυχώς απάντησα με quote στο post του Τσαρουχά αντί να στείλω ένα γενικό reply. Απλά είχε βγει μια χαιρεκακία  στον αέρα και δεν μου άρεσε. Ιδίως σε εμένα που όπως λες στο ΥΓ2 ανήκω στα μέλη που η συζήτηση δεν μου λέει και πολλά. Και που σίγουρα εκείνη τη στιγμή δεν είχα διαβάζει το thread των 9 σελίδων...!!!

Τώρα σ'αυτούς που γνωρίζουν την ιστορία του σκαφάτου και του ατσαλάκη ας πάρουν θέση και ας την καταθέσουν. Όμορφα και ωραία όμως...

Πάντως σε καμμιά περίπτωση το δηλητήριο δεν αναφερόταν στο Νίκο. Δεν θυμάμαι καν αν αναφερόταν στον Ανδρεάδη, αλλά και πάλι δεν θα ψάξω ξανά 131 replies για να δω τι με οδήγησε σ' αυτήν μου την έκφραση.

Τι οδήγησε άλλωστε όλους αυτούς που έγραψαν 131 posts να γράψουν ότι έγραψαν? Δεν είχα όρεξη να τσακωθώ με κανέναν, ούτε στις 3:30 το πρωί θα την αποκτήσω ξαφνικά. Πόσο μάλλον όταν ξημερώσει η καινούρια μέρα... Ας πέσει λοιπόν μουσική τίτλων τέλους:

Ληστέψανε την τράπεζα και τι με νοιάζει εμένα,
δεν είμαι με κανέναν...

... Άντε, και καλή τύχη μάγκες !

Reaction score
7
Leo, αν η παραθεση του μηνυματος του Τσαρ εγινε κατα λαθος (μηχανηματα του διαβολου) αναιρω το παραπανω μηνυμα μου.
Δεν αναφερθηκες σε εμενα για δηλητηριο (μην ψαξεις αλλα post) αλλα εχοντας παραθεση τα λογια του Νικου, θεωρησα οτι μιλας γι αυτον, και απλα παραθεσα και εγω τα λογια του.

Οσο για την ιστορια που λες, δε νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν. Ο αρχικος σκοπος αυτου του θεματος ηταν αλλος και κατεληξε αλλου. Το γιατι και πως ειναι αλλο θεμα που δεν ξεκαθαριστηκε εδω και 9 σελιδες.

Αναιρω το μηνυμα μου (αλλα δεν το διαγραφω φυσικα. Ειναι εναντια στια αρχες μου)

Ας κλεισω και εγω με -αφιερωμενο- Παυλο...

Ενοχος για κάποια αιτία
που δεν την έμαθες ποτέ
πες μας ρε φίλε ποιός θεός σ' ορίζει;
ποιός σε γεμίζει μ' ενοχές;

Μεσ' απ' τ' αντερά σου σκούζει τ' όρνιο
που σου τρώει τα σωθικά
του Χριστού φοράει το χιτώνιο
και έχει το πρόσωπο του Μαρξ
Εχει φροϋδικές ρυτίδες
και τα νύχια του γαμσά
τα χίλια πρόσωπα που σου 'χει δώσει
είναι της Μέδουσας χτικιά

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ 8)
Αντε γιατι ειναι και Παρασκευη και εχουμε δουλειες το βραδυ!! :lol:

Reaction score
0
Ποιός ο Αρβανιτάκης με φίλη. Οχι ρε παιδιά τέτοια πράγματα οικογενειάρχης άνθρωπος είναι !!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΦΩΤΗΣ Μ. said:
Ποιός ο Αρβανιτάκης με φίλη. Οχι ρε παιδιά τέτοια πράγματα οικογενειάρχης άνθρωπος είναι !!!!
Kαι οι παντρεμενοι εχουν ψυχη :lol:

Reaction score
0
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
ΦΩΤΗΣ Μ. said:
Kαι οι παντρεμενοι εχουν ψυχη :lol:
Και οι γυναίκες τους Tefal !! :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef