Barista Corner


Μηνύματα
1.541
Reaction score
1.273
Χρειάζεται τόσο ακριβό μύλο ο ελληνικός; Εδώ βλέπω μεχρι και ο mignon zero που είναι αρκετά οικονομικός μπορεί να αλέσει
 

Μηνύματα
2.091
Reaction score
578
Χρειάζεται τόσο ακριβό μύλο ο ελληνικός; Εδώ βλέω μεχρι και ο mignon zero που είναι αρκετά οικονομικός μπορεί να αλέσει
ο ελληνικος ειναι σχεδόν πουδρα, ψιλοτερος από εσπρεσσο
θες καλο μυλο για συνεπή αλεση και χωρίς σβωλους
 

Μηνύματα
1.541
Reaction score
1.273
Ο zero η ο specialita μου δεν ενδείκνυται δηλ; Τι καφέ αγοράζουμε για Ελληνικό; Είναι διαφορετικό το καβουρδισμα από τον espresso ;
 

Μηνύματα
374
Reaction score
263
Χρειάζεται τόσο ακριβό μύλο ο ελληνικός; Εδώ βλέπω μεχρι και ο mignon zero που είναι αρκετά οικονομικός μπορεί να αλέσει
Οπως προανέφερε ο nmtray2 στον ελληνικό καφέ ο κόκκος πρέπει να γίνει πούδρα κι αυτό αλεθωμενος σταδιακά με μυλόπετρες.
 

Μηνύματα
2.158
Reaction score
5.624
Υπαρχει αναβαθμιση για τους ΕΚ43 στον αξονα και στα μαχαιρια και κοβουν και ibrik μετα!!!!!Δηλαδη πηγαινει περιπου 6Κ ο μυλος με αυτα,αλλα κοβει απο φίλτρου εως και ελληνικό.....
 

Μηνύματα
2.091
Reaction score
578
Τι καφέ αγοράζουμε για Ελληνικό;
Δοκιμαζεις...

Προσωπικά , ο σμυρναιικος του Δρακουλη και 2 από Κυπρο.
Και καποιοι τουρκικοι, αλλά παιρνω σπανια
 

Μηνύματα
1.541
Reaction score
1.273
Αν δε κάνει ο μύλος μου δε παίρνω τπτ.
Και να κάνει δε ξέρω αν θα μπω στο τρυπακι να ψάχνω συνέχεια τη ρύθμιση μια για εσπρέσσο μια για Ελληνικό. Μπέρδεμα
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
39.559
Reaction score
96.829
Αν δε κάνει ο μύλος μου δε παίρνω τπτ.
Και να κάνει δε ξέρω αν θα μπω στο τρυπακι να ψάχνω συνέχεια τη ρύθμιση μια για εσπρέσσο μια για Ελληνικό. Μπέρδεμα

Δεν έχω κανένα φίλο που ασχολείται με εσπρέσο και πίνει ελληνικό.

Μόνο τη μάνα μου ξέρω που επιμένει στον συσκευασμένο Λουμίδη του SM, ενώ της έχω πάει αμέτρητες φορές καλύτερους ελληνικούς από Kudu κι αλλού. :biggrin:
 


Μηνύματα
1.541
Reaction score
1.273
Εγώ πίνω οπότε μου τη βαρεθεί ελληνικό. Δε το είχα δει στο eShop του kudu
 



Μηνύματα
1.541
Reaction score
1.273
Τελικά τους κόκκους καφέ ξέρουμε γιατί τους ψεκάζουν και με τι;
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
39.559
Reaction score
96.829
Τελικά τους κόκκους καφέ ξέρουμε γιατί τους ψεκάζουν και με τι;
Μου θυμίζεις πρωτοετή φοιτητή Ιατρικής που ψάχνει ακίνητο για το Ιατρείο που θα ανοίξει όταν τελειώσει. :biggrin:
 

Μηνύματα
1.541
Reaction score
1.273
Πάντα ήθελα να ανοίξω ένα καφέ από μικρός. Η μυρωδιά του φρεσκοκομμένου καφέ με ξετρελαινει, η ασχολία με το θέμα του καφέ και γενικά το όλο κλίμα- διακόσμηση από κάποια μαγαζιά. Τελικά καμία σχέση με αυτό που κάνω τώρα που επίσης είναι κάτι που αγαπώ πολύ
Τέλος πάντων
Γι αυτό οι τόσες απορίες. Ζω το όνειρο μου στο σπίτι :p
Αν σας κουράζω αποχωρώ :p
 

Μηνύματα
2.091
Reaction score
578
Πάντα ήθελα να ανοίξω ένα καφέ από μικρός.
Κι εγω το ιδιο...
Ξεκινησα να το ψαχνω πριν 5 χρόνια περίπου
αλλά μας φορτωθηκε κοβιντ κι εγκατελειψα.
Για ψωρα μιλάμε :D
 

Μηνύματα
1.541
Reaction score
1.273
Θεωρώ πως τουλάχιστον τα τελευταία 8 χρόνια το επάγγελμα έχει κορεστεί...
 

Μηνύματα
322
Reaction score
459
@Jack.v

Αν έχεις όρεξη για φωτογραφίες έχω αρκετές στο Instagram. Δεν το ανανεώνω συχνά πλέον.

Alex F (@xfad3r) • Instagram photos and videos
Dizer τι μου θυμισες...πηγαινα συχνα. Μαζι και Καραμουζα λιγο πιο περα.

Εγω δουλευω εκει κοντα και πηγαινα μετα την δουλεια αρκετες φορες.
 

Μηνύματα
2.158
Reaction score
5.624
Τελικά τους κόκκους καφέ ξέρουμε γιατί τους ψεκάζουν και με τι;
Νερακι για τον στατικο,νομιζω το ανεφερες ποιο πανω. με την θερμοκρασια εκανες κατι;
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.668
Μηνύματα
3.022.002
Members
38.475
Νεότερο μέλος
Nikits44
Top