EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Τελικα "εφταιγε" η σύνδεση hdmi διαμέσου του ραδιοενισχυτή Sony STRDG520 (http://www.vanns.com/shop/servlet/item/features/538299070/sony-strdg520) - που δεν "έφταιγε" στο wdtv.

Σύνδεσα απευθείας το egreat 34a με την τιβί , μέσω hdmi και το πρόβλημα λύθηκε. καλή εικόνα όπως στο wdtv - αν κι έχω μια μικρή αίσθηση πως ήταν πιο καλύτερη στο wdtv, ούτε θολούρα στους υπότιτλους (btw πώς τους μςεγαλώνουμε; Από ποιο μενού - διαδρομή; Δεν το βρήκα στο setup.

Πολλές λειτουργίες... webservices , fw update μέσω web... internet radio, youtube κλπ... αλλά ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ στην κίνηση μέσα στα μενού. Εκνευριστικά αργό. Υπάρχει εδώ κανένα κολπάκι;

Παρα πολλες οι παραμετροι που υπαρχουν μια να μας ξεφυγει γινεται ο ................... χαμος.

Αναφερα πιο πανω οτι χιονακια και παραξενα χρωματα οφειλονται σε προβληματικο καλωδιο HDMI.Μα και εσυ δεν αναφερες απο την αρχη οτι παιζεις μεσω ενισχυτη.

Θεωρω αυτονοητο οτι δοκιμες γινονται ΜΟΝΟ οταν εχουμε τελευταιο firmware και οι συσκευες ειναι απευθειας συνδεμενες.Διαφορετικα τι συμπερασματα περιμενουμε να βγαλουμε??

Μην μας διαφευγει λοιπον το ρημαδι το "αυτονοητο"

Λεγοντας πολυ αργη κινηση μεσα στα μενου μηπως εχεις πανω ενωμενο κανα τεραστιο σκληρο δισκο-ους?Λογικα θα πρεπει να τους διαβαζει και καθυστερει για δοκιμασε να τους βγαλεις η αν μπορεις παιξε με Ethernet

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Παρα πολλες οι παραμετροι που υπαρχουν μια να μας ξεφυγει γινεται ο ................... χαμος.

Αναφερα πιο πανω οτι χιονακια και παραξενα χρωματα οφειλονται σε προβληματικο καλωδιο HDMI.Μα και εσυ δεν αναφερες απο την αρχη οτι παιζεις μεσω ενισχυτη.

Θεωρω αυτονοητο οτι δοκιμες γινονται ΜΟΝΟ οταν εχουμε τελευταιο firmware και οι συσκευες ειναι απευθειας συνδεμενες.Διαφορετικα τι συμπερασματα περιμενουμε να βγαλουμε??

Μην μας διαφευγει λοιπον το ρημαδι το "αυτονοητο"

to oti den paizei mesw tou enisxyth (enw paizei me to wdtv) einai adynamia ths syskeyhs. an o kataskeysths tou egreat 34a den labainei ypopsh tou, den pairnei pronoia gia tous katanalwtes pou exoun polla perifereiaka gia syndesh stis liges hdmi eisodous ths tv kai agorazoun swiychers, splitters, enisxytes klp gia na pros8esoun 8yres hdmi.

DEN EINAI AYTONOHTO GIA TN KATANALWTH LOIPON, OSO ADYNAMIA TOU KATASKEYASTH TOY EGREAT 34A

Esy mporei na exei h tv sou 3 h 4 8yres hdmi kai na boleyesai. yparxoun ki aloi pou de boleyontai. Eprepe na psaksei na brei "asymvatothtes" ths syskeyhs ths me alla sxetika proionta hxou eikonas, idiaitera tis epwnymes syskeyes, me diadosh sthn agora

Diapistwsa ayto to problhma (th lysh tou dhladh) afou exasa 3 meres pasksimatos, phgaine ela sto katasthma..
h olh katastash, apobainei se baros ayths the "kinezikhs" etaireias

Λεγοντας πολυ αργη κινηση μεσα στα μενου μηπως εχεις πανω ενωμενο κανα τεραστιο σκληρο δισκο-ους?Λογικα θα πρεπει να τους διαβαζει και καθυστερει για δοκιμασε να τους βγαλεις η αν μπορεις παιξε με Ethernet

Exw syndesei disko 1 tb kai to cdrom kai to diktyo
EINAI POLY ARGO - EKNEYRISTIKA ARGO, mesa sthn kinhsh - plohghsh se epimerous leitourgies ths syskeyhs ki oxi sto na psaxneis tis tainies sou sto disko. p.x. sthn allagh source...

Ftnniarikh syskeyh einai telika, me polla ka8reftakia gia mao mao me hd mesa sto tsanthri
an to wdtv eixe diktyo, host gia cdrom, to egreat 34a 8a ginotan auto killer.

Reaction score
5
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Εαν εκανες το "αυτονοητο" απο την πρωτη στιγμη θα ειχες καταλαβει τι επαιζε οποτε θα ειχαμε γλυτωσει ολη τη φασαρια.

Αν δεν συνεργαζεται με τον AV σου αυτο ειναι δικο σου προβλημα.

Εφοσον εχεις συνδεσει ολα αυτα βεβαιως και αργει.Για βγαλε τα ολα και παιξε μονο απο Ethernet και τα ξαναλεμε.Ο σκληρος δεν ειναι αναγκη να ειναι παντα ανοιχτος αν δεν τον χρησιμοποιεις την συγκεκριμενη στιγμη.

Επειδη βλεπω οτι και παλι δεν εισαι ικανοποιημενος δωσε το πισω το ρημαδι και ασε εμας τους κακομοιρους να τραβαμε κουπι :126:

Το colorspace ειναι στο 0-235 ετσι????:137:

Reaction score
0

Το colorspace που πρέπει να βάλεις εξαρτάται και από την τηλεόραση. Εγώ με το Μ31 έβαλα τελικά 16-235 για να έχω σωστά μαύρα...

Reaction score
14
Δεν μας ανεβάζεις κανένα video στο youtube να δούμε πόσο αργό είναι το μενού?
Μήπως φταίει ο δίσκος και το φρενάρει που είναι γεμάτος?Γιατί εμένα με 160GB σκληρό πάει μια χαρά.Αλλά είναι και μισογεμάτος.Όλα τα υπόλοιπα τα "τραβάω" μέσω ethernet...
Πάντως για μένα η μεγαλύτερη απογοήτευση σχετικά με τη συσκευή είναι που όταν βάζεις μουσική να παίξεις δεν σε αφήνει να πλοηγηθείς στο μενού να ψάξεις πχ για το επόμενο τραγούδι.Η μέγιστη πατάτα που έχουν κάνει.Το καθιστά άχρηστο ουσιαστικά εαν θες να κάνεις μουσικό πρόγραμμα.Ελπίζω να φτοιάξουν κανένα firmware και να διορθωθεί.Μέγα παράλλειψη

Reaction score
8
Δεν μας ανεβάζεις κανένα video στο youtube να δούμε πόσο αργό είναι το μενού?
Μήπως φταίει ο δίσκος και το φρενάρει που είναι γεμάτος?Γιατί εμένα με 160GB σκληρό πάει μια χαρά.Αλλά είναι και μισογεμάτος.Όλα τα υπόλοιπα τα "τραβάω" μέσω ethernet...
Πάντως για μένα η μεγαλύτερη απογοήτευση σχετικά με τη συσκευή είναι που όταν βάζεις μουσική να παίξεις δεν σε αφήνει να πλοηγηθείς στο μενού να ψάξεις πχ για το επόμενο τραγούδι.Η μέγιστη πατάτα που έχουν κάνει.Το καθιστά άχρηστο ουσιαστικά εαν θες να κάνεις μουσικό πρόγραμμα.Ελπίζω να φτοιάξουν κανένα firmware και να διορθωθεί.Μέγα παράλλειψη
Ενω το wdtv το κανει!

Reaction score
5

Το colorspace που πρέπει να βάλεις εξαρτάται και από την τηλεόραση. Εγώ με το Μ31 έβαλα τελικά 16-235 για να έχω σωστά μαύρα...
Πολυ σωστο.

Απλα το επομενο "αυτονοητο" που ηθελα να δειξω ειναι οτι το καινουργιο μηχανακι μας το κανουμε φυλλο και φτερο εχουμε παιξει με ολες τις ρυθμισεις και εχουμε βαλει αυτες που βελτιστοποιουν την αποδοση του :126:

Reaction score
0

ρε παιδια, βαζω μια ταινια FullHD να την δω.
Οκ με την εικονα αλλα δεν εχω ηχο...
Ειναι συνδεδεμενο με HDMI καλωδιο αμεσα στην τηλεοραση .
Αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι ηχο εχω με .avi και με αρχεια 720p.
Συμπληρωματικα σας παραθετο το τιτλο του εργου μηπως βοηθαω με
τα στοιχια του.

Wanted.1080p.BluRay.x264-1920(2008) hddvd

Reaction score
5

Παιζει και μουσικη??????? :111:

Περα απο την πλακα για μενα βασικη προυποθεση οταν παιρνεις κατι ειναι να κανει αυτο που θες πρωτιστως αριστα.

Εγω το πηρα για το HD.Ουτε για SD ουτε για μουσικη ουτε για κατεβαστηρι.Παιζει μονο HD πραγμα που κανει εξαιρετικα καλα.

Με την ιδια λογικη φωτογραφικη μηχανη για φωτο Videocamera για video και παει λεγοντας.Αποφευγω τα μηχανακια που τα κανουν ολα γιατι δυστυχως κατι απο ολα δεν μπορει να το κανουν τοσο καλα. :137:

Reaction score
5

ρε παιδια, βαζω μια ταινια FullHD να την δω.
Οκ με την εικονα αλλα δεν εχω ηχο...
Ειναι συνδεδεμενο με HDMI καλωδιο αμεσα στην τηλεοραση .
Αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι ηχο εχω με .avi και με αρχεια 720p.
Συμπληρωματικα σας παραθετο το τιτλο του εργου μηπως βοηθαω με
τα στοιχια του.

Wanted.1080p.BluRay.x264-1920(2008) hddvd
Μηπως ο ηχος ειναι DTS και δεν εχεις περασει το τελευταιο firmware????

Reaction score
0

Πρεπει να ειναι DTS και λεω πρεπει γιατι τωρα ειμαι στην υπηρεσια και δεν μπορω να το πω 100 τοις 100.
Για να περασω το τελευταιο firmware πρεπει να το κατεβασω ενσυρματα ετσι?
Ελα ομως που εχω συνδεση μεσω.... γειτονα!!! χι χι χι
Μπορω να το κατεβασω στο pc και μετα μεσω USB να κανω την ενημερωση?
Αν ναι, απο ποιο site?

Reaction score
5

Πρεπει να ειναι DTS και λεω πρεπει γιατι τωρα ειμαι στην υπηρεσια και δεν μπορω να το πω 100 τοις 100.
Για να περασω το τελευταιο firmware πρεπει να το κατεβασω ενσυρματα ετσι?
Ελα ομως που εχω συνδεση μεσω.... γειτονα!!! χι χι χι
Μπορω να το κατεβασω στο pc και μετα μεσω USB να κανω την ενημερωση?
Αν ναι, απο ποιο site?
Για αυτο λεω και φωναζω οτι πριν κανουμε οτιδηποτε να βεβαιωθουμε οτι εχουμε περασει το τελευταιο Firmware :126:

Παρε το απο εδω http://rapidshare.com/files/255331153/M34A-FW-20090204.rar βαλε το σε ενα στικακι επελεξε το εικονιδιο Files και τρεξε το αρχειο linda.

Reaction score
0

Φιλε μου, το κατεβασα, το αποσυμπιεσα και βλεπω δυο αρχεια μεσα.
Ενα .bin και ενα linda.html
Οπως ειναι αυτουσια τα βασζω στο usb stick και τρεχω το linda?
Μα ειναι αρχειο html...

Reaction score
5

Φιλε μου, το κατεβασα, το αποσυμπιεσα και βλεπω δυο αρχεια μεσα.
Ενα .bin και ενα linda.html
Οπως ειναι αυτουσια τα βασζω στο usb stick και τρεχω το linda?
Μα ειναι αρχειο html...
Ναι.Τα βαζεις στο root του usb stick πας Files πατας το linda και μετα οκ και αρχιζει η αναβαθμιση.

Reaction score
0

Ok thanks να σαι καλα .
Το δοκιμαζω μολις παω σπιτι το βραδυ.

Reaction score
2

Προσπαθω να συνδεσω το e-great με sata internal dvd-rom μεσω του καλωδιου της συσκευασιας, αλλα το dvd δε φαινεται να λειτουργει καθολου. κανω καπου λαθος?

Reaction score
4.289

Προσπαθω να συνδεσω το e-great με sata internal dvd-rom μεσω του καλωδιου της συσκευασιας, αλλα το dvd δε φαινεται να λειτουργει καθολου. κανω καπου λαθος?
Σημαντικη λεπτομερεια: η συνδεση πρεπει να γινει οταν το e-great ειναι κλειστο! Διαφορετικα δεν βλεπει :113:

Reaction score
2

Δοκιμασα κι ετσι, αλλα το dvd δεν παιρνει καθολου ρευμα, δεν ανοιγει καν το tray.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος