10 φορές καλύτερα περάσαμε στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Reaction score
3.468
Αν ήταν καλύτερες οι ηχογραφήσεις, δεν θα είχαμε πάντως τόσα πολλά προβλήματα με τα καλώδια και τα ενισχυτικά. Τα πολύ καθαρά και αποκαλυπτικά ηχεία τύπου monitor ενοχλούν περισσότερο τα αυτιά μας στις κακές /πολυ-επεξεργασμένες ηχογραφήσεις.

Ενα από τα CDs που ακούσαμε στον Ανδρέα, αυτό της Πασπαλά στο Μέγαρο, αν το ακούσετε με πολύ καλά monitor ακουστικά, θα το πετάξετε στα σκουπίδια. To συγκεκριμένο CD έχει περάσει από πολλά στάδια επεξεργασίας σήματος .

Με το συγκεκριμενο CD , προσπαθείς να κόψεις πράγματα για να μην σε ενοχλεί στα αυτιά.

Reaction score
3.468
Χθές άκουσα το ίδιο CD στο σύστημα του Γ.Κοψ. Ως δια μαγείας, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που άκουσα αυτό το CD της Πασπαλά τόσο όμορφα. Και δεν ήταν μόνο αυτό το CD. Ακούσαμε πολλές ηχογραφήσεις. Καμία ηχογράφηση δεν με κούρασε. Το βινύλιο δε ήταν εκπληκτικό.

Εχει κάτι αυτό το σύστημα του Γ.Κοψ που παίζει μουσική ότι και να του βάλεις . Τρομερό ματσάρισμα και απίστευτες γυναικείες φωνές. Κανένας γιγαντισμός στα όργανα και τις φωνές. Οπου και να κατσεις στο χώρο δεν υπάρχει διαφορά. Η μουσική ακούγεται το ίδιο καλά σε όλες τις θέσεις ακρόασης.

΄

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Πιστευω πως το υλικο , καθαρος η βρωμικος χαλκος , το ασημι και η αγωγιμοτητα τους κατ επεκταση , δεν παιζει ουσιαστικο ρολο στο αποτελεσμα της χρησης ενος καλωδιου ρευματος .

Η διατομη των αγωγων , το χρησιμοποιουμενο διηλεκτρικο παιζουν σημαντικο ρολο . Τον σημαντικοτερο ρολο διαδραματιζει κατα την γνωμη μου* η γεωμετρια των αγωγων δηλαδη το πως διασταυρωνονται οι μονωμενοι αγωγοι του καλωδιου ( οι γωνιες διασταυρωσης θα πρεπει να διαδραματιζουν επισης σημαντικο ρολο ) .

*Αυτη η αποψη προκυπτει απο τα οσα εχουν πεσει περι καλωδιων στην αντιληψη μου και απο οσα εχουν προκυψει απο πειραματα που εκανα με διαφορα καλωδια ( τα οποια μετα ξεκοιλιασα για να δω πως ειναι φτιαγμενα ) .

Reaction score
3.468
Ξέρεις πόσοι έχουν ξεκοιλιάσει τα πανάκριβα καλώδια της VD με σκοπό να τα αντιγράψουν ?
Τα κατάφεραν νομίζεις ?

Αν ήταν τόσο εύκολο θα τα είχαν αντιγράψει πρώτοι οι Κινέζοι.

Reaction score
3.468
Αξίζει να σημειωθεί ότι κυκλοφορούν στο εμπόριο, και ειδίκά στο internet, κάποια καλώδια μαΙμούδες. Επώνυμα ακριβά καλώδια στη μισή τιμή, δήθεν ex-demo ή μεταχ/να. Είναι πολλές φορές αδύνατον να καταλάβεις με το μάτι τη διαφορά. Μόνο με το αυτί και με την προϋπόθεση ότι έχεις δίπλα κι ένα αυθεντικό για να το συγκρίνεις.

Υ.Γ και τα κουτιά της συσκευασίας αντιγράφονται εύκολα.

Reaction score
3.468
Η σαρδέλα είναι φτηνή και πάντα την τρώμε φρέσκια, γιατί αν την βάλεις στο ψυγείο διαλύεται και μετά δεν μπορείς να την πουλήσεις ούτε να την φας.

Τα καλώδια που ανήκουν στην οικονομική κατηγορία τιμής είναι πάντα αυθεντικά γιατί δεν υπάρχει λόγος να τα αντιγράψει κάποιος.

Το καλό ψάρι το αγοράζεις από τον βαρκάρη για να είσαι σίγουρος ότι είναι φρέσκο.

Reaction score
3
magellan said:
Γ. ΚΟΨ. said:
Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ για τη Monica εδινα όλα τα καλώδια και τα stradivari ενός φίλου μου........και τον Krell του maggelan.... :lol:
Χαλάλι σου ΚΟΨάκο μου!!!
Αυτοί είναι φίλοι.
Οχι σαν κάποιους άλλους μονο...φαγάδες... :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.782
Πλάκα πλάκα, έχουν ξεσκίσει τη Siltech στην αντιγραφή ειδικά τα προηγούμενα χρόνια, γιατί πλέον οι τρέχουσες σειρές G5 & G6 είναι πολύ δύσκολο.............αν δείτε π.χ. Siltech με made in Sweden....(όπως είδα πρόσφατα) δώστε του μπανάνα και μετρήστε στο logo τις γραμμές και που βρίσκεται η ασημένια.....έχουμε γινει εξπέρ!

Reaction score
3.468
http://www.siltechcables.com/wawcs0115618/fake.html

Used Siltech cables
Second hand Siltech is a great way to save money without loosing quality. But take care. Because of the high demand and very high prices for second hand Siltech some unreliable factorties started producing lookalikes with full printing of our name and type. This is totally illegal. In general do not buy from non-dealers unless it is a sincere customer upgrading or changing his or her system. . In 2004 70-90% of second hand Siltech products offered through Ebay and Audiogon were fake imitation made in China, fully stamped with Siltech name logo and type. Compared to the original Siltech, the differences are big. For a unexperienced buyer however it is not so obvious. Every seller will normally have a real name, address, telephone number, original box or receipt or other means to demonstrate the origin of the product. So do not buy without a box or receipt. (one of these at least) When in doubt, ask a retailer, distributor or email us direct with photo's. We will answer soon.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
g.kar said:
Ξέρεις πόσοι έχουν ξεκοιλιάσει τα πανάκριβα καλώδια της VD με σκοπό να τα αντιγράψουν ?
Τα κατάφεραν νομίζεις ?

Αν ήταν τόσο εύκολο θα τα είχαν αντιγράψει πρώτοι οι Κινέζοι.
Τα ξεκοιλιαζω :twisted: προκειμενου να "δω" την γεωμετρια τους , την ποιοτητα συναρμογης με τα βυσματα και οχι για να τα αντιγραψω ( τρεχα βρες teflon σε διαφορες μορφες ) .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
g.kar said:
Αξίζει να σημειωθεί ότι κυκλοφορούν στο εμπόριο, και ειδίκά στο internet, κάποια καλώδια μαΙμούδες. Επώνυμα ακριβά καλώδια στη μισή τιμή, δήθεν ex-demo ή μεταχ/να. Είναι πολλές φορές αδύνατον να καταλάβεις με το μάτι τη διαφορά. Μόνο με το αυτί και με την προϋπόθεση ότι έχεις δίπλα κι ένα αυθεντικό για να το συγκρίνεις.

Υ.Γ και τα κουτιά της συσκευασίας αντιγράφονται εύκολα.

:shock:

Εχει γουστο να μου την πεσουνε για τις χαμηλες τιμες ...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3.468
χαμηλές τιμές τις λες εσύ αυτές ? Ακου 2.500 € για ένα καλώδιο ηχείων !!! :lol: :lol: :lol:

Το είπα σε κάποιον φίλο μου, άσχετο με το Hi-Fi, και νόμιζε ότι του έκανα πλάκα .

Luxman, με το καλό όταν επιστρέψω απο διακοπές (μετά τις 7/8 ) θα ήθελα, αν γίνεται, να ακούσω αυτά τα κοτυφαία καλώδια ηχείων της XLO. Θέλω να διαπιστώσω ποια είναι τα ανώτερο όρια της απόδοσης των ηχείων μου (Dynaudio Contour 3.3).

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
g.kar said:
χαμηλές τιμές τις λες εσύ αυτές ? Ακου 2.500 € για ένα καλώδιο ηχείων !!! :lol: :lol: :lol:

Το είπα σε κάποιον φίλο μου, άσχετο με το Hi-Fi, και νόμιζε ότι του έκανα πλάκα .

Luxman, με το καλό όταν επιστρέψω απο διακοπές (μετά τις 7/8 ) θα ήθελα, αν γίνεται, να ακούσω αυτά τα κορυφαία καλώδια ηχείων της XLO. Θέλω να διαπιστώσω ποια είναι τα ανώτερο όρια της απόδοσης των ηχείων μου (Dynaudio Contour 3.3).
Αμ δεν ειναι τα κορυφαια gkar :shock: . Κορυφαια ειναι τα LIMITED . Περιπου διπλη τιμη :o ! Τι σκ@τ@ κατασκευη ειναι που να δικαιολογει αυτα τα χρηματα , δεν μπορω να καταλαβω .....

Reaction score
0
aloha οταν δανειστεις τα καλωδια πες μου να σου φερω και εγω 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ να δεις που μπορεις να φτασεις σχεδον οριακα μετα μονο μην με βριζεις για αυτα που θα ακουσεις η διαφορα του πλυμενου απο το πραγματικα καθαρο

Reaction score
3.468
argiris said:
aloha οταν δανειστεις τα καλωδια πες μου να σου φερω και εγω 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ να δεις που μπορεις να φτασεις σχεδον οριακα μετα μονο μην με βριζεις για αυτα που θα ακουσεις η διαφορα του πλυμενου απο το πραγματικα καθαρο
΄

τι είναι το aloha ???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.753
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l