Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Λύθηκε λοιπόν και αυτό το θέμα...Λοιπόν βρήκα άκρη από απάντηση τον κινέζων στον εδώ αντιπρόσωπο.(το mail το διάβασα και εγώ )
οι τηλεοράσεις θα εξακολουθούν να βγαίνουν και με πλέξει και χωρίς. από δω και πέρα είναι θέμα αντιπροσωπείας τι παραγγέλλει.
πιο καινούριο firmware δεν βγήκε ακόμα
Προφανώς ο αντιπρόσωπός της Κύπρου που πήρε τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις τις πήρε με plexiglass και έχουν το καινούργιο firmware...
Αν μάλιστα ήρθαν με αεροπλάνο τότε ή από Ευρώπη τις πήρε (μάλλον από Βέλγιο...) ή 3-4 κομμάτια demo...
Οι Κινέζοι δεν δέχονται παραγγελία αν δεν είναι τουλάχιστον 1 Container...
Υ.Γ. Τo Αvsite αποδεικνύεται το καλύτερο "περιοδικό av"! Μαθαίνουμε τα πάντα, ακόμα και λεπτομέρειες που ούτε οι αντιπρόσωποι δεν ξέρουν!!!!!!!!!
γιατί δεν ξεκινάς τα πράγματα από την αρχή και να μας πεις πως ξεκίνησε (και συνέχισε) η ιστορία και έφτασε η αμόι στα χέρια σου
ας πρόσεχε η γάτα
ίσως θέλω να κάνω τον Κινέζο;ας πρόσεχε η γάτα
ίσος η γάτα είσαι εσύ?
ποιό;kiteman said:Μεγάλα λόγια μην λέτε.
Κοίταξε το αυτό
Έτσι λέει???? Λάθος μη το πιστεύεις!!! Παίζει απροβλημάτιστα, μα αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα της τηλεόρασης, θα τη συνδέσεις με το pc και ανεβάζει κανονικότατα χωρίς powerstrip και τέτοια μόνο απο τα settings της κάρτας γραφικών 1920χ1080 είτε στα 50Hz είτε στα 60Hz. Το manual παίζει να αφορά το προηγούμενο firmware που φοράγανε, όσες είναι στην Ελλάδα έχουν το τελευταίο.asikamin said:από το manual της AMOI : A PC will not operate when connected with a HDMI/DVI cable.
[/b] http://www.amoi.com/product/products_usermanual.asp Manual-Advent series for Europe
Ποια είναι η αλήθεια?![]()
Έχω μια radeon 9800xt θα παίξει DVItoHDMI !!!