BLAUPUNKT MEMPHIS MP66

Reaction score
3
Ναι ακριβώς αυτό είναι τελικά! :119:

Και το τηλεκοντρόλ δουλεύει χωρίς extra ματάκι!!

Reaction score
0
Απάντηση: BLAUPUNKT MEMPHIS MP66

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ! Δεν σας εκανε εντυπωση (σε οσους το εψαξαν πριν το αγορασουν δηλαδη απο e- shop οπως εγω) οτι σε οοολα τα αλλα καταστηματα το πουλανε πανω απο 350 ευρω και δεινουν ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ενω το e- shop το δεινει 139 ευρω και με ενα μονο χρονο εγγυηση ??

Μηπως παιζει καμια εισαγωγη με β' διαλογης κομματια ?:104:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: BLAUPUNKT MEMPHIS MP66

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ! Δεν σας εκανε εντυπωση (σε οσους το εψαξαν πριν το αγορασουν δηλαδη απο e- shop οπως εγω) οτι σε οοολα τα αλλα καταστηματα το πουλανε πανω απο 350 ευρω και δεινουν ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ενω το e- shop το δεινει 139 ευρω και με ενα μονο χρονο εγγυηση ??

Μηπως παιζει καμια εισαγωγη με β' διαλογης κομματια ?:104:
Δε νομίζω πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Επίσης, πρέπει να είναι της ελληνικής αντιπροσωπείας, μια και διαθέτει extra ελληνικό βιβλιαράκι της ίδιας ακριβώς μορφής όπως και το ξενόγλωσσο (εννοώ κανονικά τυπωμένο και όχι φωτοτυπία π.χ.).
Πιστεύω πως απλά γίνεται ξεστοκάρισμα λόγω νέων μοντέλων. Το "1 χρόνος εγγύηση" μπορεί και να είναι τυπογραφικό λάθος στο site - δε γνωρίζω.

Το ίδιο RCD πωλείται και στο Media Markt προς 239€. Το πόσο χαμηλά ρίχνουν την τιμή μάλλον έχει να κάνει με το πόσα κομμάτια πουλάνε και την πολιτική του καταστήματος. Πάντως γενικά μου έχει τύχει άλλες 2 φορές να αγοράσω κάποια ηλεκτρονική συσκευή από τέτοια "παράλογη" προσφορά (από κανονικό Ελληνικό κατάστημα πάντα) και πάντα ό,τι αγόρασα ήταν άψογο:

1) Ένα φορητό minidisc που είχα αγοράσει πριν από αρκετά χρόνια προς 50.000 δρχ., ενώ παντού κόστιζε 120.000-150.000 (προσφορά της αλυσίδας Elephant).

2) Το εκπληκτικό και πολυαγαπημένο μου :119: Walkman NW-S706F πέρυσι 95€ από Multirama, ενώ παντού κόστιζε γύρω στα 200€. Αυτό πρέπει να ήταν η ίδια περίπτωση με το Memphis (κατάργηση μοντέλου), αλλά πουθενά αλλού δεν είχαν μειώσει τις τιμές.

Γι' αυτό ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και ας το ψάχνουμε λιγάκι το θέμα πριν αγοράσουμε. Αν είμαστε και λίγο τυχεροί είναι πιθανό να βρούμε κάτι που μας αρέσει και χρειαζόμαστε, και συγχρόνως πληροί τις όποιες προδιαγραφές μας, σε καλή προσφορά.

Reaction score
0
Σε κάποιος που παρατήρησαν το e-shop το κατέβασε και στα 129 για δύο μέρες!Μια έρα αφού το πήρα!!!Εγώ περιμένω να τελειώσω κάτι πραγματάκια στο αυτοκίνητο!!!Θα σας πω και γω αποψεις μετά.Το έχεις συνδέσει κανείς με sub ενισχυτές κτλ για να μας απόψεις?

Reaction score
0

Ασφαλέστερη επιλογή είναι το πλήκτρο Tuner.
Γιατί μπαίνει απ' ευθείας στο ραδιόφωνο που ψάχνουμε τη ρύθμιση.

Αν πχ κάποιος άκουγε cd πριν τη ρύθμιση και πατήσει το μπλε, θα ενεργοποιήσει την πηγή στο CD και ίσως να μην ανοίξει το κρυφό μενού!

Έλεγξέ το σε παρακαλώ για να είμαστε 100% σίγουροι και για τους υπόλοιπους!
Λοιπον, με το πληκτρο tuner ΔΕΝ θα κανεις δουλεια γιατι πολυ απλα δεν ανοιγει. Μονο με το on .tested :144:

Reaction score
0
Εγώ μόλις το έκανα έχοντας το κλειστό , πατώντας τα δύο κουμπιά και το on και έγινε (δεν κρατήθηκα και είπα να το συνδέσω να δω λίγο τι παίζει και μαρεσε τρελλα!!!)

Reaction score
49

Λοιπον, με το πληκτρο tuner ΔΕΝ θα κανεις δουλεια γιατι πολυ απλα δεν ανοιγει. Μονο με το on .tested :144:

ΟΚ!!
Το διόρθωσα και στο test και εδώ.....
Δεν έχω την πηγή στα χέρια μου οπότε είναι δύσκολο να τα θυμάμαι όλα! :107:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: BLAUPUNKT MEMPHIS MP66

Παιδιά να ρωτήσω κάτι?Το καλωδιάκι που είναι για το dimmer που συνδέετε?
Κατα 98,35 % στην φυσσα που εχει τα καλωδια της τροφοδοσιας υπαρχει και ενα καλωδιακι που με το που ανοιξεις τα φωτα (θεσεως,πορειας,μεγαλα) θα σου φερει 12 βολτ (ισως και κατι παραπανω) οταν ειναι κλειστα ομως θα εχεις 0 Βολτ.Για να το βρεις θα χρειαστεις ενα πολυμετρο.Το αρνητικο του ακροδεκτη θα τον βαλεις στο σασι του αυτοκινητου ή καπου που ξερεις οτι ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ γειωση και επειτα ακουμπας με το θετικο ακροδεκτη τα καλωδια της φυσσας.Οταν το βρεις παιξε κανα δυο φορες με τα φωτα για να δεις οτι πραγματι την μια φερνει και την αλλη κοβει την ταση.:137:

Reaction score
0
Να κάνω και τη λίγο χαζή ερώτηση:Που ακριβώς χρησιμέυει αυτό?Επίσης το μπλε καλωδιάκι που λέει automatic antenna συνδέετε πουθενά?

Reaction score
49

Να κάνω και τη λίγο χαζή ερώτηση:Που ακριβώς χρησιμέυει αυτό?Επίσης το μπλε καλωδιάκι που λέει automatic antenna συνδέετε πουθενά?

Καμία ερώτηση δεν είναι χαζή!! :126:

Το dimmer είναι ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί όταν θα ενεργοποιείς τα φώτα στο αυτοκίνητό σου (άρα θα έχει αρχίσει να νυχτώνει) ή είναι ήδη ενεργοποιημένα (βραδύ/ τούνελ κλπ) μειώνεται αυτόματα η φωτεινότητα (πχ κατά 50%) και δεν ενοχλεί στην οδήγηση.

Αν δεν υπήρχε αυτό το συστηματάκι ή θα έπρεπε να το ρυθμίζεις εσύ (κουραστικό και επικίνδυνο) ή θα ήταν υπερβολικά φωτεινή (mode μέρας ενώ οδηγείς νύχτα) ή υπερβολικά άτονη (mode νύχτας ενώ οδηγείς μέρα)

Το καλωδιάκι automatic antenna το χρησιμοποιείς αν έχεις ηλεκτρική κεραία. Δίνει εντολή να σηκωθεί ή να κλείσει αν ενεργοποιείς ή απενεργοποιείς (αντίστοιχα) την πηγή σου! :126:

Reaction score
0
Thanks!!!!Υποθέτω εχει κάποια σχέση με αυτό που διάβασα στις οδηγίες ότι μπορείς να ρυθμίσεις κσεχωριστά φωτηνότητα μέρας και φωτηνότητα νύχτας

Reaction score
0

Thanks!!!!Υποθέτω εχει κάποια σχέση με αυτό που διάβασα στις οδηγίες ότι μπορείς να ρυθμίσεις κσεχωριστά φωτηνότητα μέρας και φωτηνότητα νύχτας
Ναι ετσι ειναι. Οταν θα εχεις τα φωτα σου ανοικτα θα παιζει η φωτεινοτητα που εχεις επιλεξει για το night, Ενω οταν θα ειναι κλειστα θα ειναι του day.:145:

Reaction score
1
έχω κάνει κάποιο λάθος στην συνδεσμολογία ή υπάρχει κάποια ρύθμισει????οταν κλείνω και ανοίγω την μηχανή παρατηρησα το εξεις..το ρολοι σβηνει γινεται 00:00 ενω τις μνήμες στο tuner τις κρατάει κανονικα...

Reaction score
0

Γεια σας παιδιά!

Το πήρα κι εγώ το Memphis και μου παρουσιάζει ένα σοβαρό προβληματάκι: έχω γράψει ένα USB stick τύπου Kingston Data Traveller των 4GB από το οποίο ακούω μουσική (με λίγα λόγια, τέλος τα CD!), αλλά η συσκευή δεν το διαβάζει πάντα!

Φτάνει στην ένδειξη "USB reading..." στην οποία και παραμένει χωρίς καμμία αντίδραση! Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; Μήπως φταίει ο τύπος του USB stick;;;

Κατά τα άλλα, το ραδιόφωνο παίζει όντως τέλεια... Μόνο που πρέπει να βρω κάποια λύση για το USB...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Reaction score
1

Γεια σας παιδιά!

Το πήρα κι εγώ το Memphis και μου παρουσιάζει ένα σοβαρό προβληματάκι: έχω γράψει ένα USB stick τύπου Kingston Data Traveller των 4GB από το οποίο ακούω μουσική (με λίγα λόγια, τέλος τα CD!), αλλά η συσκευή δεν το διαβάζει πάντα!

Φτάνει στην ένδειξη "USB reading..." στην οποία και παραμένει χωρίς καμμία αντίδραση! Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; Μήπως φταίει ο τύπος του USB stick;;;

Κατά τα άλλα, το ραδιόφωνο παίζει όντως τέλεια... Μόνο που πρέπει να βρω κάποια λύση για το USB...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
νομιζω πως πρεπει να ειναι ανοιχτή η πηγή και μετα να το συνδεσεις το usb...αν εχεις συνδεδεμένο το usb και μετα ανοίξεις την πηγη δεν το διαβάζει....τουλάχιστον ετσι κανει σε εμενα με kingstom 2gb

Reaction score
0
Μια έκτακτη ερώτηση::::

Η σύνδεση ignition στο ΄βυσμα ρεύματος, αν δεν συνδεθεί υπάρχει περίπτωση να μην ακούγεται ήχος?Αν είναι απαραίτητη απο που μπορώ να συνδέσω?(και αν υπάρχει χρώμα στο καλώδιο πείτε μου και το χρώμα γιατί δεν μπορώ να βρω το δοκιμαστικό μου, και μου έχει κολλησει να το τελειώσω σήμερα και τα μαγαζιά είναι κλειστά :) :) :) :) :) ή εστω ένα τρόπο να πάρω απο το ignition και να το βρω χωρίς δοκιμαστικό

Reaction score
3

νομιζω πως πρεπει να ειναι ανοιχτή η πηγή και μετα να το συνδεσεις το usb...αν εχεις συνδεδεμένο το usb και μετα ανοίξεις την πηγη δεν το διαβάζει....τουλάχιστον ετσι κανει σε εμενα με kingstom 2gb
Παιδιά στο manual λέει πάντα να συνδέετε / αποσυνδέετε τα usb sticks με τη συσκευή κλειστή!
Code:
Απενεργοποιείτε πάντα τη συσκευή, προτού συνδέσετε ή αφαιρέσετε το μέσο USB σας.
Εγώ έχω συνδέσει μία καρτούλα micro-SD 8GB σε ένα πολύ μικρούλι USB reader (το πήρα πακέτο με την κάρτα) και τα αναγνωρίζει μία χαρά!

Το πρόβλημα που έχω εγώ είναι πως μερικά αρχεία MP3 που ακούγονται θαυμάσια στο pc μου δεν παίζουν σωστά στο αυτοκίνητο. Κατέβασα ένα πρόγραμμα, το Foobar, και πειραματίζομαι τώρα με αυτό...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: BLAUPUNKT MEMPHIS MP66

Παιδιά στο manual λέει πάντα να συνδέετε / αποσυνδέετε τα usb sticks με τη συσκευή κλειστή!
Code:
Απενεργοποιείτε πάντα τη συσκευή, προτού συνδέσετε ή αφαιρέσετε το μέσο USB σας.
Εγώ έχω συνδέσει μία καρτούλα micro-SD 8GB σε ένα πολύ μικρούλι USB reader (το πήρα πακέτο με την κάρτα) και τα αναγνωρίζει μία χαρά!

Το πρόβλημα που έχω εγώ είναι πως μερικά αρχεία MP3 που ακούγονται θαυμάσια στο pc μου δεν παίζουν σωστά στο αυτοκίνητο. Κατέβασα ένα πρόγραμμα, το Foobar, και πειραματίζομαι τώρα με αυτό...
Φίλε μου αν θελεις εξήγησέ μου τι ακριβώς είναι αυτή η καρτούλα micro-SD γιατί δεν ξέρω και πολλά απο αυτά.... Πόσο κοστίζει;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo