- Reaction score
- 93.347
Οχι, λυπάμαι, στους 31Hz είναι 91-92db η μπλέ (δηλαδή η καμπύλη του audyssey), καi μάλλον πάνω απο 102db στα 56-57.94,8db @ 29hz - 102db @ 55hz
+-5db τουλάχιστον
Οι παλιές μετρήσεις είναι ακόμα πιο "υπέροχες"
Οχι, λυπάμαι, στους 31Hz είναι 91-92db η μπλέ (δηλαδή η καμπύλη του audyssey), καi μάλλον πάνω απο 102db στα 56-57.94,8db @ 29hz - 102db @ 55hz
Πια μπλε βρε συ? Η πράσινη είναι μια παλιά μέτρηση που είχα από το sweet spot στο κέντρο του δωματίου. Η κόκκινη είναι χωρίς τίποτα άλλο πέρα από την μετακίνηση του καναπέ 40 περίπου πόντους πιο μπροστά.Οχι, λυπάμαι, στους 31Hz είναι 91-92db η μπλέ (δηλαδή η καμπύλη του audyssey), καi μάλλον πάνω απο 102db στα 56-57.
+-5db τουλάχιστον
Οι παλιές μετρήσεις είναι ακόμα πιο "υπέροχες"
μέσα πότε? teamviewer anydesk amy ότι θέλειςΜα την Παναγία δλδ θα σου στείλω το minidsp και θα κάνουμε μίτινγκ με Skype / teamviewer για να το ρυθμίσουμε
Ε μα.
Ναι, την πράσινη εννοώ.Πια μπλε βρε συ? Η πράσινη είναι μια παλιά μέτρηση που είχα από το sweet spot στο κέντρο του δωματίου
Πες του να απενεργοποιήσει το υπέροχοΜα την Παναγία δλδ θα σου στείλω το minidsp και θα κάνουμε μίτινγκ με Skype / teamviewer για να το ρυθμίσουμε
Ε μα.
ψάχνω παλιές μετρήσεις πριν και μετά για να δεις ότι είναι συμπεριφορά του χώρουΜπαααα γιατί το λες;
Αφού είναι υπέροχο
Πρώτη ερώτηση πριν την ρύθμιση.
Πώς διαγράφεται αυτή η μπούρδα

Ο,τι γράφει το σκορ, φιλαράκι. Τα γραφήματα τα είδαμε.Γουστάρω τρελά !!!! κόντρες
Η ισοστάθμισή μου είναι καλύτερη από τη δική σου και έτσι !!!!!!!![]()

Ε δίκαια πράγματα. Νέα θέση καινούργιες ρυθμίσεις και μετα.Ο,τι γράφει το σκορ, φιλαράκι. Τα γραφήματα τα είδαμε.
![]()

Πρός τα εκεί κλίνω απλά προϋπόθεση να φύγει το 13αρι μου. Αλλιώς θα πάρω δευτερο 13αρι γιατί δε θέλω να ξεπεράσω το 1.5κΕμενα μου αρεσουν παρα πολυ τα sub 2 καπλα θα εχεις καποιο θεματακι στην τοποθετηση. Να σου πω την αληθεια στην τιμη που παιζουν συν το γεγονος οτι μπορεις να κοψεις και τιμολογιο φαινονται τρελο deal.
www.asus.com
Δεν εχω βρει κάτι. Οι ίδιοι δεν μου είπαν κάτι συγκεκριμένο. Μόνο ότι θσ παίξουν καλύτερα από το svs πάνω από τα 30Cea 2010 μέτρηση υπάρχει;
Ωραίος ο παίκτης! Εμένα μου έχει κολλήσει ένα pixel στην dell και δεν ξεκολλάει με τίποτα (από software τρόπους εννοώ).Πρός τα εκεί κλίνω απλά προϋπόθεση να φύγει το 13αρι μου. Αλλιώς θα πάρω δευτερο 13αρι γιατί δε θέλω να ξεπεράσω το 1.5κ
Post automatically merged:
Παρένθεση. Τη Δευτέρα περιμένω άυτήν Αλέξανδρε.
![]()
Phones - All series|ASUS USA
ASUS smartphones including ZenFone and ROG Phone series offer the latest high-end components and software to have the best user experiences.www.asus.com
το πιο φτηνοΑν το βάλεις με 1/6 όπως έκανες, τότε πρέπει να μοιάζει έτσι:
![]()
Και αν θες και πιο φτηνά, έτσι με Dirac, +-2db
![]()

Σε συμβουλεύω να μην αγοράσεις αν δεν δεις μέτρηση.Δεν εχω βρει κάτι. Οι ίδιοι δεν μου είπαν κάτι συγκεκριμένο. Μόνο ότι θσ παίξουν καλύτερα από το svs πάνω από τα 30