10 φορές καλύτερα περάσαμε στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Reaction score
3.471
mygiakis said:
Αχ αυτό το Virtual Dynamis!!! Ωραιο πράγμα ο έρωτας...........
Ο πληρωμένος έρωτας θέλεις να πεις. Πάνω απο 2 χιλιάρικα έχει αυτός ο έρωτας.

Μου θυμίζει την ταινία "Πόσο μ αγαπάς" με την Monica Bellucci.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.782
Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ για τη Monica εδινα όλα τα καλώδια και τα stradivari ενός φίλου μου........και τον Krell του maggelan.... :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
g.kar said:
Γ. ΚΟΨ. said:
Πλάκα πλάκα πρέπει να πάμε βόλτα στην Κατερίνη στον Σπύρο ένα ΣΚ.
Να πάμε , κι εγώ το θέλω πολύ. Ειδικά για τον Σπύρο Μπλάτσιο και μόνο. Μετά πάμε όλοι μαζί στον Ολυμπο για τις θεές.
Για θεές στον Όλυμπο δεν ξέρω αν θα βρουμε, αλλά από "θεές" οι παραλίες είναι γεμάτες τέτοια εποχή...

Σας αναμένω λοιπόν...

Reaction score
3.471
mygiakis said:
Σχετικά με το πόσο έφαγε ο καθένας ένα έχω να πω:

ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Αυτός που έφυγε τελευταίος με το τάπερ ποιος ήταν ?

Reaction score
3
g.kar said:
Γιώργο Αναμ/δη, πιστεύεις και στο στρώσιμο των καλωδίων ρεύματος ?
Πόσες ώρες στρώσιμο θέλουν ? 100 ώρες είναι αρκετές ?
Εγώ δεν πιστεύω σε τίποτα αν δεν το δοκιμάσω και δεν πειραματιστώ ο ίδιος. :)
Είπαμε το άλλο μου όνομα είναι Θωμάς,άπιστος Θωμάς,απο το my name is Bond,James Bond... :lol: :lol: :lol:

Tο δε σλόγκαν που χρησιμοποιώ σε τέτοιες περιπτώσεις είναι,καλύτερα να μασάς,παρά να μιλάς... :) :lol:

Τα άστρωτα καλώδια ρεύματος,στο σπίτι του Αντρέα αλλά και στο δικό μου αργότερα,είχαν μια σκληράδα στην μεσοϋψηλή περιοχή,όπου γινόταν αμέσως αντιληπτό στις γυναικείες φωνές.
Σήμερα που το ξανα άκουσα,μετά απο τέσσερα εικοσιτετράωρα αδιάκοπου παιξίματος,αυτή η σκληράδα τείνει να εξαφανισθεί.
Τώρα ή αυτό στρώνει,ή εγώ το συνήθισα... :wink: :lol: :lol:

Reaction score
0
Γ. ΚΟΨ. said:
Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ για τη Monica εδινα όλα τα καλώδια και τα stradivari ενός φίλου μου........και τον Krell του maggelan.... :lol:
Χαλάλι σου ΚΟΨάκο μου!!!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
mixalis kanakakis said:
μου φαινεται και ο LUXMAN αυτο λεει....μηπως επειδη το προβλημα παρεμβολων ηταν μεγαλο, τα καλωδια λειτουργωντας ως φιλτρα βελτιωναν πολυ τον ηχο....... :?:
Ο Μιχαλης με καταλαβε ....

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
g.kar said:
Μαρίνο, τι άστρωτα καλώδια XLO ήταν αυτά που έδωσες στον Αναμουρλίδη ?
Δεν του είπες να τα στρώσει πρώτα με το μηχανάκι ?
Αν τα έβαζε εν σειρά με το μπουζί της μοτοσυκλέτας του ..... :lol: :lol: :lol:
Γιωργο αυτα ηταν δυο καινουργια σειρας REFERENCE2 τα REF10C-6
, μηκους 1,83 m .

Ενας φιλος ετρωσε καποια ρευματος σ ενα διαδρομο . 24 ωρες επι 1600 watt !!! Μελι τ ακουσε την επομενη :lol: ! Τωρα αν ετρεχε κιολας πανω στον διαδρομο πιστευω οτι θα βελτιωνοταν ακομα περισσοτερο :p

Reaction score
3.471
Και εγώ σε κατάλαβα Luxman,
αλλά έγω δεν έχω πειστεί ακόμα αν τα πολύ καλά καλώδια ρεύματος της δοκιμής μας λειτουργούσαν σαν φίλτρα. Δεν γνωρίζω επίσης αν τα πολύ καλά ενισχυτικά του Mygiakis περείχαν φίλτρα στην τροφοδοσία τους.
Ολα εξηγούνται και προφανώς είναι και μετρήσιμα. Αρκεί να διαθέτεις τα κατάλληλα μετρητικά όργανα. Αυτό το μετρητικό της Tektronix το έχω βάλει στο μάτι και σκέφτομαι να το αγοράσω.

Από τα καλώδια που δοκιμάσαμε και μας άρεσαν, κανένα δεν είχε φίλτρα από φερίτες ή μεταλλική θωράκιση. Ολα ήταν μεγάλης διατομής (4-6 καρέ) αθωράκιστα, υψηλής καθαρότητας χαλκού ή ασημιού.

Reaction score
2
αφηνοντας οσο το δυνατον περισσοτερο ρευμα (κουζινα κτλ.. :lol:) για οσο το δυνατον περισσοτερη ωρα (100-200 ωρες) να περασει απο μεσα τους......

Reaction score
2
ξερει κανενας να μας πει ειτε θεωρητικα ειτε απο εμπειρια τι διαφορα μπορει να εχει το ασημι η καποιο κραμα του απο καθαρο χαλκο στα καλωδια ΡΕΥΜΑΤΟΣ???

Reaction score
3.471
mixalis kanakakis said:
ξερει κανενας να μας πει ειτε θεωρητικα ειτε απο εμπειρια τι διαφορα μπορει να εχει το ασημι η καποιο κραμα του απο καθαρο χαλκο στα καλωδια ΡΕΥΜΑΤΟΣ???
Θεωριτικά το καθαρό ασήμι έχει λίγο καλύτερη αγωγιμότητα από τον χαθαρό χαλκό. Για μήκος καλωδίου 1-2μ. η διαφορά είναι ασήμαντη, μηδενική θα έλεγα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.773
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili