Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Reaction score
0
Απάντηση: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Υπάρχει κανένεας καλός media player κοντά στα 50-60 ευρώ που προτείνετε;

Reaction score
0

Παίδες έχω μια lcd philips και γράφει ότι υποστηρίζει mpeg 1,mpeg 2 και Η.264 mpeg 4.Aυτά τι σημαίνουν;Τι τύπους αρχείων μπορεί να παίζει απο usb stick;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Οποιοδήποτε τύπο έχει αυτή την κωδικοποιήση.
Άσχετα με την κατάληξη που έχει(δλδ άσχετα αν είναι mkv ή avi).
Eκτός και αν αναφέρει και τύπους αρχείων βάση της κατάληξης τους.

Reaction score
0

Τα H 264 τα παίζει κανονικα, δεν παίζει όμως τα mkv x 264 που είναι η κωδικοποίηση όσων bluray έχω βρεί για κατέβασμα.
Τελικά το πρόβλημα με τα αρχεία mkv με κωδικοποίηση x 264 ξεπεράστηκε, αφού μετονόμασα το αρχείο αφαιρώντας το x 264.

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το thread !

Χθες αγόρασα την LG 47 SL8000
http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-lcd-tv-47SL8000.jsp

Κάπου πήρε το μάτι μου τις προηγούμενες μέρες που έκανα έρευνα αγοράς ότι παίζει MKV απευθείας από την θύρα USB που διαθέτει και δεν το πίστευα μέχρι που την πήρα χθές (είμουν έτοιμος να πάρω και ένα media center). Τοποθετώντας εναν WD εξωτερικό κατευθείαν στη θύρα "ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ" ! :114:

Άμεση πρόσβαση στο φάκελο με τα MKV σε χρόνο ντε-τε καθώς και ταχύτατη αναπαραγωγή των αρχείων με όλους τους crt υπότιτλους ! SUPER !:135:

Δυστυχώς κάποια ματρόσκα έπαιζαν χωρίς ήχο...:122:
Είναι η μετατροπή DTS σε AC3 με το Xvid4PSP που συζητούσατε σε άλλο thread ??

Επίσης ένα δύο MKV δεν τα έβλεπε καθόλου...ήταν πάνω από 6-7 gb....

Οι ερωτήσεις λοιπόν που θέλω να κάνω είναι δύο :

1) Η μετατροπή DTS σε AC3 με το Xvid4PSP θα λειτουργήσει για τα αρχεία MKV που ναι μεν παίζουν κρύσταλλο αλλά χωρίς ήχο ?

2) Και δεύτερον γιατί δεν βλέπει τα MKV που είναι άνω των 6-7 gb ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά και πάλι συγχαρητήρια για το φοβερά πληροφοριακό site σας !:126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
1) Η μετατροπή DTS σε AC3 με το Xvid4PSP θα λειτουργήσει για τα αρχεία MKV που ναι μεν παίζουν κρύσταλλο αλλά χωρίς ήχο ?
Ναι.
2) Και δεύτερον γιατί δεν βλέπει τα MKV που είναι άνω των 6-7 gb ?
Δεν ξέρω.

Καλοθέατη και καλώς ήρθατε στο AVSite!

Reaction score
0

Πράγματι, κι εγώ από τη δοκιμή που είχα κάνει, το ίδιο συμπέρασμα είχα βγάλει: οι matroskas δείχνουν κανονικά την εικόνα, ανεξάρτητα της κωδικοποίησης του ήχου. Απλά αν αυτή είναι DTS, τότε ο ήχος δεν ακούγεται -από τα ηχεία της τηλεόρασης τουλάχιστον.
Δυστυχώς δεν είχα ούτε εγώ τη δυνατότητα να διαπιστώσω εάν η οπτική έξοδος κάνει pass-through προς εξωτερικό αποκωσικοποιητή. Ακόμα κι αν αυτό δε συμβαίνει όμως, δεν είναι καταστροφικό, δεδομένης της ευκολίας με την οποία μετατρέπεται ο ήχος DTS σε AC3. Σίγουρα βέβαια είναι πιο βολικό, αν μπορεί να αποφευχθεί αυτή η μετατροπή...
Max εισαι ψαγμενο ατομο! εχω την 47 sl9000 led :131: της lg γιατι δεν μπορω να μεταφερω με μπλουτουθ αρχεια βιντεο και mp3 στην τηλεοραση αλλα μονο εικονα;:112:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Max εισαι ψαγμενο ατομο! εχω την 47 sl9000 led :131: της lg γιατι δεν μπορω να μεταφερω με μπλουτουθ αρχεια βιντεο και mp3 στην τηλεοραση αλλα μονο εικονα;:112:
Ήχο μεταφέρει απ ότι ξέρω απο συμβατό κινητό τηλέφωνο.Μήπως δεν αναγνωρίζει τα αρχεία με κατάληξη mp3 μέσω της bluetooth σύνδεσης;
You can even pair a Bluetooth phone and play tracks direct from the TV.
http://www.ledtvreviews.co.uk/lg-led-tv/lg-42-inch-led-tv/lg-42sl9000-led-tv-review/

Reaction score
0

Δε μου λέτε ρε παίδες, στις TV σας όταν παρακολουθείτε τηλεοπτικά προγράμματα σας αρέσει που είναι τραβηγμένα όλα με το 16:9 ??? Εγώ ξενερώνω και το γυρίζω σε 4:3 πολλές φορές :) Το ίδιο και σε μερικές παλιές αγαπημένες ταινείες σε dvd...pffffff!!!...πχ χθές έβλεπα το Moonwalker με τον Michael Jackson και δεν βλεπόταν σε 16:9 και το είδα σε 4:3 με δυο μεγάλες κάθετες δεξιά και αριστερά.....τι λέτε εσεις ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Εξαρτάται.Η δικιά μου αν και 2ετίας δεν έχει και μεγάλη παραμόρφωση.Πάντως η χρ'ηση σε 4/3 καλό είναι να μην είναι πολύωρη.

Reaction score
0

Νέος στο φόρουμ. Πριν τρεις μέρες πήρα την Samsung UE37C6600 που εκτός από τα άλλα, παίζει και από στικ και σκληρό 2,5 (Μάλιστα γράφει και σε αυτό μόνο ψηφιακά κανάλια. Αυτή είναι και η διαφορά της με την κατά τα άλλα πανομοιότυπη C6500, που δυστυχώς δεν γνωρίζει κανένας πωλητής). Μάλιστα έχει 2 θύρες ῾υσβ῾. Πάρα πολύ καλή εικόνα ακόμη και από divx 700mb! Τα HD .avi δε, ΤΕΛΕΙΑ! ακόμη και αυτά με DTS ήχο. Δοκίμασα και .mkv, παίζει αλλά δεν πρόσεξα το φορμά του ήχου.
Το μόνον πρόβλημά μου είναι δύο περιοχές (κάτω δεξιά γωνία και λίγο πάνω αριστερά από το κέντρο) που εμφανίζονται πιό λευκές σε σκούρες εικόνες ή χωρίς εικόνα στιγμές (π.χ. κατά την αλλαγή σε media player). Το έχει προσέξει κάποιος άλλος, είναι όντως πρόβλημα ή είναι θέμα led και είναι φυσιολογικό? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :117:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Εξαρτάται.Η δικιά μου αν και 2ετίας δεν έχει και μεγάλη παραμόρφωση.Πάντως η χρ'ηση σε 4/3 καλό είναι να μην είναι πολύωρη.

Μεγάλη, μικρή το θέμα είναι οτι παραμορφώνει...:104: Σίγουρα η πολύωρη χρήση 4/3 δεν είναι καλή αλλά πότε θα γίνουν τα τηλεοπτικά προγράμματα 16/9 για να απολαμβάνουμε στο μέγιστο και φυσικά απαραμόρφωτα τις απολαυστικές μας ίντσες ??...μήπως υπάρχει καμιά καμιά λύση-πρόταση γιαυτό το καίριο ζήτημα ?? .....κρίμα πάντως γιατί μόνο το σκαι παίζει σωστά...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.499

...κρίμα πάντως γιατί μόνο το σκαι παίζει σωστά...
...και το MTV.

Reaction score
0

...και το MTV.
τραγική κατάσταση....βλέπω διαφήμιση με μια μπάλα και αντι για μπάλα βλέπω ένα αυγό :103::103:..τι να πώ...χάλια...

Reaction score
32

Νέος στο φόρουμ. Πριν τρεις μέρες πήρα την Samsung UE37C6600 που εκτός από τα άλλα, παίζει και από στικ και σκληρό 2,5 (Μάλιστα γράφει και σε αυτό μόνο ψηφιακά κανάλια. Αυτή είναι και η διαφορά της με την κατά τα άλλα πανομοιότυπη C6500, που δυστυχώς δεν γνωρίζει κανένας πωλητής). Μάλιστα έχει 2 θύρες ῾υσβ῾. Πάρα πολύ καλή εικόνα ακόμη και από divx 700mb! Τα HD .avi δε, ΤΕΛΕΙΑ! ακόμη και αυτά με DTS ήχο. Δοκίμασα και .mkv, παίζει αλλά δεν πρόσεξα το φορμά του ήχου.
Το μόνον πρόβλημά μου είναι δύο περιοχές (κάτω δεξιά γωνία και λίγο πάνω αριστερά από το κέντρο) που εμφανίζονται πιό λευκές σε σκούρες εικόνες ή χωρίς εικόνα στιγμές (π.χ. κατά την αλλαγή σε media player). Το έχει προσέξει κάποιος άλλος, είναι όντως πρόβλημα ή είναι θέμα led και είναι φυσιολογικό? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :117:
φιλε μου εγω εχω την samsung 7000 led 40' και κανει αυτο που αναφερεις και σε δυο και τρια σημεια αλλοτε λιγοτερο και αλλοτε περισσοτερο.ολες οι samsung led το κανουν αλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο... δεν ειναι κατι σημαντικο θα το συνιθησεις σιγα σιγα....:114::114:

Reaction score
0

Θελω την βοηθεια σας στο εξης προβλημα...ενας φιλος αγορασε την samsung ps50b650 και ενω ο player ειναι παρα πολυ καλος εχουμε προβλημα με τους υποτιτλους srt!δεν βγαζει ελληνικα και βγαζει οτι να ναι.....ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω?οι υποτιτλοι δεν ειναι ενσωματομενοι αλλα ξεχωριστο αρχειο.Ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβολικα!!!

Reaction score
32

φιλε μου στην 7000 που εχω εγω πατας το κουμπι tools και πηγαινεις ρυθμιση υποτιτλων και το ρυθμιζεις απο εκει (αφου εχεις τοποθετημενο το φλασακι στην θυρα usb):119::119:

Reaction score
0

ευχαριστω ρε αρι να σαι καλα!!!θα το δοκιμασω.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.661

Χθες έκανα δοκιμή σε μοντέλα 2010 τηλεοράσεων Samsung -συγκεκριμένα των σειρών C650, C6600 και C7000.
Αυτό που διαπίστωσα, ήταν πως έχει πλέον επιλυθεί το πρόβλημα της αναπαραγωγής αρχείων matroska με ήχο DTS. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει πλέον ανάγκη χρήσης εξωτερικού αποκωδικοποιητή/ενισχυτή ή επανακωδικοποίησης του ήχου σε υπολογιστή, για την αναπαραγωγή αρχείων αυτού του τύπου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss