Καλησπερα σε ολους! Χτες το απογευμα παρελαβα και εγω το m34 . Οσον αφορα την ποιοτητα του στην αναπαραγωγη δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο αφου σαν κατοχος του 31b ηξερα τι να περιμενω. Αυτο που με εντυπωσιασε ειναι η εξαιρετικη του ποιοτητα σαν κατασκευη.
Ειναι μικρο , στιβαρο και διαθετει πιστευω καλυτερες επαφες απο τα προηγουμενα (το κουμπωμα του hdmi και του optical out σου δινει την εντυπωση πολυ ακριβοτερου μηχανηματος).
Το "εξωτερικο" sata ειναι για μενα φοβερη ιδεα αφου πλεον μπορω να κουμπωσω οποιον σκληρο θελω ανα πασα στιγμη χωρις να χρειαζομαι να ξεβιδωνω η να χρησιμοποιοω external cases (που εκτος του οτι κοστιζουν θυσιαζουν και θεσεις στο πολυπριζο!!)
Το remote παλι καλοσχεδιασμενο και αισθητικα ανεκτο.
Ελπιζω σε dts συντομα και ειμαι οκ!!!!
Τελος για 129euro ειναι πραγματικα wd,popcorn,htpc killer!!!!
Ειναι μικρο , στιβαρο και διαθετει πιστευω καλυτερες επαφες απο τα προηγουμενα (το κουμπωμα του hdmi και του optical out σου δινει την εντυπωση πολυ ακριβοτερου μηχανηματος).
Το "εξωτερικο" sata ειναι για μενα φοβερη ιδεα αφου πλεον μπορω να κουμπωσω οποιον σκληρο θελω ανα πασα στιγμη χωρις να χρειαζομαι να ξεβιδωνω η να χρησιμοποιοω external cases (που εκτος του οτι κοστιζουν θυσιαζουν και θεσεις στο πολυπριζο!!)
Το remote παλι καλοσχεδιασμενο και αισθητικα ανεκτο.
Ελπιζω σε dts συντομα και ειμαι οκ!!!!
Τελος για 129euro ειναι πραγματικα wd,popcorn,htpc killer!!!!