- Reaction score
- 25.536
αι ρεστ μαι κεις
(και δεν μπορω να παω και στη θαλασσα)
(και δεν μπορω να παω και στη θαλασσα)
Γιώργο προφανώς μιλάς για τα Revel M20. Το θέμα με την ακρόαση είναι αυτό http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=5955.0g.kar said:Θυμάται κανείς πως έπαιζαν τα μικρά ηχεία της Revel των 1500€, σε παλαιότερη ακρόαση στην Ηχοέκφραση, και πως έπαιζαν τα επίσης μικρά B&W 805N ?
E όχι και θεικά τα Montana εκεί μέσα..................g.kar said:Εμένα αυτός ο χώρος μου αρέσει και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να ακούσω αν κάτι είναι τονικά σωστό ή λάθος. Απλά, δεν παίζουν καλά τα μέτρια ή τα κακά ηχεία. Τα Montana πως παίζουν δηλαδή εκεί μέσα θεϊκά ? και χωρίς ισοστάθμιση και dedicated ενισχυτές ?
Ευχαριστώ Σπύρο που μας το θύμισες.Σπύρος Μπλάτσιος said:Γιώργο προφανώς μιλάς για τα Revel M20. Το θέμα με την ακρόαση είναι αυτό http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=5955.0g.kar said:Θυμάται κανείς πως έπαιζαν τα μικρά ηχεία της Revel των 1500€, σε παλαιότερη ακρόαση στην Ηχοέκφραση, και πως έπαιζαν τα επίσης μικρά B&W 805N ?
Τα ηχεία είχαν αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις σε όλους σχεδόν τους παρευρισκόμενους...
Λάθος το καταλαβες.mixalis kanakakis said:και μενα μια χαρα μου φαινεται ο συγκεκριμενος χωρος.......
δηλαδη δεν θα "παιξει" κατι εκει μεσα και θα περιμενεις μετα να παιξει σπιτι σου????? :shock:
κι εγώ αυτό πιστεύω. Μάλιστα θα έλεγα ότι τα περισσότερα σπίτια διαθέτουν πολύ χειρότερους χώρους ΚΑΙ σύζυγο.mixalis kanakakis said:δεν νομιζω οτι τα περισσοτερα σαλονια μπορει να ειναι καλυτερα ακουστικα απο το συγκεκριμενο χωρο......
η τουλαχιστον πολυ καλυτερα.........
όταν με το καλό παντρευτής την ισπανιδούλα τα λέμε. Εχεις ακούσει για ισπανικές.. παντόφλες ?mixalis kanakakis said:και παντοφλες.......
Το ultra-curve σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις στον ήχο το πλάτος-βάθος σκηνής ή/και την διασπορά σε συγκεκριμένες συχνότητες ?Σταύρος Μπαρτζόκας said:Βρε αφήστε τις Ολλανδέζες και τις Ισπανίδες...
...και πάρτε ένα Ultra-Curve να βρείτε την υγειά (των ώτων) σας...
Αφού κατάλαβες τι εννοώ, βρε!g.kar said:Το ultra-curve σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις στον ήχο το πλάτος-βάθος σκηνής ή/και την διασπορά σε συγκεκριμένες συχνότητες ?