EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

menes, στον υπολογιστή που χρειάζεται password protected sharing, πιθανότητα το πρόβλημα είναι τα permissions (είτε του φακέλου, είτε του share). Θα πρέπει να έχεις ορίσει και στα δύο permissions για everyone.

Τα windows 7 έχουν μεγαλύτερη συμβατότητα με τα NMT σε smb shares απ' ότι τα Vista :)
Όχι, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Οι δύο υπολογιστές έχουν *ΙΔΙΟ* setup, τα shares *ΙΔΙA* permissions και στο share και στους φακέλους, στο ένα δουλεύει μια χαρά στο άλλο το share δεν εμφανίζεται καν στο e-great αν το "password protected sharing" είναι ενεργό.

Για τα vista δεν έχω άποψη αλλά όταν είχα και τους δύο σε windows xp όλα δουλεύαν άψογα. Στα windows 7 άρχισαν οι περιπέτειες αλλά ειλικρινά πλέον δε δίνω δεκάρα. Με το nfs sharing (που είναι και πολύ πιο γρήγορο και αξιόπιστο από το smb) βρήκα την υγειά μου.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Με το nfs sharing (που είναι και πολύ πιο γρήγορο και αξιόπιστο από το smb) βρήκα την υγειά μου.
Το nfs είναι ενσωματωμένο στα windows 7 ? Πως το ενεργοποιούμε ?

Reaction score
0
Στα windows 7 professional και ultimate υπάρχει nfs client. Αυτό που χρειάζεσαι εσύ είναι NFS server. Δυστυχώς επειδή το NFS είναι προερχόμενο από τον κόσμο του unix η MS δεν το χρησιμοποιεί αλλά χρησιμοποιεί το δικό της -πολύ κατώτερο- smb.

Υπάρχουν ωστόσο πολλοί nfs servers για windows (και συνήθως είναι και ακριβοί), εγώ μια χαρά έκανα τη δουλειά μου με το nfs server που βρίσκεται στο http://www.hanewin.net/nfs-e.htm που είναι μικρό και ελαφρύ (το setup του είναι 500kb !!!) και κάνει 19 ευρώ για προσωπική χρήση.

Πλέον και στο e-great και στο dune χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά το nfs μιας και το smb εξαρτάται από τα βίτσια των υπολογιστών στο δίκτυό μου και στο ποιος νομίζει ότι είναι ο master browser (και όχι, η απενεργοποίηση του computer browser ΔΕΝ είναι καλή ιδέα).

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Καλησπέρα σε όλους.Εχω ένα πρόβλημα με το δικό μου Egreat.Σε πολλά ονόματα αρχείων μουσικής που ειναι αποθηκευμένα
σε NAS (DNS 323) ,οταν τα ανοίγω μέσω share του egreat βλέπω ερωτηματικά και τα αρχεία δεν ανοίγουν.Αυτό κυρίως γίνετε όταν η ονομασία τους είναι με ελληνικούς χαρακτήρες.Κάποια βοήθεια?
Ευχαριστώ....

Reaction score
1

Ξέρει κανείς τι παίζει με το firmware ? Από πέρυσι τον Ιούνιο δεν έχουν βγάλει καινούριο ? Σταμάτησαν την υποστήριξη μήπως ? Είδα στο popcorn έχει ένα σορό βελτιώσεις...
Είδα αυτό στο Αυστραλιανό site

http://www.egreataustralia.com.au/downloads.html

λέει για EG-M31B Nov 2009 - EG-M31B-M33A-M34A-FW-20091022.rar FirmwareΚαινούριο firmware ? Το έχει δοκιμάσει κανείς ? ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Είδα αυτό στο Αυστραλιανό site

http://www.egreataustralia.com.au/downloads.html

λέει για EG-M31B Nov 2009 - EG-M31B-M33A-M34A-FW-20091022.rar FirmwareΚαινούριο firmware ? Το έχει δοκιμάσει κανείς ? ?

1. New NMT apps, 00-17-091014-15-EGR-403

2. Internet Radio link added in Web Services

3. Screensaver support during playback pause

4. non-JPEG rotation

5. Bulgaria and Hungary OSD support option

6. Remove "Audio */*: ***" message at start of video playback (e.g. TS)

7. IDX/SUB support added

8. Image cache issue fix

9. workaround DirecTV UPnP crash issue

10. Fixed ISO with single subtitle track cannot display

11. Turkish codepage bug fix

12. workaround MP3 volume soft after ISO/IFO playback

13. TFixed copy small file from NTFS cause system crash

14. Fixed HDD icon on Media Source page occasionally disappearing

15. Fixed MP3 volume soft after DVD playback.

16. Added Dolby Digital disclaimer at [Maintenance] page.

17. Fixed Missing HDD/USB device entries from [Media Source] page.

18. Prevent multiple [Media Source] page refresh during startup process.

19. Fixed blank info in network share edit page, also missing remove button.

20. Fixed blank page when browse network share from network share page

21. Fixed wording "Scan complete" appears at the top left corner after performing wifi scan.

22. Fixed VESA tv mode display either flickering or black screen.

23. Fixed Selecting AP "linksys28" will have the SSID wrongly changed to "linksys28P1"

24. Fixed UPnPAV server detection issue after changing new hostname or restarting server.

25. Fixed Playback of BD-ripped M2TS (eg. movie "Taken") causing system crash.

26. Fixed broken Kartina TV support.

27. Changed Chinese (simplified & traditional) translation of "Crop" under "Video Zoom" option in setup page.

28. Fixed volume automatically increased from "-15" to "-14" issue when playback the next item in a playlist.

29. Fixed refreshing server listing page shows corrupted page

30. Fixed vobsub crash when only idx file exist in the folder

31. Fixed vobsub load regardless of filename

32. Fixed vobsub positioning problem

33. Fixed twonkyserver photo slide show using low resolution

34. Added dynamic javascript loading

35. Known issue: multi-language vobsub not supported

Reaction score
0
Δεν είναι νέο firmware,το έχω βάλει καμποσους μήνες.δεν θυμάμαι τώρα να πω τισ διαφορές αλλά είχα λιγότερα κολλήματα π.χ κατεβάζοντας απο τορρεντ αλλα το μενού είχε γίνει πιο αργό.

Reaction score
0
Κατα ποσο ειναι καλυτερο το Μ31Β απο το Μ34Α;
Ελεγα να παρω το Μ34Α αλλα τωρα ειναι στα ιδια λεφτα και αυτο.
Παιζει αρχεια με περισοτερα REF.Frames το 31Β; Η παιζει τα ιδια;
Βλεπω εχει το ιδιο chipset αλλα μεγαλυτερη μνημη.

Reaction score
0
εχω μια ταινια με AAC ηχο και δεν ακουγεται στον ενισχυτη μου τιποτα.
δοκιμασα 2 ενισχυτες. τον SONY DAV-SR4W και τον TECHNICS SA-DX950.
στο setup του EGREAT εχω στον ηχο στο AAC (DIGITAL).
αμα το γυρισω PCM ακουγεται απο τη τηλεοραση αλλα δε το θελω ετσι.
ξερει κανεις κατι? φταινε οι ενισχυτες?

Reaction score
2
Ο ενισχυτής πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αποκωδικοποιεί το AAC, αλλιώς την αποκωδικοποίηση πρέπει να την κάνει το μηχάνημα, γι'αυτό παίρνεις ήχο όταν το βάζεις στο analog.

Reaction score
0
εγώ πάντως τα έχω πάρει. ούτε με τις ρυθμίσεις που λέγατε για τα 7 καταφέρνω να δω το egreat απο το pc και να γράψω πάνω του, ούτε το αντιθετο , να δω το PC από το Egreat

Reaction score
0
Καλησπερα,

Προσφατα εγινα κατοχος του 31b και ειμαι σε σταδιο δοκιμων.
Δε ξερω αν εχει αναφερθει προηγουμενος αλλα εχω το εξης θεμα.
Συνεδεσα ενα εξωτερικο LG DVD R στο 31b και βαζοντας original dvd βγαζει μυνημα " bad disc region".Να σημειωσω πως τα δισκακια ειναι pal.
Γνωριζει καποιος πως αλλαζουμε region στο player η καποια ρυθμιση ωστε να παιζουν τα δισκακια;

Ευχαριστω

Reaction score
2
Καλησπερα,

Προσφατα εγινα κατοχος του 31b και ειμαι σε σταδιο δοκιμων.
Δε ξερω αν εχει αναφερθει προηγουμενος αλλα εχω το εξης θεμα.
Συνεδεσα ενα εξωτερικο LG DVD R στο 31b και βαζοντας original dvd βγαζει μυνημα " bad disc region".Να σημειωσω πως τα δισκακια ειναι pal.
Γνωριζει καποιος πως αλλαζουμε region στο player η καποια ρυθμιση ωστε να παιζουν τα δισκακια;

Ευχαριστω
Απ'ότι ξέρω δεν παίζει original DVD (με προστασία), μόνο αντιγραμμένα.

Reaction score
0

Καλησπερα,

μολις αγορασα απο το eshop το m31b και δυσκολευομαι λιγο με την αναβαθμιση του firmware. Κατεβασα απο το link του eshop την εκδοση 0818 αλλα δεν παιζει mkv με DTS ηχο. Εγκατεστησα επισης την πιο προσφατη εκδοχη απο το
http://www.egreatworld.com/en/Support31B34A.asp
αλλα επισης δεν παιζει DTS. Απο οτι διαβασα σε παλιοτερα posts σε αρκετους εχει δουλεψει η εκδοση 1023, η οποια ομως ειναι η μοναδικη με broken link στο site που ειπα.
Δεν ξερω αν δεν κανω κατι καλα, αν εγκαθιστω λαθος firmware η αν δεν εχω σωστα τις ρυθμισεις audio του m31b.
Nα τονισω οτι ενδιαφερομαι μονο για firmware update και οχι για ΝΜΤ - δεν εχω βαλει ακομα σκληρο δισκο.
Ευχαριστω!

Reaction score
0

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση, GianniHD.
Δοκιμασα τα 20090204 και 20091022 αφου ειχα ηδη εγκαταστησει το 090125 αλλα εξακολουθει να μην αναγνωριζει DTS ηχο σε mkv αρχεια...

Reaction score
2
Τι εννοείς δεν αναγνωρίζει;
Έχεις επιλέξει το analog στις ρυθμίσεις ήχου για το DTS;

Reaction score
0

Ειχα ηδη επιχειρησει να εχω επιλεγμενο το analog αλλα για καποιο λογο αρχικα με αφηνε να επιλεξω μονο μεταξυ digital και DTS-HD (το analog ηταν γκριζαρισμενο). Απλα ξανακατεβασα το firmware, εκανα επανεγκατασταση και ολα ok!

Ευχαριστω για τη γρηγορη βοηθεια!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads