- Reaction score
- 59
Τα παραδείγματα του Ανέμελου, που σωστά παραθέτει, είναι μόνο μια μικρή γεύση της πραγματικότητας. Λ.Σ.
...Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε κριτική, να ρίχνουμε κατηγορίες, να φέρνουμε τους άλλους σε δύσκολη θέση. Εάν μαζί με όλα αυτά δεν υπάρχει και μια πρόταση, μια ιδέα για το μέλλον και για τις πρακτικές που θεωρείτε σωστό να ακολουθούνται, τότε είναι δώρον άδωρον. Παράκληση λοιπόν... προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί και όχι καταστροφικοί ή απλώς ισοπεδωτικοί. Το AVSite σας χρειάζεται. :126:...
Ελήφθη, όβερ!Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Λ.Σ.
Όχι φίλε μου μη λές τέτοια λόγια.Πραγματικά ο σκοπός αυτών των ανθρώπων είναι να μας προστατεύσουν απο αυτό το κύμα των κακών εμπόρων.Πίστεψε με είμαι 20 χρόνια στο χώρο του hi-end και δέν είναι όλοι οι έμποροι σωστοί και τίμιοι.Αυτή τους η μή τιμιότητα δημιούργησε αυτό τον αντίθετο πόλο του avsite.1. Οσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια?
2. Οικονομικό συμφέρον?
Μήπως αυτές είναι οι βασικές αιτίες που καθορίζουν τη στάση των συγκεκριμένων ατόμων ? που πραγματικά ή χλευάζοντας, ή με ύφος χιλίων καρδιναλίων αποφαίνονται, κατακρίνουν, κατευθύνουν, κάνοντας ουσιαστικά τον νταή στο forum. Η αμετροέπεια δε του ενός οδήγησε και στην απαράδεκτη σε ύφος απάντησή του στη διαχειρίστρια.
Αν τα μέλη του avsite είναι 20000 (?) αυτή είναι η δύναμή του, φίλοι μην επιτρέπετε να σας εκμεταλλεύονται καθοδηγώντας σας πρώην (επιτυχημένοι άραγε ή όχι?) reviewers, "προβληματικοί" γιατροί (αλήθεια πότε δουλεύει και πότε ενημερώνεται για τη δουλειά του?)και όσοι μπορούν να βγάλουν 'εστω και λίγα ευρώ από το χόμπυ μας. Οκ, είμαι εμπαθής σ' αυτό, αλλά δικαιολογημένα.
Όποιος νομίζει πως ο EAR είναι προβληματικός γιατρός, να μας αδειάσει τη γωνιά και να μη ξαναπατήσει εδώ μέσα, να μη μας ενοχλεί με τη νοσηρή και ρυπαρή παρουσία του.1. Οσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια?
2. Οικονομικό συμφέρον?
Μήπως αυτές είναι οι βασικές αιτίες που καθορίζουν τη στάση των συγκεκριμένων ατόμων ? που πραγματικά ή χλευάζοντας, ή με ύφος χιλίων καρδιναλίων αποφαίνονται, κατακρίνουν, κατευθύνουν, κάνοντας ουσιαστικά τον νταή στο forum. Η αμετροέπεια δε του ενός οδήγησε και στην απαράδεκτη σε ύφος απάντησή του στη διαχειρίστρια.
Αν τα μέλη του avsite είναι 20000 (?) αυτή είναι η δύναμή του, φίλοι μην επιτρέπετε να σας εκμεταλλεύονται καθοδηγώντας σας πρώην (επιτυχημένοι άραγε ή όχι?) reviewers, "προβληματικοί" γιατροί (αλήθεια πότε δουλεύει και πότε ενημερώνεται για τη δουλειά του?)και όσοι μπορούν να βγάλουν 'εστω και λίγα ευρώ από το χόμπυ μας. Οκ, είμαι εμπαθής σ' αυτό, αλλά δικαιολογημένα.
Χαίρομαι που διαβάζω τις απόψεις των Λ.Στεφανίδη και teachertza, είναι στο ίδιο μήκος κύματος με το προηγούμενο post μου.
Δείτε πως λειτουργούν sites όπως τα audiogon, audioasylum, avsforum και παραδειγματιστείτε.
βρε ΚΚ, μη μασάς, άστον να λέει, κρίνεται από τα γραπτά του από όλους με πολύ χειρότερο τρόπο από αυτά που του λες...Όποιος νομίζει πως ο EAR είναι προβληματικός γιατρός, να μας αδειάσει τη γωνιά και να μη ξαναπατήσει εδώ μέσα, να μη μας ενοχλεί με τη νοσηρή και ρυπαρή παρουσία του.
Υπογραφή
ΚΟΓΙΑΣ
Άει στο διάολο πια...
Ρε, μπας και είναι αυτός που άνοιξε το νέο ιατρείο απέναντι από το δικό σου...:401:....
μη δίνεις σημασία βρεεεεεεεεεε
Oι επιτυχημένοι γιατροί έχουν κάποια θέση,ένα γραφείο,κάποιο ιατρείο,κάποια Πανεπιστημιακή έδρα ενδεχόμενα και-το κυριώτερο- laptop με όλα τα παρελκόμενα και υπηρεσίες,ακριβώς γιά να ενημερώνονται,να ενημερώνουν και να μην είναι προβληματικοί στο λειτούργημά τους...Όσοι υπονοείτε,είναι είτε αυτοί που θα επιθυμούσατε να είναι έτσι,είτε-κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τ'αλλότρια:126:- εκείνοι που δεν αντέχουν αυτή την ικανότητα,άρα ασκούν με μικρότερη αποτελεσματικότητα το επάγγελμά τους.1. Οσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια?
2. Οικονομικό συμφέρον?
Χαίρομαι που διαβάζω τις απόψεις των Λ.Στεφανίδη και teachertza, είναι στο ίδιο μήκος κύματος με το προηγούμενο post μου.
Δείτε πως λειτουργούν sites όπως τα audiogon, audioasylum, avsforum και παραδειγματιστείτε.
Οχι βεβαια, ειδικα με την φραση του Ν.Τσαρουχα "Εννοείς δηλαδή, πως όταν κάποιοι μαλωμένοι τα ξαναβρίσκουν, πρέπει να βγάζουν ανακοίνωση ή να ενημερώνουν το φιλοθεάμων κοινό για την ανακωχή στην κόντρα;"Ειπώθηκε πριν πολύ λίγες μέρες, και νομίζω ότι έγινε κοινά αποδεκτό, ότι το φόρουμ περνάει κρίση. Τώρα που κατακάθησε ο κουρνιαχτός, η έξαψη, ποιες θεωρείτε ότι είναι η αιτίες της κρίσης; Ή μήπως υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι η κρίση πέρασε;