Ο πληρωμένος έρωτας θέλεις να πεις. Πάνω απο 2 χιλιάρικα έχει αυτός ο έρωτας.mygiakis said:Αχ αυτό το Virtual Dynamis!!! Ωραιο πράγμα ο έρωτας...........
Μου θυμίζει την ταινία "Πόσο μ αγαπάς" με την Monica Bellucci.
Ο πληρωμένος έρωτας θέλεις να πεις. Πάνω απο 2 χιλιάρικα έχει αυτός ο έρωτας.mygiakis said:Αχ αυτό το Virtual Dynamis!!! Ωραιο πράγμα ο έρωτας...........
Για θεές στον Όλυμπο δεν ξέρω αν θα βρουμε, αλλά από "θεές" οι παραλίες είναι γεμάτες τέτοια εποχή...g.kar said:Να πάμε , κι εγώ το θέλω πολύ. Ειδικά για τον Σπύρο Μπλάτσιο και μόνο. Μετά πάμε όλοι μαζί στον Ολυμπο για τις θεές.Γ. ΚΟΨ. said:Πλάκα πλάκα πρέπει να πάμε βόλτα στην Κατερίνη στον Σπύρο ένα ΣΚ.
Ενας σινεφίλ χαΙεντάς και λάτρης του βουβού κιν/φου.Γ. ΚΟΨ. said:Ποιός στο σύστησε?
Αυτός που έφυγε τελευταίος με το τάπερ ποιος ήταν ?mygiakis said:Σχετικά με το πόσο έφαγε ο καθένας ένα έχω να πω:
ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Εγώ δεν πιστεύω σε τίποτα αν δεν το δοκιμάσω και δεν πειραματιστώ ο ίδιος.g.kar said:Γιώργο Αναμ/δη, πιστεύεις και στο στρώσιμο των καλωδίων ρεύματος ?
Πόσες ώρες στρώσιμο θέλουν ? 100 ώρες είναι αρκετές ?
Χαλάλι σου ΚΟΨάκο μου!!!Γ. ΚΟΨ. said:Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ για τη Monica εδινα όλα τα καλώδια και τα stradivari ενός φίλου μου........και τον Krell του maggelan....![]()
Ο Μιχαλης με καταλαβε ....mixalis kanakakis said:μου φαινεται και ο LUXMAN αυτο λεει....μηπως επειδη το προβλημα παρεμβολων ηταν μεγαλο, τα καλωδια λειτουργωντας ως φιλτρα βελτιωναν πολυ τον ηχο....... :?:
Γιωργο αυτα ηταν δυο καινουργια σειρας REFERENCE2 τα REF10C-6g.kar said:Μαρίνο, τι άστρωτα καλώδια XLO ήταν αυτά που έδωσες στον Αναμουρλίδη ?
Δεν του είπες να τα στρώσει πρώτα με το μηχανάκι ?
Αν τα έβαζε εν σειρά με το μπουζί της μοτοσυκλέτας του .....![]()
![]()
![]()
Θεωριτικά το καθαρό ασήμι έχει λίγο καλύτερη αγωγιμότητα από τον χαθαρό χαλκό. Για μήκος καλωδίου 1-2μ. η διαφορά είναι ασήμαντη, μηδενική θα έλεγα.mixalis kanakakis said:ξερει κανενας να μας πει ειτε θεωρητικα ειτε απο εμπειρια τι διαφορα μπορει να εχει το ασημι η καποιο κραμα του απο καθαρο χαλκο στα καλωδια ΡΕΥΜΑΤΟΣ???