Dedicated Living Room!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Dedicated Living Room!!!

ελλαδα ,
μεταφορικα ? δεν εχω ιδεα ,
αυτο εχει να κανει με το πως και τι χρεωνει το καθε μαγαζι....

Reaction score
39
Σχετικα με το SVS PB12-NSD DSP που είναι στα €700

BTW τα αγοραζεις απο το site που εβαλε ο Κωστας; Ξέρουμε μεταφορικά γι αυτά;
Για πείτε ρε παιδια για να ξέρω...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

δεν το εχω ακουσει, και για προιοντα που δεν εχω ακουσει δεν εχω αποψη.Η θεωρια του διαβαζειν τι γραφει ο καθε ενας και μετα απλα μεταφερω, δεν ειναι και οτι πιο κοντα στο αντικειμενικο......................
στα χαρτια καλο δειχνει.........αλλα και αλλα εδειχναν και στην πραξη βγηκαν μαπα, βεβαια οπως ειπα πριν δεν μιλαω για προιοντα που μονο στην οθονη του λαπτοπιου μου εχω δει.
Και τελος , δεν γνωριζω τι γινεται με το θεμα εγγυησης................

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Το έχει ο 'kYRIAKOS'.Κάτι λίγα έχει αναφέρει εδώ,αν γινόταν να μας πει περισσότερα....

Reaction score
1.560
Καλησπερα σε ολο τον καλο κοσμο

Λοιπον σε οτι αφορα το sub ειναι το πρωτο μου αρα δεν εχω πολλες εμπειριες για να μπορω να πω συγκριτικα

Εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αφου το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο και μου γεμισε το δωματιο με πλουσιο μπασο
Επισης αν και δεν ειναι αυτο το ζητουμενο καταφερε και ετριξε ολο το σπιτι μαζι και τον καναπε που καθομαι

Εχει ερθει ο Κωστας Κεφαλας μια βολτα να το ακουσει οταν το πηρα αρα πιθανον να εχει μια καλυτερη αποψη σε οτι αφορα το sub αφου εχει μεγαλυτερη εμπειρια

Εαν βρεθεις αθηνα και θελεις να το ακουσεις με μεγαλη μου χαρα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Re: Dedicated Living Room!!!

Καλησπερα σε ολο τον καλο κοσμο

Λοιπον σε οτι αφορα το sub ειναι το πρωτο μου αρα δεν εχω πολλες εμπειριες για να μπορω να πω συγκριτικα

Εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αφου το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο και μου γεμισε το δωματιο με πλουσιο μπασο
Επισης αν και δεν ειναι αυτο το ζητουμενο καταφερε και ετριξε ολο το σπιτι μαζι και τον καναπε που καθομαι

Εχει ερθει ο Κωστας Κεφαλας μια βολτα να το ακουσει οταν το πηρα αρα πιθανον να εχει μια καλυτερη αποψη σε οτι αφορα το sub αφου εχει μεγαλυτερη εμπειρια

Εαν βρεθεις αθηνα και θελεις να το ακουσεις με μεγαλη μου χαρα
κυριακο τα ειπες ολα,
και το ζωτικοτερο θα ηταν να ειχες ενα αλλο σαμπ της κλασης του , ωστε να μπορεις να πεις περισοτερα,
βεβαια να ηταν σωστα ρυθμισμενα και τα δυο.Αλλιως ακους (οχι εσυ - ο ακροατης) οτι ναναι..........
μπραβο κυριακο
.:444::615:

Reaction score
1.560
Και γενικα τα παντα ειναι σχετικα
Οταν δεν εχεις εμπειρια απο sub αποκλειεται οπως εγω να πω οτι ειναι χαλια αυτο που ακουω αφου ειναι πολυ καλυτερο και με πολυ πιο γεματο μπασο απο πριν που οτι μπασο ειχα ηταν απο τα 8ιντσα ηχεια

γενικα η επιλογη μου εγινε στην ουσια στα τυφλα αφου δεν το ειχα ακουσει πριν το παρω και απλα εμπιστευτικα κυριως τον κεφαλα και τον zizik,μπορω να πω οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος και πως το συστημα μου εχει σχεδον ολοκληρωθει

Καλο ειναι αποψη μου να μεινεις κοντα στα οικονομικα που διαθετεις και να τους προσεχεις ολους αυτους που σου λενε για 2 και 3 sub,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ :626::626::626:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

700+ΦΠΑ.Όλες οι τιμές που βλέπεις είναι στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι χωρίς ΦΠΑ.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.861
Με μεταφορικά 759€+ΦΠΑ.

Από εκεί έχουμε ψωνίσει όλοι Μάνο.

Reaction score
39
Κυριάκο ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!

Είμαι σχεδόν αναγκασμένος να κινηθώ στα τυφλά. Ακόμα και το δικό σου να ακούσω - ευχαριστώ για την πρόσκληση - δεν είμαι σίγουρος ότι θα ναι το ιδιο τελικο αποτέλεσμα με αυτο στο σαλόνι μου.

Έχω κάνει αρκετές υπερβάσεις ήδη και επειδή νιώθω ότι αυτή ενδεχομένως να είναι κ η τελευταία (για κάποια χρόνια τουλάχιστον) προκειμένου να γουστάρω πραγματικά την όλη κατάσταση. Η αλλαγη της οθονης εχει βοηθησει σε αυτο. Όχι πως το dynamo είναι άσχημο. Πολύ καλο είναι. Θέλω ωστοσο το κάτι παραπάνω. Να δωσω ενα παραδειγμα: Πως ειναι το "χτύπημα" που σου δίνει το μπάσο στον κινηματογραφο; Ε κάτι που να πλησιάζει...

Reaction score
15.548

Από εκεί έχουμε ψωνίσει όλοι Μάνο.

:142::142:

Κυριάκο ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!

Είμαι σχεδόν αναγκασμένος να κινηθώ στα τυφλά. Ακόμα και το δικό σου να ακούσω - ευχαριστώ για την πρόσκληση - δεν είμαι σίγουρος ότι θα ναι το ιδιο τελικο αποτέλεσμα με αυτο στο σαλόνι μου.

Έχω κάνει αρκετές υπερβάσεις ήδη και επειδή νιώθω ότι αυτή ενδεχομένως να είναι κ η τελευταία (για κάποια χρόνια τουλάχιστον) προκειμένου να γουστάρω πραγματικά την όλη κατάσταση. Η αλλαγη της οθονης εχει βοηθησει σε αυτο. Όχι πως το dynamo είναι άσχημο. Πολύ καλο είναι. Θέλω ωστοσο το κάτι παραπάπανω.
κοιτα.....

ολα τα subακια θελουν απο καθολου εως αρκετη ρυθμιση.....ειναι θεμα χωρου- τοποθετησης και φυσικα αποδοσης του ηχειου.

στου Δημητρη(Zizik) τα 2 svs παιζουν τρελα και οπως πρεπει για ταινιες.....

στον Κυριακο εκατσε απο μονο του σχεδον το ιδιο αποτελεσμα χωρις ρυθμιση.....

οποτε αυτο που κοιτας πρωτα ειναι η αποδοση του δλδ ποσα db βγαζει απο 20hz και πανω......

το svs 12 βγαζει απο 20hz 100db
....ενω αυτο που σου προτεινε ο Αναργυρος στα 20hz 93db

δλδ μιλαμε για διπλασια ακουστικη ενταση στην ιδια συχνοτητα....
.....και φυσικα στοιχιζει 40% πιο ακριβα το ακατανομαστο του Αναργυρου :105:

το 10αρακι που εχεις δεν κατεβαινει εκει.....ακομα και τα δυο sub.
......με την χρηση δυο η περισσοτερων sub παιρνεις μονο ενταση στις ιδιες συχνοτητες......εαν και εφοσον εχουν τοποθετηθει σωστα.

.....θα εφερνα ενα παραδειγμα αλλα θα ειχαμε προβλημα...:103:

αυτα που σου ειπα ειναι εγγυηση ......μετρημενα απο τον Μανωλη και απο μενα για την πλακα μου.....

εαν θες τιμη/αποδοση πας σε svs

o χωρος σου ειναι 64τμ και κανονικα θες ενα svs 13 για σωστη αποδοση.....
.....στου Δημητρη και το ενα εφτανε αλλα οριακα σε db.....γι'αυτο πηρε κιαλλο ενα.

εαν θες κατι που να μεινει πας εκει......αλλιως πιθανον στο μελλον να ψαχνεσαι παλι.

μην σε πιανει πανικος......δεν σε κυνηγαει κανεις.....

Reaction score
39
Έχει ακούσει κανέις κάτι (γιατί μου φαίνεται χλωμό να το χει δει από κοντά) για αυτό το κυλινδρικό γουρούνι; Είναι στα ίδια χρήματα με το PB12. Όχι, δεν θα έλεγα ότι με ενδιαφέρει να το πάρω. Είναι γομάρι - 91 εκ. ύψος, 42 εκ. διάμετρος!!!!:428:
Πλάκα έχει:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.861
Είναι παρόμοια σε ήχο με τα αντίστοιχα ported.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Re: Dedicated Living Room!!!

Έχει ακούσει κανέις κάτι (γιατί μου φαίνεται χλωμό να το χει δει από κοντά) για αυτό το κυλινδρικό γουρούνι; Είναι στα ίδια χρήματα με το PB12. Όχι, δεν θα έλεγα ότι με ενδιαφέρει να το πάρω. Είναι γομάρι - 91 εκ. ύψος, 42 εκ. διάμετρος!!!!:428:
Πλάκα έχει:

αφτουνουνο το εχει φιλος,καλο ειναι
απλα να ξερεις οτι για σενα ΔΕΝ κανει........
εκτος βεβαια αν θες να λες , να εκει ειναι η σαμπαρα μου.........
καλη θεση (οπως σου ειπα ) ειναι το κεντρο , αυτο εκει δεν μπαινει
Βελτιστη θεση λογο χωρου , ισως ειναι και καμποσα κλικ απο το κεντρο προς τα δεξια, (οπου ισοροπει στον χωρο ωστε να γεμιζει <αορατα> το χωρο...........
Το gain που εχεις (δεξια ) και δεν εχεις αριστερα με μια μετρηση το βλεπεις ευκολα, (τα μην σκαμενα αυτια ισως δεν το πιανουν)
αλλα ειναι θεμα χρονου ποτε θα λες να το γουφερ ......

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Dedicated Living Room!!!

αφτουνουνο το εχει φιλος,καλο ειναι
απλα να ξερεις οτι για σενα ΔΕΝ κανει........
εκτος βεβαια αν θες να λες , να εκει ειναι η σαμπαρα μου.........
καλη θεση (οπως σου ειπα ) ειναι το κεντρο , αυτο εκει δεν μπαινει
Βελτιστη θεση λογο χωρου , ισως ειναι και καμποσα κλικ απο το κεντρο προς τα δεξια, (οπου ισοροπει στον χωρο ωστε να γεμιζει <αορατα> το χωρο...........
Το gain που εχεις (δεξια ) και δεν εχεις αριστερα με μια μετρηση το βλεπεις ευκολα, (τα μην σκαμενα αυτια ισως δεν το πιανουν)
αλλα ειναι θεμα χρονου ποτε θα λες να το γουφερ ......
Το ξέρω ότι δεν κάνει Αργύρη. Αλλά μου έκανε εντύπωση το βαρέλι :116:

Για κάτι στη μέση θα πάω σίγουρα...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Γιατί για την μέση;Μέτρησες μήπως τον χώρο κει είδες ότι εκεί είναι η καλύτερη θέση;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.861
Χαζεύω στο Lsound.eu και πέτυχα τα δικά σου. 70 κιλά έκαστο;;;;:111:
Σιγά, οι άντρες τα σηκώνουν με το ένα χέρι.

Εγώ όχι.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.169
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS