Ψηφιακή Riaa

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψηφιακή Riaa

Πιστευω πως ενα εικονοσημα ουτε stereo ειναι αλλα ουτε φασμα 20hz - 20khz εχει.Οποτε αλλες οι ιδιοτητες του και οι απαιτησεις για το μεσο.
Μάλιστα...
Αγαπητέ Πάνο, να ξέρεις ότι η λέξη "πιστεύω" είναι εντελώς αδόκιμη για κουβέντα τέτοιας μορφής. Επειδή δεν είναι του παρόντος, προτείνω να το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή, γιατί φαίνεται να έχεις πάρα πολλά κενά επί του θέματος. Καλό σου βράδυ.

...

Reaction score
373
Απάντηση: Ψηφιακή Riaa

Μη μένεις στην πίστη. Μάθε πρώτα τις δυσθεώρητες απαιτήσεις του αναλογικού εικονοσήματος, και μετά σύγκρινε τις απαιτήσεις του μεν και του δε.

(Αμάν!, και σταμάτα την άμυνα, "δεν κάνω επιθετικό διάλογο" και τα ρέστα. Δεν είσαι στο χαζομάγαζο με τη χατζάρα πάνω απ' το κεφάλι σου. Χαλάρωσε... :114: )
:)

Εχεις δικιο για τη χατζαρα...:135:

Δεν γνωριζω τις απαιτησεις του εικονοσηματος απλος στο ''μυαλο'' μου τα σκεφτομαι σαν κατι διαφορετικο.

Reaction score
373
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψηφιακή Riaa

Μάλιστα...
Αγαπητέ Πάνο, να ξέρεις ότι η λέξη "πιστεύω" είναι εντελώς αδόκιμη για κουβέντα τέτοιας μορφής. Επειδή δεν είναι του παρόντος, προτείνω να το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή, γιατί φαίνεται να έχεις πάρα πολλά κενά επί του θέματος. Καλό σου βράδυ.

...
Σιγουρα εχω καποια κενα και γι'αυτο συζηταω.

Reaction score
29.560

Πάνο σίγουρα έχεις κενά , το 20hz με 20 khz , περιλαμβάνεται πολύ άνετα στο πεδίο του βίντεο σήματος.Για την ακρίβεια το εύρος του βίντεο είναι απλά πολλάπλάσιο του audio.

Reaction score
373

Πάνο σίγουρα έχεις κενά , το 20hz με 20 khz , περιλαμβάνεται πολύ άνετα στο πεδίο του βίντεο σήματος.Για την ακρίβεια το εύρος του βίντεο είναι απλά πολλάπλάσιο του audio.
Σωστα! Επρεπε να το ειχα σκεφτει...

Reaction score
460

μηπως μιλας για κενα αερος πιλοτε?:116:

Reaction score
1.788

Nα γραψω και εγω κατι τελευταιο επι του θεματος,

εγω προσωπικα κολληματα του τυπου, αυτο ειναι και τιποτα αλλο δεν εχω!!!!! πραγματι ο κοσμος οφειλει στο ονομα της προοδου να βλεπει το οτι καινουριο αλλα και επισημονικα αποδεδειγμενο καλοπροαιρετα!!! Απο την αλλη πλευρα τωρα , ενα μεσο που λιγο πολυ κλεινει κοντα τα εξηντα συν χρονια, και μπορει να στεκεται τουλαχιστον αν οχι ισαξια, αλλα πολυ κοντα, και αν σκεφτουμε οτι η τεχνολογικη κλιμακα ειναι λογαριθμικη, τοτε οφειλουμε προς τιμη καποιοον που ανοιξαν τον δρομο απλα να το σεβαστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
11.759
Δε τον μαλώνω, θέλω να του δώσω κάποιες κατευθύνσεις να αρχίσει την προσωπική του αναζήτηση της γνώσης. Και είναι πολλή!

Reaction score
1.685

Εγω λεω οτι στην εποχη της ταχυτητας και της ευκολιας ολες οι παλιες αξιες εχουν χασει εδαφος και ειναι απολυτως λογικο.

Αυτο για καποιους μπορει να σημαινει εξελιξη, για καποιους αλλους ισοπεδωμα και οπως λεει και ο Τακης, ελλειψη καποιου στοιχειωδους "σεβασμου".

Κανεις δεν μπορει να τα βαλει με την εποχη του η την "μοδα" της αλλα δεν ειναι και υποχρεωτικο να προσκηνουμε αυτην την "μοδα"...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μόδα (trend) είναι το αναλογικό. Η απλή καθημερινότητα είναι το ψηφιακό.

...

Reaction score
1.685

Στην απλη καθημερινοτητα συμφωνω.

Στο τι ειναι μοδα, αστο Νικο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μόδα ολκής. Μέχρι κι ο Σισέ, συλλέκτης βινυλίων έγινε...
Μάλιστα, αν κρίνουμε και από τις χρυσαφιές ή ασημιές κατασκευές πλατώ που είναι σαν παρωχημένοι πολυέλαιοι, είναι και πολύ κακόγουστη μόδα.

...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Τωρα μιλαμε για μοδα πλεον..........................
Βρε δεν ξερετε τι σας γινεται.....
Αυτο ειναι μοδα

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Ψηφιακή Riaa

Μόδα ολκής. Μέχρι κι ο Σισέ, συλλέκτης βινυλίων έγινε...
Μάλιστα, αν κρίνουμε και από τις χρυσαφιές ή ασημιές κατασκευές πλατώ που είναι σαν παρωχημένοι πολυέλαιοι, είναι και πολύ κακόγουστη μόδα.
...
Τωρα, ισως θα περιμενες να σου πω οτι ολοι αυτοι οι πολυελαιοι οπως λες υπηρχαν πολυ πριν τα ψηφιακα, πριν γεννηθεις εσυ κι εγω, τοτε που ουτε καν ειχε περασει κανενος η ιδεα τι ειναι ψηφιακο,...αλλα δεν θα το πω,...θα το αφησω για αλλους...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Ψηφιακή Riaa

Αν θεωρήσουμε οτι το βινύλιο σήμερα ξεπουλάει την ώρα που όλοι οι καινούργιοι δίσκοι παραμένουν ψηφιακοί.

Ε ναι,,,τότε είναι μόδα...

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ψηφιακή Riaa

Αν θεωρήσουμε οτι το βινύλιο σήμερα ξεπουλάει την ώρα που όλοι οι καινούργιοι δίσκοι παραμένουν ψηφιακοί.
Τι αλλο θα μπορουσαν να ειναι δηλαδη οταν το κοστος παραγωγης ειναι ελαχιστο ?

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Ψηφιακή Riaa

Ο άλλος έλεγε πως θέλει να ακούει μουσικές που υπάρχουν μόνο σε βινύλια
Όχι ρε αδερφέ κι έτσι, κάποιες κυκλοφορίες είπα, ξαναδές αυτά που έγραψα (αν εννοείς εμένα)...
'Ντάξει, δεν είμαι και "ψυχάκιας", όχι τόσο πολύ τουλάχιστον...:138:

ΥΓ: Κάτι άσχετο....ρε παίδες κάντε κάτι με το text-box, τα smilies "πέφτουν" μέσα...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης