Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 11.228
αμα κοψεις 5-6db στα 30hz οπως εκοψε o EAR εχετε το ιδιο γραφημα (κατω)που εβαλες !!!!!
...εισαι καλυτερος χαμηλα, απο 20hz και κατω μιας και δεν λερωνεις.....
αμα κοψεις 5-6db στα 30hz οπως εκοψε o EAR εχετε το ιδιο γραφημα (κατω)που εβαλες !!!!!
...εισαι καλυτερος χαμηλα, απο 20hz και κατω μιας και δεν λερωνεις.....
Έχει κανει καλή δουλειά. Και το σημαντικότερο πως ότι κάνεις με το app την ακούει.αυτα τα 3 διαγραμματα με πριν και μετα (μαζι και χωρια ) ανεβασετα εδω να βλεπουν τι κανει το xt32
Audyssey MultEQ Editor app
Έχω 5.1 το οποίο κάποια στιγμή θα γίνει 5.2 (δεύτερο pb4000). Enisxyths denon avr-x4100. Από ότι έχω καταλάβει το audyssey ρυθμίζει/ισοσταθμίζει τα ηχεία αλλά για το/τα σαμπ δεν κάνει κάτι πέραν της έντασης, σωστα; Οπότε η αγορά minidsp (του απλού, χωρίς ψηφιακή είσοδο) κρίνεται επιβεβλημένη για...www.avsite.gr
Στα κούμπωσε και ωραία...
Εχω παίξει 80 - 90 - 100 front center surroundΣτα κούμπωσε και ωραία...
.. Στα 80.?
Επειδή αρχικά θα αγοράσω 1 sub και ύστερα ένα δεύτερο ΚΑΙ μετά τα ηχεία που επεξεργάζεται ο εγκέφαλός μου, για μουσική ποιο μου προτείνεις; arendal ή svs; για ταινίες δε με νοιάζει καθόλου.Εχω παίξει 80 - 90 - 100 front center surround
Το σίγουρο είναι ότι τα κεντρικά ηχεία θα είναι ενεργά.Λαθος αρχιζεις. Πρωτα παιρνεις ένα καλο καλωδιο ρεύματος. Μετα το σαμπ.
Για να σοβαρευτούμε. Προσωπικη μου αποψη παντα. Καλο είναι να σχεδιασεις πρωτα ολη σου την κινηση ως το τελος. Αν αποφασισεις για τους δορυφόρους, τοτε πιθανο τα σαμπ να είναι και ομοσταυλα με τους δορυφόρους. Σ αυτή την περιπτωση ειναι σημαντικο να γνωρίζεις και τις δυνατότητες του χωρου.
Εννοώ αριστερό-δεξί.εγω λεω να περιμενης και να παρεις και τα 2 μαζι....
κεντρικα !!!!!
τι εννοεις ?
...πανω κατω η LCR ;
και γιατι ενεργα ;
Αν διαβάσεις μια στα γρήγορα το thread θα βρεις link και προσωπική άποψη για το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.Επειδή αρχικά θα αγοράσω 1 sub και ύστερα ένα δεύτερο ΚΑΙ μετά τα ηχεία που επεξεργάζεται ο εγκέφαλός μου, για μουσική ποιο μου προτείνεις; arendal ή svs; για ταινίες δε με νοιάζει καθόλου.
Ίσως την χαλάω σε μερικούς αλλά πρώτα sub θα αγοράσω και μετά ηχεία,πείτε με ανάποδο αλλά σκέφτομαι αλλιώς.
Παλιότερα έλεγα για svs sb πάντα,ποτέ pb.Αν διαβάσεις μια στα γρήγορα το thread θα βρεις link και προσωπική άποψη για το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.
Arendal για μουσική γιατί είναι πολύ γρήγορα με λίγοτερη παραμόρφοση.
Όλα τα svs που είχα ήταν pb και δεν έκαναν για τκ χώρο μου. Βρώμιζαν πολύ στα χαμηλα.
Αν φοβασαι να πάρεις κάτι σχετικα άγνωστο πάρε svs αλλά sb.
Γενικά τα arendal sub 2 έχει γίνει το σημείο αναφοράς σε πολλά περιοδικά και site μουσικής στην Ευρώπη.
Εννοώ αριστερό-δεξί.
Για κεντρικό και πίσω όχι ακόμα αλλά στο μέλλον ναι.
Έχω καλή γνώμη για τα ενεργά. Άκουσα και μερικά και θα ακούσω κι άλλα.
4 sub2Μόνο για μουσική και σε χώρο 35τμ τι θα ήταν προτιμητέο, 2 χ subwoofer2 ή 4 x subwoofer1?