Φωτογραφίες HOME CINEMA μελών AVsite!!!!

Reaction score
298
HomeCinema-Maniac said:
Μακαρι να ειχα και εγω το χωρο σου. Και το κυριοτερο δεν εχεις τραπεζαρια να σου ζαλιζει τα .....
Oύτε ΤΖΑΚΙ! :twisted:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
RDoherty said:
HomeCinema-Maniac said:
Μακαρι να ειχα και εγω το χωρο σου. Και το κυριοτερο δεν εχεις τραπεζαρια να σου ζαλιζει τα .....
Ας ειχα και εγω τζακι και ας μου τα ζαλιζε :lol:

(εχω στο χωριο ομως) :twisted:

Reaction score
438
RDoherty said:
HomeCinema-Maniac said:
Όντως.
Ωραίο το τζάκι, αλλά πάει στράφι πολύς χώρος

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
Γιάννη πραγματικά πολύ όμορφο!
Το κεντρικό σου που είναι?
το B&W CC6 S2 Center είναι ακριβώς πάνω απο την τηλεόραση την TOSHIBA, δηλαδή πίσω απο την ESCREEN. Του έχω δώσει λίγο παραπάνω ενταση και +3 στα πρίμα και στα μεσαία, ώστε να αντισταθμίσω το dampening απο το πανί.

Ακούγεται πολύ καλά. Φυσικά έχω βγάλει την σίττα του κεντρικού, γιατί και με αυτή έιχα διαφορές.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
dream_GR said:
Φυσικά έχω βγάλει την σίττα του κεντρικού, γιατί και με αυτή έιχα διαφορές.
Πολύ παρέα με χαϊεντάδες κάνεις. :mrgreen: :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Ωραιος και ο NINJA :p
O χωρος σου εχει προοπτικες να γινει πολυ καλυτερος! Μπορεις να το κανεις να δειχνει σαν dedicated room.
Οπως και του Γιαννη. Απο οτι καταλαβα αυτο το δωματιο ειναι το σαλονι αλλα το εχει μετατρεψει σε αιθουσα cinema...
Γιαννη τα ηχεια σου ειναι τερατα !!! Λεω για τα left right Ποσα W ειναι? Γινετε σεισμος στο σπιτι οταν παιζουν? Σιγουρα σινεμαικα θα παιζουν φοβερα! Πρεπει να εχουν μεγαλη διαυγεια και στις χαμηλες αλλα και στις υψηλες !!!
Για surround τι εχεις ???
Δωσε μου και εμενα καμια ιδεα να ξεφορτωθω την τραπεζαρια και να ομορφυνω τον χωρο μου :(
Με τα επιπλα της οικογενειας ειναι σαν Barok home cinema :lol:

Tωρα ποια εχω οτι ηθελα αλλα σε λαθος σπιτι :(
Θελω να διωξω τραπεζαρια - καθρεφτη - καναπε. Να παρω καναπε γωνια ενα rack και ενα χαλι !

Λοιπων αρχιζουμε... ΠΩΛΕΙΤΑΙ τραπεζαρια 3 μ επι 1,5 μ κρυσταλινη με καναπε 10 ετιας (εχει δει ταινιες! ουουου! :lol:) μαζι με ενα barok ρυθμου καθρεφτη 2 μ επι 1μ. Τιμη ολα πακετο 10.000 ευρω. :lol: Ε... να μην παρουμε και το aygo ? :)

Παντως πραγματικα εμεινα αφωνος με τον Γιαννη. Παρα πολυ καλη δουλεια! :wink:

Reaction score
14
Cinemusic, τα Front Left/Right είναι κάτι YAMAHA NS40 Studio Monitor. Τα έχω απο το 1991 και αν και 15 χρόνων, παίζουν καθαρότατα. Μου έμειναν κληρονομιά απο ένα μίνι στούντιο ηχογράφησης που έιχα φτιάξει (Roland, Yamaha & Korg synthesizer, AKAI sampler, TASCAM 8-track recorder, 16 track console, ALESIS reverb, ROLAND digital delays, ROLAND & ALESIS drum machines, και φυσικά η καρδιά τα Studio Monitor)

Στο studio τα ηχεία αυτά ήταν το Α-Ω καθώς εχουν τελείως αχρωμο ήχο και είναι αδελφάκια των ΝS10 που σχεδόν όλα τα studio στην Αγγλία που ήξερα είχαν. Στο Surround παίζουν τέλεια και παντρεύονται με το υπόλοιπο σύστημα. Τα πίσω είναι και αυτά 15ετίας τα B&W Solid Monitor (αυτά με το πλαστικό κουτί και το μεταλικό ενσωματωμένο τρίποδο τους)

Reaction score
14
dream_GR said:
[Ακούγεται πολύ καλά. Φυσικά έχω βγάλει την σίττα του κεντρικού, γιατί και με αυτή έιχα διαφορές.

Νομίζω ότι αυτή κάνει όλη την ζημιά Γιάννη ....και όχι η οθόνη που είναι μπροστά του. :shock: :p 8)
Με αυτήν ...είχες "φιμώσει" τους χαρακτήρες.
Χωρίς αυτήν ...τρέχει η γλώσσα τους ...ροδάνι! :lol: :lol:

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
Ναι αλλά την εσωτερικότητα της υφής και το σάλιο στα συριστικά που το βάζεις? :lol: :lol:
Στην εσωτερικότητα του φακέλλου....εκεί που έχει την κόλλα! :p :lol: :lol:

Reaction score
0
Αμα δεν μετακομισο (σε μονοκατικια) αν και αυτο ειναι δικομου θα το κανω κανονοκα cinema room ,Μιας και ασχολουμε ελαφρος και με γιψοσαδιδες, αν και με προβολεα εχω ενα χρωνο που μπλεκτικα παντα με οπιστιαw προβολης τv ασχολουμουν μιας και δεν ειδα ποτε projektora να παιζη κατο απο σωστες συνθηκες σε μαγαζη τοσα χρονια οσπου επαισε στα χερια μου ενας. αν και σχολουμε απο το 1997 με home cinema (hi fi video) ειμαι μολης 26 χρωνον.
αρκετα φλιαρισα.
Ο χωρος(δευτερο σαλονη) μου ειναι 6μχ4μ και εχω την πολητελια ναι τον εχω αποκλιστικα για το χωμπι μου.
οποτε μαλον θα κανο επιτελους την κινιση να τον διαμορφοσο καταλιλα αμμα και τα οικονομικα πανε καλα !.
Παντος πιρα πολες ειδαιες απο το ποστ αυτο και τις φοτογραφιες,μπραβο σε ολους. :lol: :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney