Gallo η ακρόαση

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
g.kar said:
Θυμάται κανείς πως έπαιζαν τα μικρά ηχεία της Revel των 1500€, σε παλαιότερη ακρόαση στην Ηχοέκφραση, και πως έπαιζαν τα επίσης μικρά B&W 805N ?
Γιώργο προφανώς μιλάς για τα Revel M20. Το θέμα με την ακρόαση είναι αυτό http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=5955.0

Τα ηχεία είχαν αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις σε όλους σχεδόν τους παρευρισκόμενους...

Reaction score
250
g.kar said:
Εμένα αυτός ο χώρος μου αρέσει και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να ακούσω αν κάτι είναι τονικά σωστό ή λάθος. Απλά, δεν παίζουν καλά τα μέτρια ή τα κακά ηχεία. Τα Montana πως παίζουν δηλαδή εκεί μέσα θεϊκά ? και χωρίς ισοστάθμιση και dedicated ενισχυτές ?
E όχι και θεικά τα Montana εκεί μέσα..................

Απλώς ικανοποιητικά!!!

Reaction score
3.575
Σπύρος Μπλάτσιος said:
g.kar said:
Θυμάται κανείς πως έπαιζαν τα μικρά ηχεία της Revel των 1500€, σε παλαιότερη ακρόαση στην Ηχοέκφραση, και πως έπαιζαν τα επίσης μικρά B&W 805N ?
Γιώργο προφανώς μιλάς για τα Revel M20. Το θέμα με την ακρόαση είναι αυτό http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=5955.0

Τα ηχεία είχαν αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις σε όλους σχεδόν τους παρευρισκόμενους...
Ευχαριστώ Σπύρο που μας το θύμισες.

Και πείτε μου τώρα τι πρόβλημα έχει ο χώρος της Ηχοέκφρασης. Αυτο που είναι να πάρεις, ας πούμε το 80%, το παίρνεις.
Μακάρι να μπορέσουμε σύντομα να κάνουμε και άλλες ακροάσεις εκει μέσα.
Κάτι λέγαμε Σπύρο για ακροάσεις ψηφιακών ενισχυτών. Προβλέπεται να γίνει κάτι τον Σεπτέμβριο ?

Reaction score
2
και μενα μια χαρα μου φαινεται ο συγκεκριμενος χωρος.......
δηλαδη δεν θα "παιξει" κατι εκει μεσα και θα περιμενεις μετα να παιξει σπιτι σου????? :shock:

Reaction score
3.575
mixalis kanakakis said:
και μενα μια χαρα μου φαινεται ο συγκεκριμενος χωρος.......
δηλαδη δεν θα "παιξει" κατι εκει μεσα και θα περιμενεις μετα να παιξει σπιτι σου????? :shock:
Λάθος το καταλαβες.
Αν παίξει καλά εκεί μέσα, το πιθανότερο είναι να παίξει ακόμα καλύτερα σε έναν πιο βελτιωμένο και ιδανικότερο χώρο. 80%+10%=90%

Reaction score
2
δεν νομιζω οτι τα περισσοτερα σαλονια μπορει να ειναι καλυτερα ακουστικα απο το συγκεκριμενο χωρο......
η τουλαχιστον πολυ καλυτερα.........

Reaction score
3.575
Το καλύτερο θα ήταν βέβαια, όταν μεγαλώσει το avsite.gr , να φτιάξουμε τον δικό μας χώρο δοκιμών όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε τις δικές μας ακροάσεις και τις κόντρες μας.
Πρώτα ο θεός.

Reaction score
3.575
mixalis kanakakis said:
δεν νομιζω οτι τα περισσοτερα σαλονια μπορει να ειναι καλυτερα ακουστικα απο το συγκεκριμενο χωρο......
η τουλαχιστον πολυ καλυτερα.........
κι εγώ αυτό πιστεύω. Μάλιστα θα έλεγα ότι τα περισσότερα σπίτια διαθέτουν πολύ χειρότερους χώρους ΚΑΙ σύζυγο.

Reaction score
3.575
mixalis kanakakis said:
και παντοφλες.......
όταν με το καλό παντρευτής την ισπανιδούλα τα λέμε. Εχεις ακούσει για ισπανικές.. παντόφλες ?

Reaction score
2
ειπαμε εγω θα παντρευτω Ολλανδεζα........

αλλα μεχρι τοτε......και εξω απο το χορο.......μπορω να σχολιαζω (χιχιχιχ) ελευθερα........... :twisted:

Reaction score
3.575
Οσοι το ακούσατε το Gallo, θα το αγοράζατε αν διαθετατε μόνο 3.000 € και ήταν το πρώτο σας κύριο ηχείο ? Εχετε ακούσει, σε αυτή την κατηγορία τιμής, κάποιο άλλο που σας άρεσε περισσότερο ? (από ακρόαση στον ίδιο χώρο ή σε άλλο )

Reaction score
313
Βρε αφήστε τις Ολλανδέζες και τις Ισπανίδες...

...και πάρτε ένα Ultra-Curve να βρείτε την υγειά (των ώτων) σας...

Reaction score
3.575
Σταύρος Μπαρτζόκας said:
Βρε αφήστε τις Ολλανδέζες και τις Ισπανίδες...

...και πάρτε ένα Ultra-Curve να βρείτε την υγειά (των ώτων) σας...
Το ultra-curve σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις στον ήχο το πλάτος-βάθος σκηνής ή/και την διασπορά σε συγκεκριμένες συχνότητες ?

Reaction score
313
g.kar said:
Το ultra-curve σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις στον ήχο το πλάτος-βάθος σκηνής ή/και την διασπορά σε συγκεκριμένες συχνότητες ?
Αφού κατάλαβες τι εννοώ, βρε!

Για τα προβλήματα με την "ακουστική" των χώρων, μιλάω...

...η οποία επηρεάζει δραματικά το συνολικό αποτέλεσμα.

Υ.Γ. Παρεπιπτόντως, μεταξύ άλλων, έχει και το φίλτρο "Width" με το οποίο μεταβάλεις το σήμα από μονοφωνικό έως πολύ (αφύσικα και..."άγευστα") πλατύ...

Reaction score
3.575
Σταύρο, μόνο αυτό ήθελα να μάθω για το UltraCurve. Mε κάλυψες πλήρως. Ευχαριστώ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas