- Reaction score
- 114
Απάντηση: Cloud-Ibox Linux Enigma 2 !!!
Xρησιμοποιω μονο .mp4 μεχρι 2,5gb.
Xρησιμοποιω μονο .mp4 μεχρι 2,5gb.
Το θεμα ειναι να υπαρχουν οι οδηγοι .θελω να σε ρωτησω
εχω βρει αυτο το dvb-t http://www.ebay.com/itm/321053227861?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
αυτο εχει το chip ITE IT-9315 ενω εσυ εχεις δοκιμασει το 9135 λες να εχω προβλημα???
υπαρχει περιπτωση ο συγκεκριμενος να μην παιζει???
1.Σε οποιο θες.Για να κανεις Flash Ιmage:
1.σε ποια USB το βαζουμε το φλασακι?
2.τι φορματ πρεπει να εχει?
ε.αν ειναι ext3 με ποιο προγραμμα κανεις επικολληση τον vuplus φακελο μεσα στο φλασακι?
Παρε εναν διακοπτη μιας εισοδου και δυο εξοδων .Καλησπερα
Ειμαι καινουργιος κατοχος του cloud ibox και προσπαθω να κανω motor set-up tou δεκτη εχοντας τον σε loop με τον Spiderbox 9000.Παρα το γεγονος οτι ακολουθω τις εντολες του johnny 78
Χρησιμοποιω DiseqC 1.2 και εχω βαλει τις θεσεις των δορυφορων συμφωνα και με αλλους δεκτες που χρησιμοποιω.
π.χ. στον Spiderbox στις ρυθμισεις του μοτερ φαινεται και ο αριθμος της θεσης που εχει αποθηκευτει ο καθε δορυφορος.
Τους ιδιους αριθμους χρησιμοποιω και εδω.
MENU-SETUP-SERVICE SEARCHING-TUNER CONFIGURATION
Δες τις φωτο να καταλαβεις. Συνημμένα Thumbnails![]()
δεν μπορω να μετακινησω τον cloud ibox.
Tι πιστευετε οτι κανω λαθος?
SUPER!!! Αυτο ακριβως ηθελα!Ευχαριστω!Δες αν θες αυτό για Android: Vu+ Player v1.2 (εργαλείο διαχείρισης του Vu+ με δυνατότητα streaming και capture)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vuplus.vuplusplayer&feature=search_result&hl=el
Υ.Γ Ο δέκτης Cloud-Ibox είναι κλώνος του Vu+ Solo.
Αυτα που θες τα κανει ολα .SUPER!!! Αυτο ακριβως ηθελα!Ευχαριστω!
Μια ακομα ερωτηση....παιζει κατευθειαν IPTV ετσι? Με Καποιο Plugin...δεν χρειαζεται οπως στον DM500s να τρεχω vlc server σε καποιο Pc?
Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου!! Ναι το ειδα...οταν λες καλυτερα? Δεκτες? Αλλης εταιριας? Αν μπορεις ενημερωσε με ειτε εδω ειτε με καποιο Πμ....ευχαριστω!Αυτα που θες τα κανει ολα .
Απλα αυτο το project ,αν δεις και το 1ο μου ποστ, τρεχει εδω και παραπανω απο 1 χρονο .
Τωρα εχουν βγει καλυτερα .