Antkots system.The clash of power!!

Reaction score
15.548
Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

Εχω ματωσει φιλε μου,η αιμοραγια ειναι ασταματητη!!Απο το 1977 που ειμαι στον χωρο δεν ξερω τι εχω δωσει.Εχω αλλαξει τουλαχιστον 30 ζευγαρια ηχεια μπορει και 40 και αλλους τοσους ενισχυτες και παρεμφερη.Ακριβο αθλημα αλλα σε αποζημειωνει απολυτα!Αλλα ακομη δεν εχω βαρεθει!!!(βαρεθηκα ομως να πληρωνω)
αχ ρε Αντωνιε.....33 ολοκληρα χρονια ρε θηριο....!!!!

Και ουτε θα σταματησεις....(στο ευχομαι ειλικρινα)
απλα να αφηνεις τα πραγματα να κανουν τον κυκλο τους γιατι αλλιως χανεις την μπαλα.....

Θα σταματησεις μονο αν δεν υπαρχει κοκο θες δεν θες.....:116:
Οποτε εχε το κοκο και αλλαζε......

Και πουσε...ολα τα χομπυ ειναι ακριβα....

Για φαντασου να ειχες κανενα αλλο χομπυ ποιο ακριβο...

Το προβλημα γενικα με τον ανθρωπο ειναι η συνηθεια....
Τα παντα καποια στιγμη τα βαριομαστε και θελουμε και κατι διαφορετικο.....

Ειναι σαν την γυναικα.....στην αρχη ολα καλα.....μετα σιγα-σιγα αρχιζεις και αδιαφορης ..

Οποτε περασαν σιγουρα ωραιες "γυναικες" απο τον χωρο σου....:404:

Οι αναβαθμισεις σου θα πρεπει να ειναι τετοιες που να μην χανεις απο την προγουμενη κατι ....να προσθετης στην καινουρια...

Καλη συνεχεια......:437:

Reaction score
460

αχ ρε Αντωνιε.....33 ολοκληρα χρονια ρε θηριο....!!!!

Και ουτε θα σταματησεις....(στο ευχομαι ειλικρινα)
απλα να αφηνεις τα πραγματα να κανουν τον κυκλο τους γιατι αλλιως χανεις την μπαλα.....

Θα σταματησεις μονο αν δεν υπαρχει κοκο θες δεν θες.....:116:
Οποτε εχε το κοκο και αλλαζε......

Και πουσε...ολα τα χομπυ ειναι ακριβα....

Για φαντασου να ειχες κανενα αλλο χομπυ ποιο ακριβο...

Το προβλημα γενικα με τον ανθρωπο ειναι η συνηθεια....
Τα παντα καποια στιγμη τα βαριομαστε και θελουμε και κατι διαφορετικο.....

Ειναι σαν την γυναικα.....στην αρχη ολα καλα.....μετα σιγα-σιγα αρχιζεις και αδιαφορης ..

Οποτε περασαν σιγουρα ωραιες "γυναικες" απο τον χωρο σου....:404:

Οι αναβαθμισεις σου θα πρεπει να ειναι τετοιες που να μην χανεις απο την προγουμενη κατι ....να προσθετης στην καινουρια...

Καλη συνεχεια......:437:
Οπως τα λες ειναι.

Reaction score
460

Εχθες κατεβασα τον παλαιμαχο yamaha ax1 στο play room εφοσων τον αντικατεστησα με τον denon a1.Αυτος ο ενισχυτης ειναι περιπου 8 ετων και τον χρησιμοποιουσα μονο σαν προ για το hc,εχει δε παιξει ελαχιστα,πρεπει να εχει λειτουργησει 15 ωρες μαξ,και δεν ηταν τυχαιο.Κατι δεν μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που τον αγορασα,αξια αγορας τοτε,(λιανικη)980000δρχ.Το αντεληφθην εχθες οταν τον συνεδεσα να παιξει με τα ηχεια κηπου και με τα jbl 4312 control monitor που εχω κατω.Η χρηση του αχ1, πλεον ,προοριζεται μονο για στερεο ακροασεις,το αποτελεσμα απαραδεκτο!!!Ασθενικος ηχος μονοχνωτος μαλακος χωρις εξαρσεις και ατακες,τα γρηγορα μεταβατικα τα περιμενεις αλλα δεν ερχονται ποτε και γενικως το χαλι του το μαυρο.Ειναι λυπηρο για ενα μηχανημα με τοτε αξια καντα στο 1000000δρχ(παρα πολλα χρηματα για την εποχη του)να ειναι κουβας με κουμπια!λυπηρο!!Λυπαμαι εαν στεναχωρω καποιους κατοχους αυτου του μηχανηματος αλλα ειναι προσωπικη μου αποψη.

Reaction score
15.548

Εχθες κατεβασα τον παλαιμαχο yamaha ax1 στο play room εφοσων τον αντικατεστησα με τον denon a1.Αυτος ο ενισχυτης ειναι περιπου 8 ετων ειναι κουβας με κουμπια!
:143::143:

Reaction score
460

Εχθες καναμε με τον Αργυρη μια πρωτη επαφη με τον α1.Εγεινε το ενωμα της συσκευης, μια τυπικη ρυθμιση και ολιγολεπτη ακροαση-θεαση.Το αποτελεσμα(εστω και τυπικα ενωμενος και σχεδον αρυθμιστος)ηταν καταιγιστικο, ποτε δεν θα πιστευα το αποτελεσμα εαν δεν το ακουγα ο ιδιος,απο μεσα μου ελεγα συνεχως πως ακουγα και ζουσα με την προυπαρχουσα κατασταση.Οι τελικες ρυθμισεις θα γινουν σημερα και θα επανελθω προς παραθεση αποτελεσματων και εντυπωσεων.

Reaction score
15.548

Εχθες καναμε με τον Αργυρη μια πρωτη επαφη με τον α1.Εγεινε το ενωμα της συσκευης, μια τυπικη ρυθμιση και ολιγολεπτη ακροαση-θεαση.Το αποτελεσμα(εστω και τυπικα ενωμενος και σχεδον αρυθμιστος)ηταν καταιγιστικο, ποτε δεν θα πιστευα το αποτελεσμα εαν δεν το ακουγα ο ιδιος,απο μεσα μου ελεγα συνεχως πως ακουγα και ζουσα με την προυπαρχουσα κατασταση.Οι τελικες ρυθμισεις θα γινουν σημερα και θα επανελθω προς παραθεση αποτελεσματων και εντυπωσεων.
Θα σου προτεινα να παρεις απο εναν φιλο ενα μηχανακι του 1000αρικου για δοκιμη.....

Τοτε θα δεις σοκ που θα παθεις.....:137:
Αυτο που ακουσες δεν ειναι τιποτα......

Reaction score
460

Θα σου προτεινα να παρεις απο εναν φιλο ενα μηχανακι του 1000αρικου για δοκιμη.....

Τοτε θα δεις σοκ που θα παθεις.....:137:
Αυτο που ακουσες δεν ειναι τιποτα......
Δηλαδη ενοεις οτι ενα μηχανακι του χιλιαρικου θα παιξει καλυτερα απο τον Denon avc a1 hda εαν καταλαβα καλα?

Reaction score
15.548

Δηλαδη ενοεις οτι ενα μηχανακι του χιλιαρικου θα παιξει καλυτερα απο τον Denon avc a1 hda εαν καταλαβα καλα?
οχι ρε Αντωνιε....:112:

Απλα θα μπορεις κρινεις το 1000αρικο με το 5000αρο σε σημερινα δεδομενα πρε/προ

Reaction score
460

οχι ρε Αντωνιε....:112:

Απλα θα μπορεις κρινεις το 1000αρικο με το 5000αρο σε σημερινα δεδομενα πρε/προ
Κωστα καλησπερα,κοιτα να δεις πως το βλεπω εγω το ολο θεμα αναπτυξης ενος ακριβου συστηματος.Ηδη το υφισταμενο συστημα χαι φαι ειναι υπερυψηλων επιδοσεων,οποτε λοιπον θεωρω μονοδρομο οτι και το σκελος hc ,εφοσων συνδεεται με το χαι φαι, με τα μπροστινα ηχεια,τον προ και των τελικων ενισχυτων,(ο krell εχει λειτουργεια passthrough)επρεπε αναγκαστικα και εκει να μπει ενας κορυφαιος av ενισχυτης.Και για να εξηγουμε τι ενοω κορυφαιο και γιατι ειναι μονοδρομος.Απο παλια οταν εκανα συμβιβασμους σε οτιδοιποτε και εαν ηταν το αντικειμενο,παντα λογω κοστους(αυτοκινητα,στερεο κτλ)μετα το μετανοιωνα και αναγκαζομουν να μπω στην διαδικασια της πωλησης-αντικαταστασης με μεγαλες απωλειες χρηματων,και συνεχιζω για την εν λογω αγορα ρωτωντας το εξης,τι θα γινοταν εαν αγοραζα τον ντενον 4310 η τον Ζ7,και κατι δεν μου αρεσε εστω και ελαχιστα η πες οτι το μηχανακι επαιζε τελεια και εμενα δεν με καλυπτε το"τελειο"μην εχωντας αποψη το πως παιζει ο α1?και μην εχωντας μεγαλη εμπειρια στο hc.Ετσι πηρα τον α1 και εν περιπτωση που κατι δεν μου αρεσει σιγουρα δεν θα ριξω την ευθυνη στον α1 ξερωντας οτι ειναι αναμεσα στις κορυφες.Πιστευω λοιπον οτι αυτα που αναφερω εχουν να κανουν ποιο πολυ με τον ψυχολογικο παραγοντα και τιποτα αλλο.Μπορει ενα μηχανακι του 1000κου να παιζει ελαχιστα χειροτερα απο τον α1 (με τιμη καταλογου 6470ε )αλλα ολοι ξερουμε οτι το λιγο καλυτερο ειναι δυσαναλογα ακριβοτερο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.514

Μωρέ και βάλε μη σου πω.Στο δυσανάλογα ακριβότερο πάει το σχόλιο.

Reaction score
15.548

Συμφωνω Αντωνη με το σκεπτικο σου....

Απλα επειδη ειδες την τεραστια διαφορα με ενα μηχανημα που ειχες 10ετιας δεν σημαινει και οτι υπαρχει αυτη η διαφορα σε μηχανηματα ιδιας χρονολογιας και ας εχουν

Οπως γερναμε εμεις ετσι και τα μηχανηματα....γι'αυτο χρειαζονται οι αναβαθμισεις.....:126:

Reaction score
460

Συμφωνω Αντωνη με το σκεπτικο σου....

Απλα επειδη ειδες την τεραστια διαφορα με ενα μηχανημα που ειχες 10ετιας δεν σημαινει και οτι υπαρχει αυτη η διαφορα σε μηχανηματα ιδιας χρονολογιας και ας εχουν

Οπως γερναμε εμεις ετσι και τα μηχανηματα....γι'αυτο χρειαζονται οι αναβαθμισεις.....:126:
Καλημερα σιγουρα παιζει και αυτο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.514

Επι της ευκαιρίας , εστω και λίγο κατόπιν εορτής , θα ήθελα να πω δυο λόγια για το σύστημα του Αντώνη , μετά την προσθήκη του denon avc-a1hd, μιας και είμαι ο ηθικός αυτουργός οχι μόνο της ολης ιστορίας αλλά και κάποιων δεινών.
Λοιπόν , ο ήχος του Αντώνη είναι όπως τον έχουμε ζήσει , όσοι τον ακούσαμε ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑΑΑΑ ΥΨΗΛΕΣ ΣΤΑΘΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ , ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΡΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 1% ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ 2CH.ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ MCH ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΕΝΑ ΜΟΥΝΤΟ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΠΟ ΗΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Ο MCH ΗΧΟς ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ, ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ .
Ε και εγινε το θαύμα απο προχτές που πήρε τον avc a1hd.Τον ρύθμισε αρχικά ο Ανάργυρος , πρόχειρο σεταπ είναι η αλήθεια , και την άλλη μέρα πήγα εγω και έκανα ενα πιο ολοκληρωμένο, οχι τελειωτικό στήσιμο, αλλά βάσει πείρας πιο ολοκληρωμένο ως χρήστης και ψαγμένος στο εν λόγω μηχάνημα.Χωρίς να εχει τα 2 τελευταία fw ο ηχος του Αντώνη ΑΠΟΓΕΙΏΘΗΚΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.Εγινε αγνώριστος , απέκτησε ζωντάνια και τσαμπουκά απαράμιλου μεγέθουςΑπο clarity και distinguishability δεν το συζητώ , είναι αλλού , μα εντελώς αλλού.Μιλάμε για διαφορά της τάξεως του 40% και βάλε.Οχι δεν το έκανε η προσωπική μου παρέμβαση (εγω μόνο ρύθμισα) το έκανε ο avc a1hd.
Κύριοι μιλάμε για δραματική διαφορά , και επειδή εγω μπορεί να θεωρηθώ biased , η αλλιώς προκατειλημένος μπορούν να γράψουν και οι άλλοι παρευρισκόμενοι την άποψή τους.Εγω ενα εχω να πω, οτι με το που μπήκε ο A1 στην αλυσίδα το σύστημα οχι μόνο απογειώθηκε , αυτό είναι εύκολο εξ άλλου ,αλλά ανέβηκε στα προηγούμενα δυσθεώρητα υψη που ηταν ως δικάναλο.Μένουν κάποιες λεπτομέρειες ακόμα στο στήσιμο οσον αφορά τα fw updates , αλλά θεωρώ οτι πλέον ηχητικά ο Αντωνάκης είναι στην Nirvana , και του λείπει μόνο ενας προβολέας για ολοκλήρωση.Αντε και το 7,1 σαν δόση υπερβολής.

Reaction score
460

Καλημερα σε ολους,αν μεχρι και σημερα δεν ειχα αναφερθει λεπτομερως για τις ακουστικες εντυπωσεις του συστηματος μου,μετα την προσθηκη του α1,ηταν γιατι περιμενα τις τελικες ρυθμισεις του.Θελω να ευχαριστησω και τον Αργυρη και τον Γιαννη και το Σωτηρη(οι οποιοι κανουν ταξιδι για να ερθουν σπιτι μου,ο Αργυρακος κατοικει 800 μετρα περιπου απο εμενα και εχει ερθει ποιο πολλες φορες,καλοσυνη του)που και με παρωτριναν για την αγορα αυτη(ακριβη για την δυσκολη εποχη που διανυουμε)και με βοηθησαν για την συνδεση και την ρυθμιση του τερατος.Χωρις αυτους μαλλον δεν θα εμπαινα στην διαδικασια της αγορας αυτης,αλλα κατοπιν των ακουστικων εντυπωσεων που θα παραθεσω,αξιζε τον κοπο και με το παραπανω!!!!Λοιπον το συστημα πριν την προσθηκη του α1 απλα δεν μπορουσε να χαρακτηριστει συστημα hc δια τον λογω οτι δεν καταλαβαινες τι ακουγες,ηταν μια θολη ακουστικη εικονα ,χωρις εξαρσεις χωρις διακριτη αποδικωποιηση ,μουντη,χωρις καθολου δυναμικα και γενικως ηταν ενα συνοθιλευμα ηχων και θορυβων.Δεν μπορω να αξιολογησω,οπως ο Γιαννης,την βελτιωση επι τις %,γιατι απλα δεν υπαρχει αυτη η κλιμακα για το πριν και το μετα της προσθηκης του α1,τοσο μεγαλες ειναι οι διαφορες!!Ποιο αναλυτικα λοιπον ο ηχος απεκτησε διφανεια,δυναμικα,διακριτη πλεον παραμετροποιηση-αποδικωποιηση των ηχων της εκαστωτε ταινιας,αναλυση του θανατα,εξαρσεις και χτυπηματα που αντιπροσωπευουν το συστημα,και πεντακαθαρα-διακριτα χαμηλα!Μπορει να μην φτανουν τα γραφωμενα μου να περιγραψω την διαφορα αλλα με λιγα λογια τωρα σκοτωνει-εκτελει!!Το συστημα jbl στο μεγαλειο του,και ακομη οι ρυθμισεις δεν εχουν τελειωσει οπως μου λενε τα παιδια!!Και παλι τους ευχαριστω για την ευγενικη υποστηριξη που απλωχερα μου δινουν.Θα επανελθω μετα το τελος των ρυθμισεων.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

be well senior antouan:126:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

Καλημερα σε ολους,αν μεχρι και σημερα δεν ειχα αναφερθει λεπτομερως για τις ακουστικες εντυπωσεις του συστηματος μου,μετα την προσθηκη του α1,ηταν γιατι περιμενα τις τελικες ρυθμισεις του.Θελω να ευχαριστησω και τον Αργυρη και τον Γιαννη και το Σωτηρη(οι οποιοι κανουν ταξιδι για να ερθουν σπιτι μου,ο Αργυρακος κατοικει 800 μετρα περιπου απο εμενα και εχει ερθει ποιο πολλες φορες,καλοσυνη του)που και με παρωτριναν για την αγορα αυτη(ακριβη για την δυσκολη εποχη που διανυουμε)και με βοηθησαν για την συνδεση και την ρυθμιση του τερατος.Χωρις αυτους μαλλον δεν θα εμπαινα στην διαδικασια της αγορας αυτης,αλλα κατοπιν των ακουστικων εντυπωσεων που θα παραθεσω,αξιζε τον κοπο και με το παραπανω!!!!Λοιπον το συστημα πριν την προσθηκη του α1 απλα δεν μπορουσε να χαρακτηριστει συστημα hc δια τον λογω οτι δεν καταλαβαινες τι ακουγες,ηταν μια θολη ακουστικη εικονα ,χωρις εξαρσεις χωρις διακριτη αποδικωποιηση ,μουντη,χωρις καθολου δυναμικα και γενικως ηταν ενα συνοθιλευμα ηχων και θορυβων.Δεν μπορω να αξιολογησω,οπως ο Γιαννης,την βελτιωση επι τις %,γιατι απλα δεν υπαρχει αυτη η κλιμακα για το πριν και το μετα της προσθηκης του α1,τοσο μεγαλες ειναι οι διαφορες!!Ποιο αναλυτικα λοιπον ο ηχος απεκτησε διφανεια,δυναμικα,διακριτη πλεον παραμετροποιηση-αποδικωποιηση των ηχων της εκαστωτε ταινιας,αναλυση του θανατα,εξαρσεις και χτυπηματα που αντιπροσωπευουν το συστημα,και πεντακαθαρα-διακριτα χαμηλα!Μπορει να μην φτανουν τα γραφωμενα μου να περιγραψω την διαφορα αλλα με λιγα λογια τωρα σκοτωνει-εκτελει!!Το συστημα jbl στο μεγαλειο του,και ακομη οι ρυθμισεις δεν εχουν τελειωσει οπως μου λενε τα παιδια!!Και παλι τους ευχαριστω για την ευγενικη υποστηριξη που απλωχερα μου δινουν.Θα επανελθω μετα το τελος των ρυθμισεων.

Και που να μπούμε και στo fine-tuning και να παίξουμε και με σωστή ρύθμιση του sub!

Εδώ πρέπει να ομολογήσω ότι είσαι πολύ τυχερός (εγώ δεν είμαι:141:) όσον αφορά το χώρο σου ο οποίος ακουστικά είναι πολύ καλός!

Αυτό το είδαμε και με τις μετρήσεις του Audyssey στις καμπύλες πο βγάζει ο Denon προς έκπληξη κι εμένα και του Γιάννη.

Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να φέρουμε ένα από τα EQ μας για SUB για μια μέτρηση των χαμηλών στο χώρο σου (15-100Hz). Νομίζω ότι είσαι από τις λίγες περιπτώσεις που θα έχεις καλή απόκριση out-of-the box και με μικρες παρεμβάσεις στην καμπύλη της απόκρισης το αποτέλσμα θα είναι εκπληκτικό.

Σκέφτηκα να σου πω να βουλώσεις και τη μια πλευρά των δίπολων και να τα γυρίσεις προς τα σενα αλλά δεν ξέρω αν το επιτρέπει ο τρόπος λειτουργίας τους. Πάντως θα ήθελα να ακούσω το σύστημα σου με μονόπολα πίσω - ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΣΩ που τα έχεις. (χεχε μια σκέψη έκανα...:138:)

Reaction score
460

Σωτηρη καλημερα και καλη εβδομαδα.Καθε αποψη νομιζω,στο επιπεδο που εχουμε φτασει ειναι σεβαστη και πρεπει να την εξεταζουμε.(Μην ανοιγεις πληγες περι διπολων Σωτηρακη μια χαρα ειναι!χαχαχα...).Μιλαω για ρυθμιση του σαμπ!!και μονο.Που εισαι Αργυρηηηη!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

παλευει να χωνεψει την επεξεργασια thx στο avatar.Το παλευει το παληκαρακι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama