- Reaction score
- 1.274
Αυτό ισχύει και για vdsl;Οκτώβρη Νοέμβρη θεωρητικά θα μπορείτε να αγοράσετε ότι θέλετε και να δουλέψουν στην γραμμή κανονικά αφού έχει ψηφιστεί σχετικός νόμος που ενεργοποιείται τότε
Αυτό ισχύει και για vdsl;Οκτώβρη Νοέμβρη θεωρητικά θα μπορείτε να αγοράσετε ότι θέλετε και να δουλέψουν στην γραμμή κανονικά αφού έχει ψηφιστεί σχετικός νόμος που ενεργοποιείται τότε
Για VDSL γίνεται ήδη. Μπορείς να βάλεις ότι modern router θες ήδη. Οι περισσότεροι providers δίνουν πλέον τα στοιχεία για την τηλεφωνία, οπότε βάζεις κάποιο voip gateway, ή το μόντεμ του provider πίσω από το δικό σου.Αυτό ισχύει και για vdsl;
Είναι νόμος που ψηφίστηκε, και καλά έγινε γιατί τα router που δίνουν οι πάροχοι είναι να ντρέπεσαι.Σε vdsl που έχω θα αγοράσω ubiquity dream machine professional και θα το βάλω σε bridge mode με το modem του παρόχου. Έχει νόημα να αλλάξω και το modem; Η δε θα κερδίσω κάτι από τη στιγμή που δεν έχω αποσυνδέσεις;
Ποιος ο λόγος που το κάνουν μετά από τόσα χρόνια; Μήπως θα σου λένε πλέον έχεις αποσυνδέσεις; Φταίει ο εξοπλισμός σου εμείς δε ξέρουμε κάτι..
Ξέρεις πόσο επίφοβο είναι αυτό να κάνουν μαλακία.Τελικα ενεργοποιησαν σπιτι μου την 200 της διπλανης που ειναι φιλη και λειπει διακοπες
Ανωτερα δυναμη μεσολαβησεκαι θα ερθουν αυριο πρωι τεχνικοι της cosmote .
Ελπιζω να φερουν μαζι και το 1 gbps ρουτερ .
Πιθανότατα μιλάς για το ONT ναι.Αν το OTN ειναι ενα μικρο κουτι μεταξυ της <πριζας> της οπτικης και του router το εχουν βαλειαλλα μια χαρα μπορουν να το παρουν πισω .....
Το Fritz πρωτα θα το δω απο το ματακι της πορτας και μετα θα ανοιξω !
Έχουν χωρίσει τις διεργασίες σε 2 και 3 καμμιά φορά και 4 ραντεβού.Πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει γνώση για το πως θα προχωρήσει η αναβάθμιση αναλογα με τη ταχύτητα που θέλει ο πελάτης απο τους τεχνικούς;
Σε ιδιωτική εταιρεία είναι δεν είναι δημόσιο. Και φαντάζομαι δεν το κάνουν πρώτη φορά...
Η ΔΕΗ κάνει ένα "project" το οποίο σαν υπηρεσία αργεί από πολύ έως πάρα πολύ να το δούμε εμπορικά γιατί δεν έχει υποδομές ISP... απλώνει ίνες στις κολώνες κυρίως εναερίως, αλλά και σε κάποια σημεία υπογείως, αλλά ψάχνει συνεργάτη πάροχο για την παροχή υπηρεσίας, προς το παρόν μόνο δίκτυο φτιάχνει.Σχετικό-άσχετο.Θα μπει και η δεή στο παιχνίδι του fiber; Πέρασαν στο δρόμο μου πάνω στις κολώνες ένα μαυρο καλώδιο(νομίζω είναι οπτική ίνα) και το πήγαν δίπλα απο τα κουτάκια του οτε για fiber και το έχουν αφήσει εκεί σε κάθε σπίτι
Είχες ήδη γραμμή όμως. Και στον ΟΤΕ αν έχεις ήδη οπτική ενεργή, η αναβάθμιση ταχύτητας είναι ένα τηλ μακριά και γίνεται άμεσα. Όλα τα παραπάνω είναι αν δεν έχεις εγκατάσταση οπτικής ίνας στον χώρο σουΜε inalan πάντως όλα σούπερ απλά είναι, σε μια μέρα παίξανε ολα στο 1gbps
More bandwidth για εμάς, όλα καλά.Γελάω πολύ και με αυτό το νήμα.
Με έχουν πάρει δεκάδες τηλέφωνα για την οπτική, και τους λέω κάθε φορά όχι, μια χαρά είναι η κατοστάρα+πενηντάρα που έχω σπίτι (2 γραμμές) και πως δεν θέλω να μπλέξω.
«Πολύ απλό είναι» μου λέγανε
Ναι δεν σας ξέρω τόσα χρόνια, τώρα θα σας μάθω
Πάντως έχοντας δύο γραμμές, εξασφαλίζεις ότι δεν θα μείνεις καθόλου χωρίς υπηρεσία κατά τη μετάβαση.Γελάω πολύ και με αυτό το νήμα.
Με έχουν πάρει δεκάδες τηλέφωνα για την οπτική, και τους λέω κάθε φορά όχι, μια χαρά είναι η κατοστάρα+πενηντάρα που έχω σπίτι (2 γραμμές) και πως δεν θέλω να μπλέξω.
«Πολύ απλό είναι» μου λέγανε
Ναι δεν σας ξέρω τόσα χρόνια, τώρα θα σας μάθω
Πάντως έχοντας δύο γραμμές, εξασφαλίζεις ότι δεν θα μείνεις καθόλου χωρίς υπηρεσία κατά τη μετάβαση.
Μετά μπορείς να καταργήσεις και την μία και να έχεις με VoIP και τους δύο αριθμούς σε μία, με μεγαλύτερη ταχύτητα, αξιοπιστία, και μικρότερο κόστος... Ή κρατάς και την δεύτερη γραμμή για redundancy, αλλά για τέτοια χρήση μάλλον μία κάρτα κινητής βολεύει περισσότερο.