AMOI LCD37 1920x1080 αποτελέσματα και εντυπώσεις παρουσίασης

NLS

Reaction score
1
τώωωωωρα, αυτά είναι παλιά :)

αν ήξερα ότι θα θέλατε να γραφτεί θα το είχα γράψει :)

θα είναι πράγματι η πρώτη με CE5 (στο οποίο είναι και βασισμένα τα τελευταία pocketpc) μια και μέχρι τώρα είχαμε δει αντίστοιχες υλοποιήσεις με embedded linux

Reaction score
0
Λοιπόν βρήκα άκρη από απάντηση τον κινέζων στον εδώ αντιπρόσωπο.(το mail το διάβασα και εγώ )
οι τηλεοράσεις θα εξακολουθούν να βγαίνουν και με πλέξει και χωρίς. από δω και πέρα είναι θέμα αντιπροσωπείας τι παραγγέλλει.

πιο καινούριο firmware δεν βγήκε ακόμα
Λύθηκε λοιπόν και αυτό το θέμα...

Προφανώς ο αντιπρόσωπός της Κύπρου που πήρε τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις τις πήρε με plexiglass και έχουν το καινούργιο firmware...

Αν μάλιστα ήρθαν με αεροπλάνο τότε ή από Ευρώπη τις πήρε (μάλλον από Βέλγιο...) ή 3-4 κομμάτια demo...

Οι Κινέζοι δεν δέχονται παραγγελία αν δεν είναι τουλάχιστον 1 Container...

Υ.Γ. Τo Αvsite αποδεικνύεται το καλύτερο "περιοδικό av"! Μαθαίνουμε τα πάντα, ακόμα και λεπτομέρειες που ούτε οι αντιπρόσωποι δεν ξέρουν!!!!!!!!!

Μην λες μεγάλα λόγια.

οι τηλεοράσεις έχουν έρθει από κίνα. στο υπογράφω :D

by the way μην ξεχνάτε την μικρή αγορά τις κύπρου.
ένα κοντέινερ θα θέλει 2 χρονια να πουληθεί.

Αλλα στο ότι έχουν έρθει κάποια demos με αεροπλάνο σε αυτό είσαι πολύ σωστός
:razz:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δεν λέω ότι δεν είναι από Κίνα οι τηλεοράσεις...

Απλά δεν τις έφερε κατευθείαν από Κίνα... τις πήρε από Ευρώπη γιατί από Κίνα έπρεπε να πάρει ολόκληρο container...

Και επειδή πήρε λίγα κομμάτια τα έφερε με αεροπλάνο... αλλιώς θα ερχόντουσαν με μεταφορικη με άλλο μέσο...

Το "λύθηκε το πρόβλημα" έχει να κάνει με το plexiglass...

Υ.Γ. Την αντιπροσωπεία της Κύπρου την έχει ο nasos αυτό είναι σίγουρο... και προφανώς από αυτές που περιμένει θα στείλει και στην Κύπρο...

Reaction score
0
δηλαδή εγώ αγόρασα από τον Νάσο? δηλαδή εμενα το email από την αμόι μου το έστειλε ο νάσος?

δεν νομίζω.....

NLS

Reaction score
1
γιατί δεν ξεκινάς τα πράγματα από την αρχή και να μας πεις πως ξεκίνησε (και συνέχισε) η ιστορία και έφτασε η αμόι στα χέρια σου

Reaction score
0
γιατί δεν ξεκινάς τα πράγματα από την αρχή και να μας πεις πως ξεκίνησε (και συνέχισε) η ιστορία και έφτασε η αμόι στα χέρια σου

Παιδιά δεν ξέρω αν έχουν την αντιπροσωπεία 100 άτομα στην κύπρο.
Πάντως εγώ την έχω πάρει από Planet Electric και έχω διαβάσει αρκετά email του πιο πάνω καταστήματος με την Αμόι China.

δεν θα ήταν σωστό πάντως να κάνω copy paste κάποια email για να πειστείτε και εξάλλου δεν μας αφορά στο κάτω κάτω ποιος είναι αντιπρόσωπος στο όνομα αλλα ποιος μας δίνει το καλύτερο service και την καλύτερη τιμή

NLS

Reaction score
1
μα δεν έχω πρόβλημα να πειστώ για κάτι

απλα διαβάζω μισόλογα και τελικά θέλω να καταλάβω το background της ιστορίας

βασικά η απορία μου ξεκίνησε (ή μάλλον μεγάλωσε) όταν μου έκανε εντύπωση πως ένα πολυκατάστημα κάθησε και... μοιράστηκε μαζί σου (ή με όποιον) τα... email που αντάλλαξε με την Κίνα

φάνηκε λοιπόν ότι δεν μπήκες και την πήρες, αλλά είχες συμμετοχή και στο όλο θέμα - γι'αυτό ρωτάω τα τι και τα πως - από περιέργεια

αν η planet electric είναι παράλληλος εισαγωγέας αφορά το Νάσο όχι εμάς (λογικά αυτοί κάναν τις κινήσεις τους πριν καθοριστεί ότι θα είναι ο Νάσος)

Reaction score
0
η περιέργεια σκότωσε τι γάτα....

όπως σε κάποιους από εσάς είναι γνωστός ο νάσος και μοιράζεται μαζί σας κάποια πράγματα έτσι εγώ τυχαίνει να έχω και μια φιλική σχέση με τους ιδιοκτητες τις Planet Electric

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω τα πράγματα είναι απλά...

Το συγκεκριμένο κατάστημα ήθελε να φέρει τις τηλεοράσεις στην Κύπρο και η ΑΜΟΙ μιας και δεν υπήρχε ακόμα ο nasos ως αντιπροσωπεία τον παρέπεμψε κάπου αλλού στην Ευρώπη μιας και δεν μπορούσαν να παραγγείλουν ένα ολόκληρο container για την αγορά της Κύπρου... Έτσι πήγαν οι ΑΜΟΙ στην Κύπρο...

Από εκεί και μετά κάποια στιγμή πήρε την Αντιπροσωπεία ο nasos αλλά το κατάστημα συνεχίζει να πουλάει τις ΑΜΟΙ που έχει stock.

Τώρα τι θα γίνει στο μέλλον δεν ξέρω ούτε νομίζω μας απασχολεί...

Λογικά για να καλυφθεί από εγγύηση η τηλεόραση εντός Κύπρου πρέπει από εδώ και πέρα να αγοράζει το κατάστημα αυτό από τον naso... μπορεί όμως να συνεχίσει με παραεισαγωγές στέλνοντας τις προβληματικές τηλεοράσεις στην Γερμανία, στο Βέλγιο ή όπου αλλού...

Εμάς το μόνο που μας απασχολεί είναι το πως παίζει η τηλεόραση όχι από που την αγόρασε ο καθένας... η όλη συζήτηση ξεκίνησε επειδή αυτή που έχει ο φίλος από την Κύπρο είναι διαφορετική από αυτή που έχουμε εμείς ως demo...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ok τις έφερε αεροπορικώς από Κίνα... αφού έχει περιθώριο να πληρώσει τόσα μεταφορικά μπράβο του...

Κάνουμε λάθος συζήτηση όμως... και από Ρωσία να είχαν έρθει και από Αυστραλία το ίδιο θα ήταν... είναι ΑΜΟΙ, είναι η ίδια τηλεόραση μόνο που έχει plexiglass...

Δεν μας ενδιαφέρει ποιός και από που τις φέρνει...

Μας ενδιαφέρει το πόσο καλά παίζουν! :wink:

NLS

Reaction score
1
έχουν λεφτά βρε στην Κύπρο δεν το ξέρεις;

:)

κάτι ξέρει ο κουμπάρος μου που μετακόμισε εκεί

GTX

Reaction score
39
asikamin said:
από το manual της AMOI : A PC will not operate when connected with a HDMI/DVI cable.
[/b] http://www.amoi.com/product/products_usermanual.asp Manual-Advent series for Europe

Ποια είναι η αλήθεια? :(
Έχω μια radeon 9800xt θα παίξει DVItoHDMI !!!
Έτσι λέει???? Λάθος μη το πιστεύεις!!! Παίζει απροβλημάτιστα, μα αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα της τηλεόρασης, θα τη συνδέσεις με το pc και ανεβάζει κανονικότατα χωρίς powerstrip και τέτοια μόνο απο τα settings της κάρτας γραφικών 1920χ1080 είτε στα 50Hz είτε στα 60Hz. Το manual παίζει να αφορά το προηγούμενο firmware που φοράγανε, όσες είναι στην Ελλάδα έχουν το τελευταίο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.982
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas