- Reaction score
- 464
Οχι ειναι rca με ταπα νομιζω.
Δε νομίζω πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Επίσης, πρέπει να είναι της ελληνικής αντιπροσωπείας, μια και διαθέτει extra ελληνικό βιβλιαράκι της ίδιας ακριβώς μορφής όπως και το ξενόγλωσσο (εννοώ κανονικά τυπωμένο και όχι φωτοτυπία π.χ.).ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ! Δεν σας εκανε εντυπωση (σε οσους το εψαξαν πριν το αγορασουν δηλαδη απο e- shop οπως εγω) οτι σε οοολα τα αλλα καταστηματα το πουλανε πανω απο 350 ευρω και δεινουν ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ενω το e- shop το δεινει 139 ευρω και με ενα μονο χρονο εγγυηση ??
Μηπως παιζει καμια εισαγωγη με β' διαλογης κομματια ?:104:
Λοιπον, με το πληκτρο tuner ΔΕΝ θα κανεις δουλεια γιατι πολυ απλα δεν ανοιγει. Μονο με το on .tested :144:Ασφαλέστερη επιλογή είναι το πλήκτρο Tuner.
Γιατί μπαίνει απ' ευθείας στο ραδιόφωνο που ψάχνουμε τη ρύθμιση.
Αν πχ κάποιος άκουγε cd πριν τη ρύθμιση και πατήσει το μπλε, θα ενεργοποιήσει την πηγή στο CD και ίσως να μην ανοίξει το κρυφό μενού!
Έλεγξέ το σε παρακαλώ για να είμαστε 100% σίγουροι και για τους υπόλοιπους!
Λοιπον, με το πληκτρο tuner ΔΕΝ θα κανεις δουλεια γιατι πολυ απλα δεν ανοιγει. Μονο με το on .tested :144:
Κατα 98,35 % στην φυσσα που εχει τα καλωδια της τροφοδοσιας υπαρχει και ενα καλωδιακι που με το που ανοιξεις τα φωτα (θεσεως,πορειας,μεγαλα) θα σου φερει 12 βολτ (ισως και κατι παραπανω) οταν ειναι κλειστα ομως θα εχεις 0 Βολτ.Για να το βρεις θα χρειαστεις ενα πολυμετρο.Το αρνητικο του ακροδεκτη θα τον βαλεις στο σασι του αυτοκινητου ή καπου που ξερεις οτι ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ γειωση και επειτα ακουμπας με το θετικο ακροδεκτη τα καλωδια της φυσσας.Οταν το βρεις παιξε κανα δυο φορες με τα φωτα για να δεις οτι πραγματι την μια φερνει και την αλλη κοβει την ταση.:137:Παιδιά να ρωτήσω κάτι?Το καλωδιάκι που είναι για το dimmer που συνδέετε?
Να κάνω και τη λίγο χαζή ερώτηση:Που ακριβώς χρησιμέυει αυτό?Επίσης το μπλε καλωδιάκι που λέει automatic antenna συνδέετε πουθενά?
Ναι ετσι ειναι. Οταν θα εχεις τα φωτα σου ανοικτα θα παιζει η φωτεινοτητα που εχεις επιλεξει για το night, Ενω οταν θα ειναι κλειστα θα ειναι του day.:145:Thanks!!!!Υποθέτω εχει κάποια σχέση με αυτό που διάβασα στις οδηγίες ότι μπορείς να ρυθμίσεις κσεχωριστά φωτηνότητα μέρας και φωτηνότητα νύχτας
νομιζω πως πρεπει να ειναι ανοιχτή η πηγή και μετα να το συνδεσεις το usb...αν εχεις συνδεδεμένο το usb και μετα ανοίξεις την πηγη δεν το διαβάζει....τουλάχιστον ετσι κανει σε εμενα με kingstom 2gbΓεια σας παιδιά!
Το πήρα κι εγώ το Memphis και μου παρουσιάζει ένα σοβαρό προβληματάκι: έχω γράψει ένα USB stick τύπου Kingston Data Traveller των 4GB από το οποίο ακούω μουσική (με λίγα λόγια, τέλος τα CD!), αλλά η συσκευή δεν το διαβάζει πάντα!
Φτάνει στην ένδειξη "USB reading..." στην οποία και παραμένει χωρίς καμμία αντίδραση! Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; Μήπως φταίει ο τύπος του USB stick;;;
Κατά τα άλλα, το ραδιόφωνο παίζει όντως τέλεια... Μόνο που πρέπει να βρω κάποια λύση για το USB...
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Παιδιά στο manual λέει πάντα να συνδέετε / αποσυνδέετε τα usb sticks με τη συσκευή κλειστή!νομιζω πως πρεπει να ειναι ανοιχτή η πηγή και μετα να το συνδεσεις το usb...αν εχεις συνδεδεμένο το usb και μετα ανοίξεις την πηγη δεν το διαβάζει....τουλάχιστον ετσι κανει σε εμενα με kingstom 2gb
Απενεργοποιείτε πάντα τη συσκευή, προτού συνδέσετε ή αφαιρέσετε το μέσο USB σας.
Φίλε μου αν θελεις εξήγησέ μου τι ακριβώς είναι αυτή η καρτούλα micro-SD γιατί δεν ξέρω και πολλά απο αυτά.... Πόσο κοστίζει;Παιδιά στο manual λέει πάντα να συνδέετε / αποσυνδέετε τα usb sticks με τη συσκευή κλειστή!
Εγώ έχω συνδέσει μία καρτούλα micro-SD 8GB σε ένα πολύ μικρούλι USB reader (το πήρα πακέτο με την κάρτα) και τα αναγνωρίζει μία χαρά!Code:Απενεργοποιείτε πάντα τη συσκευή, προτού συνδέσετε ή αφαιρέσετε το μέσο USB σας.
Το πρόβλημα που έχω εγώ είναι πως μερικά αρχεία MP3 που ακούγονται θαυμάσια στο pc μου δεν παίζουν σωστά στο αυτοκίνητο. Κατέβασα ένα πρόγραμμα, το Foobar, και πειραματίζομαι τώρα με αυτό...