- Reaction score
- 0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER
Για τα vista δεν έχω άποψη αλλά όταν είχα και τους δύο σε windows xp όλα δουλεύαν άψογα. Στα windows 7 άρχισαν οι περιπέτειες αλλά ειλικρινά πλέον δε δίνω δεκάρα. Με το nfs sharing (που είναι και πολύ πιο γρήγορο και αξιόπιστο από το smb) βρήκα την υγειά μου.
Όχι, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Οι δύο υπολογιστές έχουν *ΙΔΙΟ* setup, τα shares *ΙΔΙA* permissions και στο share και στους φακέλους, στο ένα δουλεύει μια χαρά στο άλλο το share δεν εμφανίζεται καν στο e-great αν το "password protected sharing" είναι ενεργό.menes, στον υπολογιστή που χρειάζεται password protected sharing, πιθανότητα το πρόβλημα είναι τα permissions (είτε του φακέλου, είτε του share). Θα πρέπει να έχεις ορίσει και στα δύο permissions για everyone.
Τα windows 7 έχουν μεγαλύτερη συμβατότητα με τα NMT σε smb shares απ' ότι τα Vista![]()
Για τα vista δεν έχω άποψη αλλά όταν είχα και τους δύο σε windows xp όλα δουλεύαν άψογα. Στα windows 7 άρχισαν οι περιπέτειες αλλά ειλικρινά πλέον δε δίνω δεκάρα. Με το nfs sharing (που είναι και πολύ πιο γρήγορο και αξιόπιστο από το smb) βρήκα την υγειά μου.