να παρω πικάπ?

D

deleted user 10898

Guest
Acoustic Solid Classic Wood θες να πεις...ΔΕΝ το έχει ο Ορφέας αυτό...
ναι αυτο. το ξερω οτι δεν το εχει ο ορφεας αλλα εχει αλλα στην ιδια κατηγορια τιμης. απλως διαβαζω πολυ καλα σχολια και το σκεφτομουν.

Reaction score
9
Παντως ασχετα απο την αιωνια παραφιλολογια αν τπ σιντι η το βινυλιο ειναι πιο σωστο μεσο αναπαραγωγης, η ολη διαδικασια ακουσματος των δισκων βινυλιου, δεν συγκρινεται με την ακροαση ενος σιντι. Αλλα και ως αισθηση το πλαστικο ευθραστο κουτακι του σιντι, δεν μπορει να συγκριθει με το εξωφυλο του βινυλιου που λογω και μεγεθους χωραει πολυ περισσοτερα στοιχεια, συντελεστες στιχους κ.λπ. Ακομα και η καλλιτεχνικη δουλεια του εξωφυλου πως μπορει να αποτυπωθει στα 12 εκατοστα της επιφανειας του σιντι σε σχεση με τα 40 εκατοστα του βινυλιου;

...διπλωμένο στα 3...
:114:

D

deleted user 10898

Guest
ηρθε το πληρωμα του χρονου και ξεκιναω ακροασεις.
το μπατζετ ειναι στο χιλιαρικο η λιγο παραπανω για πικαπ/βραχιονα/κεφαλη.
το μκιι βγαινει απο τις επιλογες γιατι δεν ειναι μουρατο. (ειμαι ειλικρινης ετσι?)
με το υπεροχο αφιερωμα του θαναση εμαθα ποια πικαπ παιζουν στην Ελληνικη αγορα.

η τελικη επιλογη θα γινει μεταξυ rega p3 kai clearaudio emotion.

οσοι εχετε ακουσει τα συγκεκριμενα μπορειτε να μου πειτε τις προσωπικες σας εντυπωσεις? βρισκονται στην ιδια κατηγορια ηχητικα?
αναβαθμιζονται? κεφαλες?
λιγηη ακομα βοηθεια πλιζ..
Νικος
(το π3 που το ακουω?)
(ο ορφεας πετρουπολης δουλευει σαββατα?)

Reaction score
2
ηρθε το πληρωμα του χρονου και ξεκιναω ακροασεις.
το μπατζετ ειναι στο χιλιαρικο η λιγο παραπανω για πικαπ/βραχιονα/κεφαλη.
το μκιι βγαινει απο τις επιλογες γιατι δεν ειναι μουρατο. (ειμαι ειλικρινης ετσι?)
με το υπεροχο αφιερωμα του θαναση εμαθα ποια πικαπ παιζουν στην Ελληνικη αγορα.

η τελικη επιλογη θα γινει μεταξυ rega p3 kai clearaudio emotion.

οσοι εχετε ακουσει τα συγκεκριμενα μπορειτε να μου πειτε τις προσωπικες σας εντυπωσεις? βρισκονται στην ιδια κατηγορια ηχητικα?
αναβαθμιζονται? κεφαλες?
λιγηη ακομα βοηθεια πλιζ..
Νικος
(το π3 που το ακουω?)
(ο ορφεας πετρουπολης δουλευει σαββατα?)
Ο Ορφεας Πετρουπολης φυσικα δουλευει Σαββατα.

Reaction score
3
Απάντηση: να παρω πικάπ?

Παιδιά μπορεί να είναι λιγάκι εκτός θέματος με αυτό που θα πώ, αλλά το λέω απλά διότι είδα κάτι που μου έκανε εντύπωση...
Εχθές που έκανα μία επίσκεψη σε ένα μεγάλο κατάστημα είδα ένα απλό (σχετικά) πικάπ με 99ευρώ (δεν πρόλαβα να δω περισσότερα χαρακτηριστικά όπως π.χ. για την κεφαλή, πλην από τη... γενικώς γνωστή... ...τροφοδοσία ρεύματος... ...220Volt 50Hz).
Το θέμα είναι ότι αυτό το πικάπ είχε δύο τύπους από εξόδους...
α) Τη γνωστή 2 Χ RCA stereo αναλογική (συν μία γειωσούλα) για τον ενισχυτή...
β) Ψηφιακή έξοδο USB! Για απευθείας σύνδεση στον υπολογιστή!

Το λέω απλά...επειδή μου έκανε καλή εντύπωση...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ώρες ώρες η "κοινή λογική" δεν είναι μεγάλη πόρνη; :137:
Γειά σου Δαμιανέ μου! :126:

...

Reaction score
817
Δυστυχώς η μαγεία του αναλογικού δεν βρίσκεται τόσο χαμηλά. Και το λέω γιατί τώρα τελευταία ακούω ένα TW-AC3 με clearaudio davinci και phono το μεγάλο της naim, προ τον 252 με supercap. Εκεί αξίζει τον κόπο να ακούς αναλογικά, τα υπόλοιπα είναι μακρινά ξαδέλφια. Απλά και όμορφα ούτε ο χώρος του φταίει, ούτε η υγρασία ούτε τίποτα. Σηκώνεσαι να αλλάξεις πλευρά στα γρήγορα για να συνεχίσει η απόλαυση. Οι δίσκοι μου είναι καλά συντηρημένοι αλλά οι πιο πολλοί είναι χιλιοπαιγμένοι. Δεν ήξερα ότι μπορούσαν να μου δώσουν τέτοια απόλαυση, ειλικρινά τρελαίνομαι με την απόλαυση που έχασα τόσα χρόνια. Το σύστημα είναι ακριβό αλλά τώρα μπορώ να το αγοράσω, φυσικά είμαι άτυχος γιατί δεν είχα εισοδήματα να αποκτήσω ένα τέτοιο σύστημα στα 25 μου. Δεν θέτω θέμα ορθού ή όχι, αλλά απόλαυσης.

D

deleted user 10898

Guest
τι ενοεις χαμηλα? το χιλιαρικο πχ για πλατο/βραχιονα/κεφαλη ειναι χαμηλα με τα δικα σου κριτηρια? (ασε που εχω ηδη ανεβει σε αλλα υψη...)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.159
Πού καταντήσαμε ρε πούστη μου! Ένα άθλιο, ελεεινό σκατοσανίδι με ένα πλατώ και τέσσερα λάστιχα για πόδια, κι από την άλλη μια πλαστικούρα των 100 ευρώ, μόνο και μόνο επειδή είναι μουράτα και τα φόρτσαραν πέντε άσχετα αγγλάκια που το παίζουν ρηβιούερ, να είναι στη λίστα αγορών ενός πελάτη με χίλια ευρώ στο χέρι. Πού καταντήσαμε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πού καταντήσαμε ρε πούστη μου! .
Κυριε Κογια, σε εγκαλω στην ταξη.
Τι ειδους "γλωσσα" ειναι αυτη?
Της Τρουμπας η των Λαδαδικων?
Παρακαλω πολυ η λεξη "ρε" να διαγραφει παραυτα:142:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.159
Σόρρυ Αντρέα, αλλά μετά από τρεις δεκαετίες και τόσο πόνο, τόσα προβλήματα, τόσο παίδεμα, τόσο ψάξιμο... Από την άλλη, μπορεί αυτή να είναι η τύχη που του αξίζει του πικάπ. Ένα παιχνίδι για μεγάλα παιδιά που έχουν τη διάθεση να πληρώσουν αδρά για μια γυαλιστερή χάντρα, επειδή δεν πρόλαβαν το πικάπ στα ντουζένια του. Άκου το P3 με υποψήφιο με προϋπολογισμό χίλια ευρά!

Ουστ ρε! Σα δε ντρέπονται...

Reaction score
8
Ακατάλληλα για μαθητές» κρίθηκαν τα έργα του Πάμπλο Πικάσο κατά τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Στα τέλη Ιουλίου του 1937 ο ενημερωμένος, επίσημος γερμανικός οδηγός για τη διεθνή έκθεση περιείχε μια υπόδειξη προς τους Γερμανούς επισκέπτες: Καλόν θα είναι να προσπερνούν το περίπτερο της Ισπανίας, επειδή τα εκθέματά του ήταν ανάξια λόγου και ιδιαιτέρως ένας τεραστίων διαστάσεων ασπρόμαυρος πίνακας που έμοιαζε με το όνειρο κάποιου τρελού - ένα συνονθύλευμα σωμάτων που θα μπορούσε να είχε ζωγραφίσει ακόμα κι ένα τετράχρονο παιδι.

Reaction score
8

· Μπλε ή Γαλάζια περίοδος (1901-1904): οι πίνακες του Πικάσο, αυτής της περιόδου, χαρακτηρίζονται από το μπλε χρώμα ή αποχρώσεις του και συμβολίζουν μία συναισθηματικά φορτισμένη περίοδο της ζωής του. Μερικά από τα πιο γνωστά έργα του ανήκουν σε αυτή, απεικονίζοντας ακροβάτες, αρλεκίνους, πόρνες, επαίτες και καλλιτέχνες. Η μπλε περίοδος περιλαμβάνει πίνακες που ολοκληρώθηκαν κυρίως στο Παρίσι αλλά είναι περισσότερο επηρεασμένοι από την ισπανική ζωγραφική.

Reaction score
8
ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΩΝ ή στίχοι με τα χρώματά τους;

ένα το κρατούμενο:
ΕΙΝΑΙ ΔΙΓΑΜΙΑ Νʼ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ
(ΣΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΝ Οδυσσέα Ελύτη)

Νόστιμον Ήμαρ μεταξένιων συνειρμών στον Πηγαιμό για την Κολχίδα της Μουσικής. ΚΛΙΚ στην εικόνα εκεί όπου ένα στίχο, παντογνώστη αφηγητή, ονειρεύομαι με εσωτερική εστίαση συν-πλην ουσίας: αίφνης ονειροδίαιτο δυο κατά λέξη δισταγμών, μηδέν εις το πηλίκο, υψικαμίνου σώματος με το στιχοπουκάμισο μυριάδων «μνήσθητι» σμαράγδι υπονοούμενο, είλωτα υπερρεαλισμού, Λαιστρυγόνες, Κύκλωπες δηλαδή που κουβαλώ on line στα έγκατα κτερίσματα της ρέμβης του P.C. μου.

Reaction score
817
τι ενοεις χαμηλα? το χιλιαρικο πχ για πλατο/βραχιονα/κεφαλη ειναι χαμηλα με τα δικα σου κριτηρια? (ασε που εχω ηδη ανεβει σε αλλα υψη...)
Δυστυχώς αγαπητέ χαμηλότατα. Α και όχι με τα δικά μου κριτήρια αλλά της αγοράς. Άποψή μου για τόσα λίγα βινύλια ούτε σεντ μην ξοδέψεις, αν είναι πολύτιμα για σένα κάνε τον κόπο και ψηφιοποίησε τα και τέλος.

D

deleted user 10898

Guest
ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΩΝ ή στίχοι με τα χρώματά τους;

ένα το κρατούμενο:
ΕΙΝΑΙ ΔΙΓΑΜΙΑ Νʼ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ
(ΣΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΝ Οδυσσέα Ελύτη)
.......
Ειναι ανοιχτη για τον καθενα μας η ιδιοτικη του οδος. Και ομως' την ακολουθουν ελαχιστοι. Μερικοι, μονον οταν συμβει μια η δυο φορες στη ζωη τους να ειναι ερωτευμενοι. Κι οι υπολοιποι ποτε. Ειναι αυτοι που αποχωρουν μια μερα απο τη ζωη χωρις να εχουν παρει καν ειδηση τι τους συνεβη.Και ειναι κριμας.Ειναι κριμας αυτο ο ισοβιος εγκλεισμος στην κιβωτο της Αναγκης, με καθηλωμενες τις αισθησεις σε υπηρετικο επιπεδο.

Reaction score
8
Τελος παντων, ο Κωστας ειναι αδελφος και αυτα που γραφει τα πιστευει και μας τα λεει μεσω της πειρας του των τοσων χρονων. Ομως το ονειρο πολλες φορες ειναι πιο ομορφο απο την αληθεια και δεν μπορεις να τα εξηγησεις ολα με μαθηματικα και φυσικη.
Ενα κι ενα μαθηματικα κανουν δυο, αλλα και ενα οταν το ζευγαρι ενωνεται αλλα και τρια η παραπανω, αν αποκτησει καρπους.
Ειναι αυτο που λεμε, καλυτερα μια ομορφη γυναικα στο κρεβατι που κανει πολυ καλο σεξ, παρα μια καρακαξα που κανει το τελειο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.159

Εντάξει γιατρέ, πάρε ό,τι σ' αρέσει, αν νομίζεις πως θα αναπληρώσεις την ορθότητα με ποίηση και έρωτα. Εγώ ερωτεύομαι τις γυναίκες και έχω τις μηχανές για σκλάβες, κι όχι το ανάποδο. Αν εσένα σε βολεύει το ανάποδο, και να μπεις στο λούκι "η Nusch Éluard είναι μπλε, το Emotion είναι μπλε, η Nusch Éluard είναι καλή, άρα και το Emotion είναι καλό", για να μην είσαι -και καλά ντεμέκ- "κακός" σαν εμένα, καλά κρασιά. Τουλάχιστον αναγνωρίστε μου τον αγαθόν της πρόθεσης.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound