Arendal sound vs. SVS;

Reaction score
15.548
αυτα τα 3 διαγραμματα με πριν και μετα (μαζι και χωρια ) ανεβασετα εδω να βλεπουν τι κανει το xt32

Reaction score
7.889
αυτα τα 3 διαγραμματα με πριν και μετα (μαζι και χωρια ) ανεβασετα εδω να βλεπουν τι κανει το xt32
Έχει κανει καλή δουλειά. Και το σημαντικότερο πως ότι κάνεις με το app την ακούει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.563
Μπράβο, πολύ ωραία δουλειά με τα διπλά σαμπ!

Καλές ακροάσεις λοιπόν! ;)

Reaction score
3.161
Εχω παίξει 80 - 90 - 100 front center surround
Επειδή αρχικά θα αγοράσω 1 sub και ύστερα ένα δεύτερο ΚΑΙ μετά τα ηχεία που επεξεργάζεται ο εγκέφαλός μου, για μουσική ποιο μου προτείνεις; arendal ή svs; για ταινίες δε με νοιάζει καθόλου.
Ίσως την χαλάω σε μερικούς αλλά πρώτα sub θα αγοράσω και μετά ηχεία,πείτε με ανάποδο αλλά σκέφτομαι αλλιώς.

Reaction score
4.250
Λαθος αρχιζεις. Πρωτα παιρνεις ένα καλο καλωδιο ρεύματος. Μετα το σαμπ.

Για να σοβαρευτούμε. Προσωπικη μου αποψη παντα. Καλο είναι να σχεδιασεις πρωτα ολη σου την κινηση ως το τελος. Αν αποφασισεις για τους δορυφόρους, τοτε πιθανο τα σαμπ να είναι και ομοσταυλα με τους δορυφόρους. Σ αυτή την περιπτωση ειναι σημαντικο να γνωρίζεις και τις δυνατότητες του χωρου.

Reaction score
3.161
Λαθος αρχιζεις. Πρωτα παιρνεις ένα καλο καλωδιο ρεύματος. Μετα το σαμπ.

Για να σοβαρευτούμε. Προσωπικη μου αποψη παντα. Καλο είναι να σχεδιασεις πρωτα ολη σου την κινηση ως το τελος. Αν αποφασισεις για τους δορυφόρους, τοτε πιθανο τα σαμπ να είναι και ομοσταυλα με τους δορυφόρους. Σ αυτή την περιπτωση ειναι σημαντικο να γνωρίζεις και τις δυνατότητες του χωρου.
Το σίγουρο είναι ότι τα κεντρικά ηχεία θα είναι ενεργά.

Reaction score
15.548
εγω λεω να περιμενης και να παρεις και τα 2 μαζι....

κεντρικα !!!!!
τι εννοεις ?
...πανω κατω η LCR ; :biggrin:

και γιατι ενεργα ;

Reaction score
3.161
εγω λεω να περιμενης και να παρεις και τα 2 μαζι....

κεντρικα !!!!!
τι εννοεις ?
...πανω κατω η LCR ; :biggrin:

και γιατι ενεργα ;
Εννοώ αριστερό-δεξί.
Για κεντρικό και πίσω όχι ακόμα αλλά στο μέλλον ναι.
Έχω καλή γνώμη για τα ενεργά. Άκουσα και μερικά και θα ακούσω κι άλλα.

Reaction score
7.889
Επειδή αρχικά θα αγοράσω 1 sub και ύστερα ένα δεύτερο ΚΑΙ μετά τα ηχεία που επεξεργάζεται ο εγκέφαλός μου, για μουσική ποιο μου προτείνεις; arendal ή svs; για ταινίες δε με νοιάζει καθόλου.
Ίσως την χαλάω σε μερικούς αλλά πρώτα sub θα αγοράσω και μετά ηχεία,πείτε με ανάποδο αλλά σκέφτομαι αλλιώς.
Αν διαβάσεις μια στα γρήγορα το thread θα βρεις link και προσωπική άποψη για το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.
Arendal για μουσική γιατί είναι πολύ γρήγορα με λίγοτερη παραμόρφοση.
Όλα τα svs που είχα ήταν pb και δεν έκαναν για τκ χώρο μου. Βρώμιζαν πολύ στα χαμηλα.
Αν φοβασαι να πάρεις κάτι σχετικα άγνωστο πάρε svs αλλά sb.
Γενικά τα arendal sub 2 έχει γίνει το σημείο αναφοράς σε πολλά περιοδικά και site μουσικής στην Ευρώπη.

Reaction score
3.161
Αν διαβάσεις μια στα γρήγορα το thread θα βρεις link και προσωπική άποψη για το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.
Arendal για μουσική γιατί είναι πολύ γρήγορα με λίγοτερη παραμόρφοση.
Όλα τα svs που είχα ήταν pb και δεν έκαναν για τκ χώρο μου. Βρώμιζαν πολύ στα χαμηλα.
Αν φοβασαι να πάρεις κάτι σχετικα άγνωστο πάρε svs αλλά sb.
Γενικά τα arendal sub 2 έχει γίνει το σημείο αναφοράς σε πολλά περιοδικά και site μουσικής στην Ευρώπη.
Παλιότερα έλεγα για svs sb πάντα,ποτέ pb.
Τώρα όμως με έβαλες σε σκέψεις.

Reaction score
15.548
Εννοώ αριστερό-δεξί.
Για κεντρικό και πίσω όχι ακόμα αλλά στο μέλλον ναι.
Έχω καλή γνώμη για τα ενεργά. Άκουσα και μερικά και θα ακούσω κι άλλα.

aaaaaa.....

αποσταση ακροασης και τι ποσο διαθετεις ;

Reaction score
784
Μόνο για μουσική και σε χώρο 35τμ τι θα ήταν προτιμητέο, 2 χ subwoofer2 ή 4 x subwoofer1?
Στο subwoofer2 δεν κατάλαβα την διάταξη των δύο μεγαφώνω, είναι αντικρυστά ή σε γωνία L μεταξύ τους;
Τα σαμπ είναι ισοσταθμισμένα με το minidsp ή μόνο με τον AVR?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.563
Μόνο για μουσική και σε χώρο 35τμ τι θα ήταν προτιμητέο, 2 χ subwoofer2 ή 4 x subwoofer1?
4 sub2

Αντικριστά είναι τα μεγάφωνα..

Η επόμενη προτίμηση θα ήταν 4 sub1, αλλά θα τη χρειαστείς την παραπάνω στάθμη. Το θετικό σενάριο σε 4 sub1 θα ήταν σε δεύτερο χρόνο να πάρεις ακόμα 4 sub1, που θα μπορούσες να τα βάλεις και επάνω στα 4 ήδη υπάρχοντα, ώστε να χειρίζεσαι κάθε ζεύγος ως ένα σαμπ.

Να ξέρεις πάντως, πως και 8 sub2 είναι ωραία ιδέα ...

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab