Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
8.905
Να ξέρεις ότι ισχύει αυτό....:welcome:

Κώστα, δεν είναι ντροπή...:cautious: εάν έχεις περιέργεια να ακούσεις το σύστημα, πες το και θα γίνει και αυτό....
έχω μεγάλη καρδιά ο άτιμος....:rolleyes: η μήπως είμαι ψωνάρα εντέλει....:laugh:

Reaction score
677
Είναι πολύ λογικό αν ο φίλος σου έχει καλό χώρο και σωστά στημένα τα ηχεία, να έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο δικαίως να θεωρείς αναφορά σου.
+1000
Αν και έχουν περάσει 10+ χρόνια απο τότε που άκουσα κάτι ανάλογο (τα μεγάλα blumenhofer) δεν θα ξεχάσω ποτέ την αίσθηση.
Τεράστιος ήχος,σκηνή,όλα αβίαστα και ξεκούραστα.
Δυο μέτρα ηχεία και μετά από λίγο εξαφανίζονταν.
Οκ,μπορεί να λέμε για μετρήσεις,κλπ αλλά από ένα επίπεδο κι επάνω οι κάτοχοι τέτοιων συστημάτων μάλλον γελάνε που τα ακούνε.
Και στην τελική ρε παιδιά,δεν ευελπιστεί κανείς από εμας να γίνει μηχανικός ήχου ή ηχολήπτης για να σκαλίζει και τόσο αν θα ακούσει και το παραμικρό.
Οι άνθρωποι αυτοί πληρώνονται για αυτό που κάνουν,εμείς θα το κάνουμε τζάμπα;
Μουσικούλα ακούμε και θέλουμε να την ακούμε όχι να μας ακούει.
Οκ,και να σκαλίσουμε και να δοκιμάσουμε και να ψαχτούμε,κλπ,αλλά το να καθόμαστε με τεντωμένο το αυτί και να ψάχνουμε αν του έτριξε του αλλουνού η Ε στο Αm,δεν το λες κι απόλαυση...
Αν ήταν τόσο σημαντικό να ακούσουμε και το παραμικρό,τζαλωνόμασταν όλοι από 2 τέτοια και 2 τέτοια και τελείωνε το παραμύθι.
Να γουστάρουμε είναι το ζητούμενο...
(Κι αν αμφιβάλει κανείς για το τι ή για το πως ακούω,ας ρωτήσει τον Βλάση που το σύστημα του το άκουσα δυο φορές όλο κι όλο κι αυτό με τρεις διαφορετικούς ενισχυτές [Krell Rules,τελεία :imtheking:])

Last edited:

D

deleted user 10898

Guest
Πετάς την "αθώα / αφελή χειροβομβίδα" και καλά.... και μετά ο γνωστός Παπάς!

Ήθελα να ήξερα πόσες φορές θα εκτεθείς ακόμα!

Ας με μπανάρουν για τις βρισιές που σου έριξα... και πάλι εδώ μέσα θα είμαι... γιατί έχω κάνει φίλους και όχι φίδους!
το χειρότερο δεν είναι το μπαν, είναι πως στην επόμενη έκθεση,εκδήλωση μάζωξη, πάλι μαζί θα είστε, και οι χαρακτηρισμοί θα σας "ενοχλούν"…

Last edited by a moderator:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.173
Κλείνω το πισί γιατί στο τέλος θα εκραγώ η θα πάθω εγκεφαλικό... με αυτά που διαβάζω!
Είσαι πλέον 63. Κλεισμένα. Κι ασχολείσαι με το σπορ από τα 18. Εντάξει από τα 17. Μετά από 46 χρόνια, ώφειλες - ώφειλες - να καταρρίψεις τους μύθους, να βάλεις στις διασυνδέσεις RG59 και στριμμένο μονόκλωνο 4άρι στα ηχεία, και να αναφωνήσεις ευθαρσώς φακ γιου ωλλ ντέρτυ μπίτσες.

Αντ' αυτού, κάθεσαι κι ασχολείσαι με κάτι τζαπόνικες ξινομυζήθρες τύπου Λόγια-τρα-λα-λα-τόγια-τσάκσον-κι-άιντε-άιντε.

Ε! Καλά σου κάνουν.

Καρεκλά. Ε καρεκλά...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.242
αντε βρε αλανια , αντε βρε φιδισια φιλαρακια , μη μου μαλωνετε, αντε κ σας αγαπαω ολους βρε!!

μα δηλαδη τι περιμενετε να πω για να σοκαριστειτε κ να ηρεμησετε!??

Ζητω τα flac και τα ψηφιακα???? εε??

παλιοπαιδα??

αντε σκαστε ενα χαμογελο και παμε παλι απ την αρχη, ΣΚ ειναι να περεσουμε ομορφα , ηρεμα να το γουσταρουμε βρε παληκαρια\!

ΑΝτε Βασιλη φιλαρακι αγορι μου, αντε βρε δικε μου!!
Αντε βρε Κωστα κ συ! κουλ βρε αδερφε...

για καλωδια θα μαλωνουμε τωρα??

που να σκασει κ κανα 2μετρο μωρο δηλαδη

μας την εχει φαει ο Βλασσης με το καλημερα, αντε αν δεν ειναι κει ο Κωστας ΕΑΡ...

αντε παμε ν αγαπηθουμε νταρλινγκς...

τοσα ωραια πραγματα εχουμε να λεμε..

(λαμπες, δισκους, και τετοια εννοω βρε....)

θα χαλιομαστε τωρα??

ελα παμεεεεε δυνατααα!

gonis

Luger
Reaction score
12.539
Τις καλημερες μου:):):)
Απο χθες το αναλογικο τραγουδαει με Hitachi ευγενικη προσφορα του retire master Audio.
Δεν ξερω αν οφειλεται σε αυτα αλλα εγω τα ξεχειλωμενα μεσαια τα γοουσταρω;)

Reaction score
1.815
αντε βρε αλανια , αντε βρε φιδισια φιλαρακια , μη μου μαλωνετε, αντε κ σας αγαπαω ολους βρε!!

...αντε παμε ν αγαπηθουμε νταρλινγκς...
τοσα ωραια πραγματα εχουμε να λεμε..

(λαμπες, δισκους, και τετοια εννοω βρε....)

θα χαλιομαστε τωρα??
Πάλι ξέχασες τα ψηφιακά!:p

Γιατί όπως είπε και η δικιά μας (ελληνίδα) Arianna Huffington:
«Δυστυχώς το thirdmetric έχει αυστηρή πολιτική, εναντίον της χρήσης συσκευών στην κρεβατοκάμαρα»:roflmao::roflmao:

Reaction score
1.788
Φανταστείτε πως θα παίζει ο δονητής της Ρούφηχτον αμα του βάλουμε Hitachi καλώδιο :eek:
Εμανουηλ κουλαρισε γιατι ο Κωστας εχει VDH επαργυρο ειδικο για δονητη . Αλλωστε μην ξεχνας οτι ο Ολλανδος εχει ολοκληρη σειρα καλωδιων ειδικα για τετοια μαραφετια. Τωρα και balance για δονητη διμουτσουνο! :roflmao::lol:

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.244
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos