- Reaction score
- 23.134
Απάντηση: να τα παρω? Harbeth SHL5
Καλοξοδεμένα! Περιμένουμε σύγκριση και συμπεράσματα.
Καλοξοδεμένα! Περιμένουμε σύγκριση και συμπεράσματα.
ευχαριστω πολυ ημιθεε!Καλοξοδεμένα! Περιμένουμε σύγκριση και συμπεράσματα.
Καλοριζικα!!καλη επιλογη.οι εξελιξεις τρεχουν....
εγινε αγορα atc 11 σημερα πρωι, επεσε και προκαταβολη για shl5, παραδοση τελος Μαιου....
all pleased? :114:
τα παιζω με ενα πολυκαναλο sony... και με εχουν αφησει αφωνο...δεν θελω να ξερω ακομα τι κανουν με καλυτερο ενισχυτη...Καλοριζικα!!καλη επιλογη.
εμενα δεν μου φτανουν τα λεφτα για αμεση αγορα νεου ενισχυτη ομως :119:Atc 11 με Sony πολυκάναλο?
Ουτε για το tweeter δεν φτάνει.
Kαλημερα,το ειπες και μονος σου"τον ρουφανε για πλακα".τα παιζω με ενα πολυκαναλο sony... και με εχουν αφησει αφωνο...δεν θελω να ξερω ακομα τι κανουν με καλυτερο ενισχυτη...
δεν θελω να τα ακουσω με ενα καλο ολοκληρωμενο ακομα γιατι περιμενουν τα shl5 και εχουμε και αλλα εξοδα...
πρωτα συμπερασματα...
τον ρουφανε για πλακα...
δευτερον... την θελουν την ενταση τους...
τριτον που μου εκανε και απιστευτη εντυπωση... παιζουν δυνατα και αβιαστα...δεν κουραζουν οταν παιζουν δυνατα...
καταλαβαινεις ποσο δυνατα παιζουν μονο οταν χρειαστει να χαμηλωσεις τη ενταση..χαμηλωνεις χαμηλωνεις και ακομα δυνατα παιζουν...
χωρις να βιαζομαι με βλεπω με 5ακαναλο atc ... και τα shl5 για δικαναλο...
θα θειξει το μελλον...
Άρα βρήκες τα όρια του τόσο νωρίς......δεν κουραζουν οταν παιζουν δυνατα...
καταλαβαινεις ποσο δυνατα παιζουν μονο οταν χρειαστει να χαμηλωσεις τη ενταση..χαμηλωνεις χαμηλωνεις και ακομα δυνατα παιζουν.................................
...
http://www.avsite.gr/vb/showthread....E1%F3%EC%E1-%F6%F9%F4%EF%E3%F1%E1%F6%E9%F9%ED.μπορει ενας καλος ανθρωπος να μου εξηγησει πως ανεβαζουμε φωτογραφιες πλεον ?
copy paste δεν παιζει ?
ps. ανεβαζω 2 video youtube...
ευχαριστω ! :123: