AVSite εφ' όλης της ύλης...

Reaction score
59
Δεν θέτω το θέμα προσωπικά ούτε έχω προσωπικό πρόβλημα αν κάποιος με χλεύαζει. Είμαι πολιτικός επιστήμων έχω διδάξει και ασχοληθεί με την πολιτική στην πράξη για πολλά χρόνια και έχω εμπειρίες από κόντρες, συκοφαντίες κλπ.
Αυτό που με ενοχλεί είναι το ότι δεν μπορεί, εξ αιτίας τέτοιας συμπεριφοράς, να γίνει ένας επικοδομητικός διάλογος. Άλλωστε αυτό είναι και το βαθύτερο νόημα ύπαρξης του AV SITE ή μήπως όχι!!! Εν ολίγοις δεν θέλω, συμετέχοντας, να χαραμίζω το χρόνο μου σε ανούσια πράγματα. Έχω πολύ σοβαρότερα να κάνω, μεταξύ των οποίων και έναν επικοδομητικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων. Λ.Σ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: AVSite εφ' όλης της ύλης...

.... μεταξύ των οποίων και έναν επικοδομητικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων. Λ.Σ.

Κε Στεφανιδη, να ειστε σιγουρος , οτι αυτο επιθυμω κι εγω .
Αυτος ειναι ο σκοπος του avsite.gr και απο πλευρας μου θα κανω τα παντα ωστε να επιτευχθει ο στοχος.

Reaction score
6
Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Το site δεν χρειαζετε επιπλέον κανονισμούς και οδηγίες για τον τροπο εφαρμογής τους…
Τουλαχιστον σε αυτόν το τομεα είναι αρκετα πλήρες και μπορει να λειτουργήσει ανετα και ετσι, ακομα και αν χρειάζονται καποιες μικρές διορθωτικές κινήσεις .

Αν υποθέσουμε πως οι κανονισμοί είναι τα εργαλεία για την διαχειριστική-συντονιστική ομαδα, τοτε τα χερια που θα τις χειριστούν είναι τα μαστόρια, και μπορεί να λενε στη πιάτσα πως τα εργαλεία κανουν τον μαστορα , στην πραγματικότητα αν ο μάστορας δεν το εχει , τοτε δεν τον σώνει κανένα εργαλείο…
Το πρόβλημα κατά εμε είναι τα μαστορια του site κοινως η διαχειριστική-συντονιστική ομαδα που στην πλειοψηφία της δειχνει αμήχανη μπροστά στις ανάγκες του site

Σε πολλούς συντονιστές υπάρχει ατολμία σε αλλους αδιαφορία και στις περιπτώσεις που λείπουν τα δυο πρώτα, υπαρχει έλλειψη σωστής κρίσης.
Εντύπωση μου προκαλεί πως ακομα και στο συγκεκριμένο θεμα υπαρχει πολύ μικρή συμμετοχή των συντονιστών του site ( σχεδόν ανύπαρκτη) και ακομα και τωρα οι περισσότεροι παραμένουν παρατηρητές …
Οσα ξερει ο νοικοκύρης δεν ξερει ο κόσμος ολος, λεει μια παροιμία και σε αυτή την περίπτωση ότι και αν λενε τα μελη, οι συντονιστές ξερουν καλύτερα τι πρεπει να γινει και τι όχι…
Το site χρειάζεται να εκπαιδεύσει τους συντονιστές – διαχειριστές του γιατι η ως τωρα εικόνα τους δείχνει ερασιτεχνισμό..
Το λαθος που γίνετε εδώ χρονια και οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον Ανδρεα Κ είναι πως για τις θέσεις του συντονισμού και διαχείρισης τοποθετήθηκαν ατομα με μονο θετικά στοιχεία τις γνώσεις τους σε τεχνικα θέματα και την ικανότητα καλής γραφής..
Αυτό όμως δεν σήμαινε πως εχουν την ικανότητα να πραξουν σύμφωνα με τις ανάγκες που εχει ένα site με χιλιάδες μελη…
Η αγωνια του ιδρυτή του site για την διασφάλιση ατόμων με υψηλή κατάρτιση έφερε μελη από την μια μερα στην άλλη να γίνονται συντονιστές και να έρχονται σε θέση που δεν θα φανταζόντουσαν ποτε.
Κολακευμένοι αποδεχόντουσαν την συντονιστική θεση φέροντας τους εαυτούς τους σε αμηχανία και πολλες φορες σε δυσάρεστη θεση μπροστά στα προβλήματα που γεννιόνται καθημερινά σε ένα ζωντανο οργανισμό όπως είναι το avsite.

Αυτό πρεπει να σταματήσει…
Άλλο πραγμα η ικανότητα του συντονισμού και άλλο πραγμα οι τεχνικές γνωσεις και η ικανότητα για τροφη και ανταλλαγή απόψεων…
Οι πλειοψηφία των συντονιστών με τεχνική κατάρτιση θα πρέπει να μετονομαστούν σε συντάκτες του site, να τους αφαιρεθεί η ευθύνη για λήψη αποφάσεων που αφορούν την λειτουργία του site , και μόνοι τους υποχρέωση να είναι η πληροφορία στο αντικείμενο και η αφορμή για ανταλλαγή απόψεων..

Για το συντονισμό να διοριστούν ατομα που απλα το έχουν και καλο είναι ο αριθμός αυτων να μη ξεπερνά τα 3-4 άτομα , άτομα που θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για την λήψη αποφάσεων…
Το έργο τους θα είναι δύσκολο καθώς εκτος από τον έλεγχο όλων των κατηγοριών θα πρεπει να εχουν την κρίση ( τη σωστη κρίση) ώστε να φέρουν ισορροπία στη λειτουργία στον site…
Δυστυχώς τα ατομα που διαθέτουν τα στοιχεία για αυτό το εργο είναι λιγα και μετρημένα στα δάκτυλα τους ενός χεριού.

Ο διαχωρισμός του λογικού από το παράλογο του σωστού και το λαθος δεν είναι δύσκολος..
Χρειάζεται απλώς ισορροπημένη κρίση…

Reaction score
6
Δεν θέτω το θέμα προσωπικά ούτε έχω προσωπικό πρόβλημα αν κάποιος με χλεύαζει. Είμαι πολιτικός επιστήμων έχω διδάξει και ασχοληθεί με την πολιτική στην πράξη για πολλά χρόνια και έχω εμπειρίες από κόντρες, συκοφαντίες κλπ.
Αυτό που με ενοχλεί είναι το ότι δεν μπορεί, εξ αιτίας τέτοιας συμπεριφοράς, να γίνει ένας επικοδομητικός διάλογος. Άλλωστε αυτό είναι και το βαθύτερο νόημα ύπαρξης του AV SITE ή μήπως όχι!!! Εν ολίγοις δεν θέλω, συμετέχοντας, να χαραμίζω το χρόνο μου σε ανούσια πράγματα. Έχω πολύ σοβαρότερα να κάνω, μεταξύ των οποίων και έναν επικοδομητικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων. Λ.Σ.
Εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μπορεί να απογοητευτεί κάποιος. Και πάλι δεν τον αφήνει ο εγωισμός του και του θολώνει τη σκέψη και αποχωρεί, ενώ θα μπορούσε να συνεχίσει.
Και θα μπορούσε να συνεχίσει ακόμα και παίζοντας το "παιχνίδι του αντιπάλου" και μέσω αυτού του "παιχνιδιού" να καταθέσει την άποψή του.
Δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπει τις θέσεις του. Αντιθέτως θα έλεγα ότι δείχνει ευελιξία προσπαθώντας να φτάσει στο στόχο, που δεν είναι άλλος από την αποδοχή των επιχειρημάτων του.

Γενικώς τέτοια "παιχνίδια" παίζονται πολύ στην παρέα μας. Wanna play? :126:

Reaction score
59
Λοιπόν, να το ξαναπώ; Γιατί εμείς πρέπει να το εκλάβουμε ως χλευασμό; Είναι βέβαιον ότι αυτό δεν είναι το τσίμπημα που λέγαμε;

Αλλά δεν ξέρουμε ούτε να συγχωρούμε δυστυχώς, ούτε να παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Και δεν έχουμε και χιούμορ. Κακό αυτό.
Κοίτα να δεις ο χλευασμός είναι χλευασμός και δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά μόνον αυτό.
Το να συγχωρείς δεν έχει νόημα γιατί δεν σώζει τον διάλογο και στόχος μας είναι ο διάλογος. Η παραδοχή του λάθους είναι η αυτοκριτική που ανέφερα η οποία δεν έχει γίνει. Γίνεται και σιωπηρά μεσα από κόσμια συμπεριφορά από δω και στο εξής. Αλλιώς άσε την δουλιά αυτή για άλλους κρίνεσαι ακατάλληλος γιαυτήν. Κάνεις κάτι άλλο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Λ.Σ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ο διαχωρισμός του λογικού από το παράλογο του σωστού και το λαθος δεν είναι δύσκολος..
Χρειάζεται απλώς ισορροπημένη κρίση…

Αντρεα, με το θαρρος του ποτηριου που χουμε τσουγκρισει μαζι , θα σου πω οτι το μηνυμα σου περιεχει καποιες αληθειες αλλα και μια πικρια.

Reaction score
6
Κοίτα να δεις ο χλευασμός είναι χλευασμός και δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά μόνον αυτό.
Το να συγχωρείς δεν έχει νόημα γιατί δεν σώζει τον διάλογο και στόχος μας είναι ο διάλογος. Η παραδοχή του λάθους είναι η αυτοκριτική που ανέφερα η οποία δεν έχει γίνει. Γίνεται και σιωπηρά μεσα από κόσμια συμπεριφορά από δω και στο εξής. Αλλιώς άσε την δουλιά αυτή για άλλους κρίνεσαι ακατάλληλος γιαυτήν. Κάνεις κάτι άλλο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Λ.Σ.
Ομολογώ πως όχι... :142:

Για να είμαι ακριβής δεν κατάλαβα τίποτα. Ρίχνεις ένα replay σε slow motion please? :137:

Reaction score
59
Εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μπορεί να απογοητευτεί κάποιος. Και πάλι δεν τον αφήνει ο εγωισμός του και του θολώνει τη σκέψη και αποχωρεί, ενώ θα μπορούσε να συνεχίσει.
Και θα μπορούσε να συνεχίσει ακόμα και παίζοντας το "παιχνίδι του αντιπάλου" και μέσω αυτού του "παιχνιδιού" να καταθέσει την άποψή του.
Δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπει τις θέσεις του. Αντιθέτως θα έλεγα ότι δείχνει ευελιξία προσπαθώντας να φτάσει στο στόχο, που δεν είναι άλλος από την αποδοχή των επιχειρημάτων του.

Γενικώς τέτοια "παιχνίδια" παίζονται πολύ στην παρέα μας. Wanna play? :126:
Δεν χρειάζεται να παίζουμε κανένα παιχνίδι, ούτε εγωισμούς και απογοητεύσεις. Ο καθένας πρέπει να αναλογιστεί:
"ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΔΩ".
Τα παραπάνω που λες ισχύουν για ανθρώπους που έχουν κάτι να μοιράσουν, με αντίθετα συμφέροντα κλπ που δεν έχουν σχέση με το avsite.
Σε περίπτωση παρέκλησης εδώ είναι που χρειαζεται ο κατάλληλος να συντονίζει και να βάζει τάξη. Αλλά δεν εξουσιάζει και αν έχει συμπλέγματα να τα ξεχάσει ή να κάνει κατι άλλο. Λ.Σ.

Reaction score
777
Το να συγχωρείς δεν έχει νόημα γιατί δεν σώζει τον διάλογο και στόχος μας είναι ο διάλογος. Η παραδοχή του λάθους είναι η αυτοκριτική που ανέφερα η οποία δεν έχει γίνει. Γίνεται και σιωπηρά μεσα από κόσμια συμπεριφορά από δω και στο εξής.
Συμφωνώ σε αυτό.Μήν περιμένεις να βγούν τα άτομα που σε πρόσβαλαν ζητώντας σου συγνώμη.Δυστυχώς έτσι λειτουργεί η κοινωνία με εγωισμό...
Σου είπα όμως να δώσεις τον απαιτούμενο χρόνο όπως θα κάνω και εγώ.Να τους συγχωρέσεις ας πούμε...
Αν στο δρόμο κάτι πάει στραβά υπάρχει το παρών θρέντ για να υπενθυμίζει.
Νομίζω όμως οτι τα μηνύματα ελήφθησαν..:107:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Κε Στεφανιδη, να ειστε σιγουρος , οτι αυτο επιθυμω κι εγω .
Αυτος ειναι ο σκοπος του avsite.gr και απο πλευρας μου θα κανω τα παντα ωστε να επιτευχθει ο στοχος.
Ωραία!!! Να το δούμε σύντομα και στην πράξη. Ευχαριστώ. Λ.Σ.

Reaction score
59
Συμφωνώ σε αυτό.Μήν περιμένεις να βγούν τα άτομα που σε πρόσβαλαν ζητώντας σου συγνώμη.Δυστυχώς έτσι λειτουργεί η κοινωνία με εγωισμό...
Σου είπα όμως να δώσεις τον απαιτούμενο χρόνο όπως θα κάνω και εγώ.Να τους συγχωρέσεις ας πούμε...
Αν στο δρόμο κάτι πάει στραβά υπάρχει το παρών θρέντ για να υπενθυμίζει.
Νομίζω όμως οτι τα μηνύματα ελήφθησαν..:107:
Το ξανατονίζω δεν έχω προσωπικό πρόβλημα αν και το 'παθών' είναι προσωπικό. Μόνο ως παράδειγμα το ανέφερα. Ούτε θέλω να μου πει κάποιος συγνώμη, φτάνει να αλλάξει συμπεριφορά. Αυτή είναι η ουσία.
Αναμένουμε. Λ.Σ.

Reaction score
6
Δεν χρειάζεται να παίζουμε κανένα παιχνίδι, ούτε εγωισμούς και απογοητεύσεις. Ο καθένας πρέπει να αναλογιστεί:
"ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΔΩ".
Τα παραπάνω που λες ισχύουν για ανθρώπους που έχουν κάτι να μοιράσουν, με αντίθετα συμφέροντα κλπ που δεν έχουν σχέση με το avsite.
Σε περίπτωση παρέκλησης εδώ είναι που χρειαζεται ο κατάλληλος να συντονίζει και να βάζει τάξη. Αλλά δεν εξουσιάζει και αν έχει συμπλέγματα να τα ξεχάσει ή να κάνει κατι άλλο. Λ.Σ.
Η λέξη ήταν σε εισαγωγικά. Σημαίνει ότι είναι και αυτό ένα είδος διαλεκτικής. To "παιχνίδι".

Γιατί συμμετέχει κάποιος εδώ; Νομίζω ότι έχει ειπωθεί άπειρες φορές τις τελευταίες ημέρες. Γιατί έχει την ανάγκη να συμμετέχει! Και συμμετέχει γιατί του αρέσει, προφανώς.

Και φυσικά είπα το τελείως αντίθετο σε σχέση με το αν υπάρχει κάποιος που νομίζει ότι έχει διαφορές:
Δεν είπα αυτό, επ' ουδενί μάλιστα!
Ακριβώς επειδή η συζήτηση μπορεί να γίνει ωραία, αυτές μπορεί να είναι και ωραίες πινελιές. Σιγά τώρα μην επιδιώκουμε και από πάνω να ανέβει η εκτίμησή μας στα μάτια των άλλων μέσα από διαδικτυακές συζητήσεις.

Ή μήπως μερικοί το έχουν ως αυτοσκοπό; :121:
Αν το έχουν, είναι αυτοί λάθος.

Reaction score
1.844

Είχαμε πριν ένα χρόνο μια συναλλαγή με το Λουκά, όχι οικονομική, και κατάλαβα ένα πράγμα.

ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ!

Γι' αυτό μην πάτε να τον τρελλάνετε (που λέει ο λόγος). :126:

Ενώ αυτά εδώ τα μηνύματα:
Μιχάλη, γρήγορα να κανονίσουμε κι άλλη έξοδο. Δεν χορταίνω να βλέπω τους κομπλεξικούς να λυσσάνε. Μιλάμε για λύσσα όχι αστεία. Θα μου πεις, έχουν και τίποτα άλλο να κάνουν; Μιζέρια...
Πλάκα κάνετε ρε; Θα πεθάνει η Nektaria από τον καημό της. Θα μαραζώσει και δεν θα μπορεί να βρει άντρα.

Τι να πω, το κρίμα στο λαιμό σας!
είναι ακριβώς στο πνεύμα που περιγράφει ο Λουκάς. Τον δικαιώνουν απόλυτα.
Παράλληλα δημιουργούν σοβαρές αμφιβολίες για τις ικανότητες διαχείρισης και της αδέκαστης συμπεριφοράς που αυτή απαιτεί! Νομίζω;
:121:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003

Αν είχαν χιούμορ δεν θα χλεύαζαν. Έχουν στέρηση και δεν αντιμετωπίζεται αυτό με χιούμορ. Λ.Σ.
Δεν έθεσα το ερώτημα με διάθεση δημιουργίας πόλωσης. Ούτε με διακατέχει κάποια 'έχθρα' για κάποιον. Είμαι αρκετά ώριμος και κάποιου επιπέδου, γιαυτό θεωρώ σοβαρό το ερώτημά μου. Τα σκατά και να τα σκεπάσεις βρομάνε.
Να δώσουμε πολλές ευκαιρίες αλλά ποιος ο ρόλος του συντονιστή κλπ. Είναι για να χαλάει την σηζήτηση ή να διαθέτει την απαιτούμενη ωριμότητα ώστε να σταματά τις όποιες παρεκλήσεις. Είναι ειρηνοποιός ή αρχηταραξίας; Λ.Σ.
Το κακό ξεκινάει από το τί είμαστε απ'ό,τι καταλαβαίνω εδώ...Υπάρχουν πολλοί ΄΄αρχιταραξίες΄΄ στον κόσμο,γι αυτό πάντοτε αισθάνομαι δικαιωμένος στην απόφασή μου να μην αποκαλύπτω την ακριβή μου ταυτότητα.Όμως θέλω να πω γιά όλους συνολικά-με πρώτο μη εξαιρούμενο τον εαυτό μου- ότι τίποτα από τις γνώσεις,πτυχία,διδακτορικά,και άλλα τινα(προσθέστε οτιδήποτε θέλετε) δεν μας αναβιβάζει περισσότερο από κάποιους άλλους που δεν τα έχουν,αλλά έχουν κατακτήσει το κοινωνικό ΄΄βραβείο΄΄ της ζωής κι έχουν κάνει διδακτορικό εις την τέχνη του ΄΄σκέπτεσθαι΄΄ ευρισκόμενοι απανταχού της χώρας και στα μικρότερα χωριά ακόμα.Αλίμονό μας αν παίρνουμε πτυχία γιά ν'απαξιώνουμε έμμεσα όσους δεν έχουν και να τους τοποθετούμε σε κατώτερη θέση από εμάς.Προσωπικά γνωρίζω άτομα τα οποία εξαιτίας κάποιων δυσχερειών στη ζωή τους δεν είναι πτυχιούχοι.Όμως η σκέψη και η κατάθεσή τους στη ζωή και γενικά στο κοινωνικό σύνολο,μ'έχουν αφήσει άφωνο.
Όσο γιά την αντίληψη περί ΄΄χλευασμών΄΄ ή χιούμορ,είναι τόσο λεπτό και υποκειμενικό το θέμα,που πάντα μπορεί να βρισκόμαστε στα όρια του λάθους.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Είχαμε πριν ένα χρόνο μια συναλλαγή με το Λουκά, όχι οικονομική, και κατάλαβα ένα πράγμα.

ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ!

Γι' αυτό μην πάτε να τον τρελλάνετε (που λέει ο λόγος). :126:
:121:
Και ποιος το αμφισβητεί αυτό; Μέσω πληκτρολογίου, σταματάει κάποιος να θεωρείται κύριος ή κυρία;

Καλύτερα δε θα μπορούσα να το πω, παρά δείτε πως το τοποθέτησε ο Bhutia

Όσο γιά την αντίληψη περί ΄΄χλευασμών΄΄ ή χιούμορ,είναι τόσο λεπτό και υποκειμενικό το θέμα,που πάντα μπορεί να βρισκόμαστε στα όρια του λάθους.
Έτσι ακριβώς! Ανθρώπινα είναι όλα. Αλλιώς είμαστε θεοί και κακώς ασχολούμαστε. Πιφ! :116:

Reaction score
4

.....
Αλίμονό μας αν παίρνουμε πτυχία γιά ν'απαξιώνουμε έμμεσα όσους δεν έχουν και να τους τοποθετούμε σε κατώτερη θέση από εμάς.Προσωπικά γνωρίζω άτομα τα οποία εξαιτίας κάποιων δυσχερειών στη ζωή τους δεν είναι πτυχιούχοι.Όμως η σκέψη και η κατάθεσή τους στη ζωή και γενικά στο κοινωνικό σύνολο,μ'έχουν αφήσει άφωνο.
....
Ερε και ναξερες πόσο εύστοχο είναι αυτό το μήνυμα...:137:
...και δε λέω ότι σου λείπει η ικανότητα αλλά μου ήρθαν στο μυαλό πράγματα πριν την "εμφάνιση σου" οπότε λογικά, δεν τα γνωρίζεις.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef