EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
1
Καλησπερα σε ολους! Χτες το απογευμα παρελαβα και εγω το m34 . Οσον αφορα την ποιοτητα του στην αναπαραγωγη δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο αφου σαν κατοχος του 31b ηξερα τι να περιμενω. Αυτο που με εντυπωσιασε ειναι η εξαιρετικη του ποιοτητα σαν κατασκευη.
Ειναι μικρο , στιβαρο και διαθετει πιστευω καλυτερες επαφες απο τα προηγουμενα (το κουμπωμα του hdmi και του optical out σου δινει την εντυπωση πολυ ακριβοτερου μηχανηματος).
Το "εξωτερικο" sata ειναι για μενα φοβερη ιδεα αφου πλεον μπορω να κουμπωσω οποιον σκληρο θελω ανα πασα στιγμη χωρις να χρειαζομαι να ξεβιδωνω η να χρησιμοποιοω external cases (που εκτος του οτι κοστιζουν θυσιαζουν και θεσεις στο πολυπριζο!!)
Το remote παλι καλοσχεδιασμενο και αισθητικα ανεκτο.
Ελπιζω σε dts συντομα και ειμαι οκ!!!!
Τελος για 129euro ειναι πραγματικα wd,popcorn,htpc killer!!!!

Reaction score
2
Ε οχι και HTPC killer, μην το χοντραινουμε!!!!!!!
Σύμφωνοι, ένα HTPC έχει περισσότερες δυνατότητες, αλλά αν σκεφτείς ότι οι περισσότεροι, απ' όταν πήραν NMT, δεν ξαναχρησιμοποίησαν το HTPC (ή το χρησιμοποίησαν ελάχιστα) για θέαση ταινιών,τότε τι είναι;
Προσωπικά έχω δύο με δυνατότητες HTPC (PC και laptop) και τα χρησιμοποιώ πλέον καθαρά ως PC.

Reaction score
14
Το παρέλαβα κι εγώ σήμερα το μηχανάκι αλλά έχω κάποιο πρόβλημα με τον ήχο.Θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις μου και μετά θα επανέλθω στο πρόβλημα...
Το τηλεκοντρόλ είναι πολύ εύχρηστο,αποκρίνεται άμεσα και έχει πλήθος λειτουργιών.
Το κουτί της συσκευής ευτυχώς που είναι από αλουμίνιο.Καίει αρκετά θα έλεγα είτε παίζει HD υλικό είτε όχι.
Το σύνδεσα με την Philips LCD 32 HD ready μέσω component (από πλευράς ΝΜΤ) σε DVI (από πλευράς TV ελλείψη HDMI) , και για ήχο (που ακόμα δεν άκουσα ούτε καν από mp3) μέσω composite RCA.
Τα 720p και 1080p τα παίζει μέσω ethernet απροβλημάτιστα με εξαίρεση κάποια Μ2TS που παρατήρησα μια πιο αργή απόκριση (τα παίζει λίιιιγο πιο αργά σε ταχύτητα απότι το κανονικό).
Τώρα όσον αφορά τον ήχο...έκανα τα πάντα μέσα από τα μενού αλλά πάπαλα.
Έβαλα off την έξοδο ήχου του HDMI , τίποτα.Επέλεξα στερεο, μετά 5.1 πάλι τίποτα...
Ήχο θα έχω προσωρινά μόνο από τα ηχεία της TV (κοίταξα και τις ρυθμίσεις από την TV αλλά πάλι τίποτα).
Έχω μακριά το στερεοφωνικό σε άλλο δωμάτιο για να το σύνδεα εκεί να δω εαν τελικά είναι πρόβλημα της TV ή του NMT ο ήχος.
Εαν τελικά δεν κάνω τίποτα θα παραγγείλω έναν adaptor DVI αρσενικό σε HDMI θηλυκό για να πάρω ήχο μέσω HDMI.Η το DVI δεν βγάζει ήχο?

Reaction score
1.153
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Δεν περνάει ήχος μέσω DVI.Tί εννοείς ότι σύνδεσες ήχο με composite?

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα.Το απόγευμα έχει παιχνίδι!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Φλασαριστηκε χωρις προβλημα με firmware του popcorn 110 και δουλευει αψογα το DTS analog/downmix (προσοχη δε χρησιμοποιησα το firmware απο το site του popcorn, το οποιο και δεν ξερω αν μπορει να εγκατασταθει σε e-great, αλλα μια εκδοση του Νοεμβριου 08 που βρηκα στο νετ που εχει μεσα 6 αρχεια).
Εφοσον εκαναν και συμβολαιο με τη DTS, νομιζω οτι δεν ειναι παρανομο πλεον, αλλα τεσπα δε θα δωσω οδηγιες και links εδω, καλου κακου...
υπαρχει καποιος οδηγος??

Reaction score
14
PAULT said:
Δεν περνάει ήχος μέσω DVI.Tί εννοείς ότι σύνδεσες ήχο με composite?
Την έξοδο του NMT για στερεοφωνικό ήχο (κόκκινο και άσπρο RCA) με την αντίστοιχη είσοδο της TV για στερεοφωνικό ήχο (κόκκινο και άσπρο RCA).

Reaction score
1.153
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Την έξοδο του NMT για στερεοφωνικό ήχο (κόκκινο και άσπρο RCA) με την αντίστοιχη είσοδο της TV για στερεοφωνικό ήχο (κόκκινο και άσπρο RCA).
Α οκ.Και παρόλα αυτά ήχο δεν έβγαλες?Περίεργο...

Reaction score
815
Ηχο υψηλής ανάλυσης, 24/96 και πάνω στερεοφωνικά απο την ψηφιακή έξοδο παίζει. FLAC παίζει; τα δοκιμάσατε;

Reaction score
14
Τελικά το σύνδεσα σε άλλη TV και παίζει ήχο από τα RCA.Άρα έχει πρόβλημα η tv του σαλονιού και δεν βγάζει ήχο.To περίεργο είναι οτι όταν συνδέω το επιτραπέζιο DVD με RCA παίζει κανονικά ήχο στην tv.Τώρα τι φταίει δεν μπορώ να καταλάβω.Και το άσχημο είναι οτι δεν έχω τηλεόραση με HDMI να βγάλω ήχο.Είναι από τις πρώτες φτηνές με DVI έξοδο...
Πάντως το ΝΜT φυσάει.Το μόνο που με στενοχωρεί είναι που ζεματάει και το φοβάμαι για πολύωρη χρήση

Reaction score
0

Προσπαθούσα να εγκαταστήσω το NMT που είχα κατεβάσει και δεν...
Το κατέβασα κι από αλλού και είχε διαφορετικό μέγεθος
(με ίδιο όνομα syb8634.nmt)
Το πρώτο ήταν 32 mb και το δεύτερο 23mb.
To δεύτερο εγκαταστάθηκε με επιτυχία. Το πρώτο δεν δούλευε. Με γύρισε βέβαια στο προηγούμενο firmware 090125 και αναγκάστικα να ξαναπεράσω το τελευταίο 090201.
Το αναφέρω γιατί είδα κι άλλους να μην μπορούν να εγκαταστήσουν NMT.
Πως μπορώ να τσεκάρω ότι έγινε σωστά ?
Τι εφαρμογές πρέπει να βλέπω ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Προσπαθούσα να εγκαταστήσω το NMT που είχα κατεβάσει και δεν...
Το κατέβασα κι από αλλού και είχε διαφορετικό μέγεθος
(με ίδιο όνομα syb8634.nmt)
Το πρώτο ήταν 32 mb και το δεύτερο 23mb.
To δεύτερο εγκαταστάθηκε με επιτυχία. Το πρώτο δεν δούλευε. Με γύρισε βέβαια στο προηγούμενο firmware 090125 και αναγκάστικα να ξαναπεράσω το τελευταίο 090201.
Το αναφέρω γιατί είδα κι άλλους να μην μπορούν να εγκαταστήσουν NMT.
Πως μπορώ να τσεκάρω ότι έγινε σωστά ?
Τι εφαρμογές πρέπει να βλέπω ?
To 32MB ειναι του Popcorn, τα μικρα ειναι του Egreat

Βαζεις το FW 090201 και δεν πειραζεις τα NMT, εισαι ενταξει τωρα

Reaction score
0
Ηχο υψηλής ανάλυσης, 24/96 και πάνω στερεοφωνικά απο την ψηφιακή έξοδο παίζει. FLAC παίζει; τα δοκιμάσατε;
Μισό τώρα γιατί μπερδεύτηκα τελείως!! Εμένα 24/96 και 24/192 δεν μου παιζει . Είσαι σίγουρος? ( Ποιό firmware έχεις ? Πως έχεις συνδέσει το Egreat? )

Reaction score
60

Moλις το παρελαβα κι εγω.

Μηπως μπορει καποιος να μου πει την διαδικασια αναβαθμισης filmware της συσκευης ?

Εχει αναφερθει καπου σε αυτο το thread ?

Reaction score
0

Μηπως μπορει καποιος να μου πει την διαδικασια αναβαθμισης filmware της συσκευης ?

Στο CD που έχεις υπάρχει ένα acrobat αρχείο που τα λέει αναλυτικά.
Στο USB stick που θα χρησιμοποιήσει πρόσεξε μόνο τα 3 αρχεία που χρειάζονται για την αναβάθμιση να μην είναι μέσα σε φάκελο αλλά μόνα τους στο root του USB.

Reaction score
0

Upgrade firmware step:

1. decompress the “upgrade firmware�?then copy the firmware(�?0-15-090125-14-EGR-402-000 bin�? and “Linda.htm�?into USB drive.

2. turn on unit,then insert usb drive into the usb host port. USB drive will autostart and display a icon in the menu.

3. select USB drive icon and enter--àselect file icon,you can find the Linda.htm file,select it and enter. System will automatically find the file of (�?0-15-090125-14-EGR-402-000.bin�?,enter--àupgrading(don’t power off when upgrading)

4. after upgrading,reboot unit,then it’s ok.

Ps: when you use the product first time,suggest to format HDD first;

Second time,you needn’t format your hdd again.

Upgrade NMT step:

1.decompress the SYB8634;

then copy this syb8634.nmt into usb drive;

2. insert this usb drive into the USB host of unit;

3. enter set up-->maintenance-->NMT setup wizard-->next-->next-->USB drive,then format finished.

4. after format,pls reboot the unit,and pull out the usb drive.

5. enter to the menu,select set up--->NMT applications-->you can see the menu of FTP Server/Samba server.NFS server,select "start",then it's ok!

Reaction score
0

Upgrade firmware step:

4. after upgrading,reboot unit,then it’s ok.

Εδώ έχουμε πρόβλημα! Το μηχάνημα κάνει reboot μόνο του. Είναι προτιμότερο και πιο ασφαλές να το αφήσει μόνο του να κάνει reboot.

Ps: when you use the product first time,suggest to format HDD first;

Δεν είναι απαραίτητο! Το φορμάτ θα γίνει έτσι κι αλλιώς όταν πάει κανείς να κάνει 1η εγκατάσταση NMT apps

Reaction score
60

Ευχαριστω για τις απαντησεις !!!

Το τελευταιο filmware απο που το βρισκω ???

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead