CD from MP3, ομαδικό test...

Reaction score
4
Κατα αρχην συγνωμη για την αργοπορια στην απαντηση μου.
Λοιπον οσο και να προσπαθησα δεν καταφερα να βρω διαφορες.

Thanks

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Η σωστή απάντηση είναι:
CD No2
Track No1 track
Track No2 track03
Track No3 track02
Track No4 track01
Track No5 track
Track No6 track01
Track No7 track01

Έκτακτο παράρτημα! Ο Μαρίνος, εντόπισε το πρώτο αυθεντικό κομμάτι. Εντοπίζει όμως μεγάλες διαφορές (το έχει 4ο στην σειρά προτίμησης) και με το δεύτερο αυθεντικό που στην περίπτωσή του ήταν το Νο5! :happy_9: Εδώ είμαστε 100% σίγουροι ότι το αποτέλεσμα είναι τυχαίο, αφού δύο ίδια τραγούδια δεν μπορούν να έχουν διαφορές. To ίδιο βέβαια έγινε και στα υπόλοιπα tracks, ο Μαρίνος εντόπισε διαφορές ανάμεσα και σε άλλα όμοια κομμάτια. Όλα ήταν διαφορετικά με βάση τις ακουστικές του εκτιμήσεις.

Τα συγχαρητήριά μου λοιπόν σε αυτόν που εντόπισε διαφορές ανάμεσα σε ίδια tracks. You are the best! :cool_1:

Θυμήθηκα όσους ακούνε εκείνες τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές ανάμεσα σε καλώδια ρεύματος και γέλασε λίγο το χειλάκι μου. "happy_1"

Επειδή έκανες και τόσο ντόρο, πρέπει να σου πω ότι από τις απαντήσεις σου, διαπιστώνω ότι είσαι ο ιδανικός tester για blind test διαδικασία. Θα λες μονίμως άλλα αντ’ άλλων. Για να μην νομίζεις όμως πάλι ότι άπαντες διοργανώνουν συνομωσίες για την πάρτη σου, σημειώσω ότι ακριβώς έτσι είμαι κι εγώ (έχω αποδείξεις)... :cool_11:

Αφου ξαναθαυμασατε το παραπανω κειμενο .......

θελω να επισημανω τα εξης :

1) Το τεστ εγινε με στοχο την πληρη αποτυχια ολων .
2) Το τεστ εγινε με στοχο την πληρη αποτυχια και γελοιοποιηση συγκεκριμενων μελων οπως εμενα , του Αντωνη και ισως του gkar (ισως μου διαφευγουν και ενας δυο ακομα) .
3) Το τεστ εγινε με τετοια επιλογη κομματιου ...
α) παλια εγγραφη : που συμπιεσμενη γινεται πιο ελκυστικη ηχητικα αφου φευγουν οι αγριαδες και οι οξυτητες . Επρεπε λοιπον αν καποιος γνωριζε τις εγγραφες της Deutsche Grammophon να ψαχνει για το πιο κουραστικο και "ενοχλητικο" σε χροιες κομματι . Εκτος απο αυτη την προσεγγιση αυτο που μετρησε οριστικα ηταν η πληροφορια περιβαλλοντος χωρου που κοβοταν και απλοποιουνταν στα πρωτα 9 sec του κομματιου και οφειλονταν στον αλγοριθμο συμπιεσης .

, β)μεγαλη διαρκεια : αν καποιος προσπαθουσε ν ακουσει ολο το κομματι ηταν αδυνατο να μην του σπασουν τα νευρα σε συνδυασμο με ...

,γ) κουραστικος ηχος : που επιβαρυνε την ψυχολογια και εκνευριζε τον ακροατη .

, δ) αδιαφορη μουσικη για πολλους ωστε για αλλο ενα λογο να επιβαρυνθουν ψυχολογικα και αυξηθουν οι αποτυχιες .

Τωρα λοιπον που ολοι βγηκαμε κατα Τσαρουχα κουφοι ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα ;;
BELDEN καλωδια και iPod ;; :happy_8:

Προσωπικα επιφυλασσομαι να ξαναφιερωσω 5 λεπτα και να ξανασυγκρινω το 1ο με το 5ο και να σας περιγραψω τις διαφορες που εχουν . Γιατι εχουν διαφορες . Ειμαι πεπεισμενος γι αυτο για τον απλο λογο οτι οταν επελεξα το 1ο ως αυθεντικο , το συγκρινα με ολα τα υπολοιπα και υπηρχαν διαφορες .

Δεν θελω να φανταστω οτι σκοπιμα υπαρχει διαφορα μεταξυ των δυο original track στο CD που μου εσταλει .

Reaction score
5
εμενα μου άρεσε το κομμάτι... ας επαναλάβουμε την διαδικασία. με το κομμάτι που θα διαλέξει ο λουξμαν και θα μετατρεψει ο τσαρουχούντ

Reaction score
313
Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

Άλλη φορά, να περιμένετε λίγο ακόμη :mad_2:
Δε διαθέτουμε όλοι internet το ΣΚ :pc:

Άντε, γιατί...

...ήθελα να "γελοιοποιηθώ"...:cool_11::cool_11::cool_11:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Προσωπικα επιφυλασσομαι να ξαναφιερωσω 5 λεπτα και να ξανασυγκρινω το 1ο με το 5ο και να σας περιγραψω τις διαφορες που εχουν . Γιατι εχουν διαφορες . Ειμαι πεπεισμενος γι αυτο για τον απλο λογο οτι οταν επελεξα το 1ο ως αυθεντικο , το συγκρινα με ολα τα υπολοιπα και υπηρχαν διαφορες .

Δεν θελω να φανταστω οτι σκοπιμα υπαρχει διαφορα μεταξυ των δυο original track στο CD που μου εσταλει .
Τώρα ποιόν δεν πιστεύεις περισσότερο ότι τα κομμάτια είναι ίδια, εμένα ή το s/w? :happy_9:
- Πάλι καλά που επέλεξα τρόπους για να το πιστοποιήσω... :cool_4:

Αν συνεχίζεις να επιμένεις ότι έχουν διαφορές, δεν είν' κακό. Εδώ έχουν διαφορές τα καλώδια ρεύματος, τα ίδια αρχεία δεν θα έχουν... "happy_1"

Χαλάρωσε Μαρίνε... τζάμπα εκνευρίζεσαι. :cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Aμαν βρε συ Ρενο, για ονομα πια...
Σου ζητησα κατι προχθες και ακομα δεν το εφαρμοζεις.
Γιατι δεν σκεφτεσαι πως εαν το δικο σου CD ηταν πειραγμενο αυτο θα μπορουσες να το ανακαλυψεις μεσω software?
H πως εαν υπηρχε δολος αυτος θα χτυπαγε εμμεσως και τα υπολοιπα 5 μελη που εχουν το ιδιο CD με εσενα?

Και για να τελειωνουμε μια και καλη με αυτες τις ιστοριες σας δηλωνω , εδω ανοιχτα και ενωπιον ολων, πως εαν ο Νικος εκανε κατι επιτηδες για να θιξει τον Αντωνη η τον Ρενο θα καναμε μια φιλικη συζητηση και θα του προτεινα να αποχωρησει απο το AVSite.Ετσι απλα!

Λιγο μυαλο βρε παιδια...

Αληθεια, τον ρωτησατε ποτε ποσα ξοδεψε, οχι μονο σε χρηματα , αλλα κυριως απο τον πολυτιμο χρονο του για να ετοιμασει ολα αυτα?

Reaction score
5
Εγώ δεν νομίζω ότι ακόμα κι αν γίνει το test όπως θέλουν οι 'αντιρρησίες', θα πεισθούν ότι
α) είναι σαν όλους τους υπόλοιπους, δηλαδή ανθρώπινα όντα, με ανθρώπινα αυτιά!
β) δεν καταλαβαίνουν διαφορές μεταξύ καλού mp3 και original CDDA.

Ο λόγος είναι ότι τα παραπάνω έχουν προσωπικό 'κόστος'.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Aμαν βρε συ Ρενο, για ονομα πια...
Σου ζητησα κατι προχθες και ακομα δεν το εφαρμοζεις.
Γιατι δεν σκεφτεσαι πως εαν το δικο σου CD ηταν πειραγμενο αυτο θα μπορουσες να το ανακαλυψεις μεσω software?
H πως εαν υπηρχε δολος αυτος θα χτυπαγε εμμεσως και τα υπολοιπα 5 μελη που εχουν το ιδιο CD με εσενα?

Και για να τελειωνουμε μια και καλη με αυτες τις ιστοριες σας δηλωνω , εδω ανοιχτα και ενωπιον ολων, πως εαν ο Νικος εκανε κατι επιτηδες για να θιξει τον Αντωνη η τον Ρενο θα καναμε μια φιλικη συζητηση και θα του προτεινα να αποχωρησει απο το AVSite.Ετσι απλα!

Λιγο μυαλο βρε παιδια...

Αληθεια, τον ρωτησατε ποτε ποσα ξοδεψε, οχι μονο σε χρηματα , αλλα κυριως απο τον πολυτιμο χρονο του για να ετοιμασει ολα αυτα?
Πως υποθετεις οτι δεν εστειλε μονο σε εμενα διαφοροποιημενο CD σε σχεση με τους υπολοιπους ;

Επισης τον θεωρω αρκετα εξυπνο ωστε να ξερει οτι θα το ελεγξω με software (οχι εγω δεν τα κατεχω αυτα , θα το αναθεσω στον ***** ) . Πανευκολα ομως γινεται επεμβαση σε αναλογικο επιπεδο .

sk

Reaction score
499
«Είναι κεφαλαιώδες λάθος να δημιουργείς μια θεωρία χωρίς προηγουμένως να έχεις τα δεδομένα. Ασυναίσθητα, αρχίζεις να διαστρέφεις τα γεγονότα για να ταιριάζουν στις θεωρίες, αντί οι θεωρίες να ταιριάζουν στα γεγονότα».
Arthur Conan Doyle «Σέρλοκ Χόλμς: Ένα σκάνδαλο στην Βοημία»

«Ένα εύπιστο πνεύμα.. βρίσκει μεγάλη ευχαρίστηση πιστεύοντας σε παράδοξα πράγματα, και όσο πιο παράδοξα είναι τόσο πιο εύκολα περνάνε σε αυτόν. Αλλά ποτέ δεν δίνει σημασία στα απλά και προφανή, γιατί σε αυτά μπορεί να πιστεύει ο καθένας».
Butler Samuel «Χαρακτήρες».

Reaction score
0

τι κι αν αποτύχαμε ; Υπάρχει παρηγοριά . Τι cd , τι mp3 ; Ολα ίδια χάλια ακούγονται . Ενώ το βινύλιο ...wall_1 :cool_11: :crazy_3:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Σιγα βρε Καραμανλη .... :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.953
Έξοχη ιδέα! Τί λέτε; Πάμε για ένα 2ο γύρο, με MP3/WAV γραμμένα από βινύλιο; :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
313

τι κι αν αποτύχαμε ; Υπάρχει παρηγοριά . Τι cd , τι mp3 ; Ολα ίδια χάλια ακούγονται . Ενώ το βινύλιο ...wall_1 :cool_11: :crazy_3:
Ρε γμτ...αυτό σκεφτόμουν κι εγώ...:bravo:

Έξοχη ιδέα! Τί λέτε; Πάμε για ένα 2ο γύρο, με MP3/WAV γραμμένα από βινύλιο; :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Ναι...:crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Ωχ, πάλι "ρεζίλι" θα γίνω...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Αυτό τι νόημα θα είχε , Κώστα ; Αμα δεν πέφτει η βελόνα πάνω στο μαύρο αυλάκι , τι κάνουμε ; Μετατρέπουμε το βινύλιο σε mp3 ; Ε, σαν cd/mp3 θα ακούγεται .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πως υποθετεις οτι δεν εστειλε μονο σε εμενα διαφοροποιημενο CD σε σχεση με τους υπολοιπους ;

Επισης τον θεωρω αρκετα εξυπνο ωστε να ξερει οτι θα το ελεγξω με software (οχι εγω δεν τα κατεχω αυτα , θα το αναθεσω στον ***** ) . Πανευκολα ομως γινεται επεμβαση σε αναλογικο επιπεδο .
Είσαι χάλια... :cool_11:
Σε λίγο θα ακούς διαφορές στο σύστημά σου, ακόμη και κάθε φορά που αλλάζεις... κολόνια. :cool_11::cool_11::cool_11:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Αυτό τι νόημα θα είχε , Κώστα ; Αμα δεν πέφτει η βελόνα πάνω στο μαύρο αυλάκι , τι κάνουμε ; Μετατρέπουμε το βινύλιο σε mp3 ; Ε, σαν cd/mp3 θα ακούγεται .
Χεχεχεχε, μην ορκίζεσαι μόνο... :crazy_3:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Χεχεχεχε, μην ορκίζεσαι μόνο... :crazy_3:
Δηλαδή ; Για λέγε ; Τι διαφορά θα έχει αυτό το cd που θα κάνεις εσύ ή ο Κώστας , από τις εκδόσεις σε cd που κάνουν οι εταιρίες από το back catalogue παλιών αναλογικών ηχογραφήσεων ;

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Είσαι χάλια... :cool_11:
Σε λίγο θα ακούς διαφορές στο σύστημά σου, ακόμη και κάθε φορά που αλλάζεις... κολόνια. :cool_11::cool_11::cool_11:
Δεν βαζω κολωνια ακριβως για αυτον τον λογο , ακουω διαφορες !! :happy_8: :happy_8:

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo