Genelec The Ones

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.552
Den έχνε ρε 500Κ τα grand utopia , εγώ τα θυμάμαι στα 150Κ.
Είχαμε ακούσει μια έκδοση αυτών στο Μόναχο, όπου η αναγραφόμενη τιμή (εάν θυμάμαι καλά) ήταν 550.000€.

Αυτό που λέω, ήταν μεγαλύτερου όγκου από το ανωτέρω που δείχνει ο Άλεξ.

Ακόμα κι αυτό όμως, με 240k, και δε ξέρω πόσα θέλει για ενισχυτικά κλπ, προφανώς δεν μπορεί να συγκριθεί με τα (κατά πολύ φτηνότερα) αυτά τζενελεκ.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.712
Αυτό που έβαλα είναι το μεγαλύτερο ηχείο της Focal. Στα 550k θα ήταν όλο το σύστημα, ή μαζί με τα ενισχυτικά που συνήθως βάζουν κάτι πανάκριβα Dan D'agostino.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.931
... Φίλε Bhutia, εαν δεν ξέρεις και δεν έχεις "κατανοήσει" α) την μουσική και β) τι θες εσύ απο την αναπαραγωγή, δεν σε γλυτώνει τίποτε. Ούτε χρήματα, ούτε "γνώσεις". Αυτά είναι για "συμπλήρωμα". Γιατί νομίζεις εγώ ότι εάν ήθελα να αγοράσω κάτι θα έπαιρνα μαζί μου τον Κο Χρήστο χα χα και ούτε καν εσένα χα χα χαζός είμαι χα χα. Φιλικά ε ... 😀 ¨Άντε εσένα και τον Κο Χρήστο. (αλλά ξεχωριστά, όχι στην ίδια ακρόαση).
thva: η ακροαση ενος νεου σεταπιου προς εκτιμηση η αγορα ειναι πολυ δυσκολη υποθεση;) ο Μεσιε Μπουτια ειναι πολυ καλυτερος απο εμενα;)
Για λεπτομερειες στο θκομ νημα;)
Σίγουρα δεν θα έπρεπε να πάρει εμένα παρά την καλή γνώμη του chris, αφού δεν θ'αντιμετώπιζα συσκευές προς επίδειξη με ενθουσιώδη διάθεση αγοράς τους. Ας έπαιζε όσο καλά θα ήθελε καθένας...

Reaction score
1.247
Για τα Genelec απλά θηρία που προσωπικά θα ήθελα πολύ ν'ακούσω. Στην παρουσίαση αναφέρει ρητός ότι ΔΕΝ θέλουν subwoofer και ενσωματώνονται στο δωμάτιο σχετικά εύκολα μέσω software (GLM) το οποίο μεταξύ άλλων ρυθμίζει και τα crossover.

TGD

Reaction score
10.345
Μια που μιλάμε για τιμές, έχει βρει κανείς τον τιμοκατάλογο της gethein; Γιατί όλο ask for a quote λένε οι dealers της.

Reaction score
22.870
Σίγουρα δεν θα έπρεπε να πάρει εμένα παρά την καλή γνώμη του chris, αφού δεν θ'αντιμετώπιζα συσκευές προς επίδειξη με ενθουσιώδη διάθεση αγοράς τους. Ας έπαιζε όσο καλά θα ήθελε καθένας...
Είναι ταπεινόφρων ο Κος Χρήστος. Μην δίνεις σημασία. 😍

Καλά εσύ πριν καν πάμε για ακρόαση θα είχες καταστροφοθεωρητικολογήσει τόσο πολύ εναντίον όλων των επιλογών που δεν θα είχα φτάσει κάν για ακρόαση ή θα είχα φτάσει ράκος με κατάθλιψη. Βέβαια σε ξεπέρασε ο Ντιμιφούτ (που του έβαλες και λάικ) με αυτό, πως το είπε, περί δυναμικής συμπίεσης του δωματίου μέσα σε άλλα (εκτός απο ένα που ήταν κάπως λογικό). 😀 Κοίτα και εμένα το mp3 μου αρέσει περισσότερο γιατί απο το τόσο ανεξέλεγκτο, χαλαρό, και γεμάτο παραμόρφωση χαμηλό δίνει όγκους στο κακό τρανζίστορ μου (όχι στο καλό). Βοηθάνε και οι εγγραφές, δεν μπορώ να πω. 😀 Άντε σε αφήνω ήσυχο, είσαι και στο Μόναχο (λέει ο κανακιάνι) χα χα.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.552
Εάν έχουν καλό cardio
Δεν είναι πανάκεια σε μικρούς χώρους, διότι εκτός από τον πίσω τοίχο, υπάρχουν και άλλοι τοίχοι ολόβερ.

Σαφώς βέβαια, είναι ένα δυνατό εργαλείο, ισάξιο του εντοιχισμού, χωρίς εντοιχισμό.

Τώρα κακά τα ψέματα, αν έχεις λεφτά για τέτοια ηχεία, ε, θα βρεις και 10-12 χιλιάρικα για το μεγάλο τους σαμπ, το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι αναγκαίο για το .1 κανάλι.

Reaction score
22.870
Δεν είναι πανάκεια σε μικρούς χώρους, διότι εκτός από τον πίσω τοίχο, υπάρχουν και άλλοι τοίχοι ολόβερ.

Σαφώς βέβαια, είναι ένα δυνατό εργαλείο, ισάξιο του εντοιχισμού, χωρίς εντοιχισμό.

Τώρα κακά τα ψέματα, αν έχεις λεφτά για τέτοια ηχεία, ε, θα βρεις και 10-12 χιλιάρικα για το μεγάλο τους σαμπ, το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι αναγκαίο για το .1 κανάλι.
Εμείς τους τοίχους τους μασάμε. Δεν διάβσες το πόστ του Ντιμιφούτ που λέει ότι του φαίνεται λογικό να έφτιαχνε σπίτι απο την αρχή να ζητούσε απο τον μηχανικό να κάνει ειδικό χώρο απο τα μπετά. 😀 😀

Γειά σας Κε Μηχανικέ θα ήθελα μπλά μπλά ...

Π. Μηχανικός : Τι ;

😀

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.552
Αλφάδι έχεις, μηχανικό που να μη λέει "τι" δεν έχεις.

Όλο ελλείψεις είσαι βρε..

Άκου τον ντιμιφουτ.
Πάρε μηχανικό που να έχει και αλφάδι καλό.
2 σε ένα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.931
Είναι ταπεινόφρων ο Κος Χρήστος. Μην δίνεις σημασία. 😍

Καλά εσύ πριν καν πάμε για ακρόαση θα είχες καταστροφοθεωρητικολογήσει τόσο πολύ εναντίον όλων των επιλογών που δεν θα είχα φτάσει κάν για ακρόαση ή θα είχα φτάσει ράκος με κατάθλιψη. Βέβαια σε ξεπέρασε ο Ντιμιφούτ (που του έβαλες και λάικ) με αυτό, πως το είπε, περί δυναμικής συμπίεσης του δωματίου μέσα σε άλλα (εκτός απο ένα που ήταν κάπως λογικό). 😀 Κοίτα και εμένα το mp3 μου αρέσει περισσότερο γιατί απο το τόσο ανεξέλεγκτο, χαλαρό, και γεμάτο παραμόρφωση χαμηλό δίνει όγκους στο κακό τρανζίστορ μου (όχι στο καλό). Βοηθάνε και οι εγγραφές, δεν μπορώ να πω. 😀 Άντε σε αφήνω ήσυχο, είσαι και στο Μόναχο (λέει ο κανακιάνι) χα χα.
Θεωρώ ότι όσοι δεν θα χρησιμοποιούσαν τακτικά συσκευές και μέσα όπως εκείνα που εγκρίνεις δεν θα έπρεπε να λογαριάζονται ως ΄΄κατώτεροι΄΄ ακροαματικόφιλοι. Αυτό είναι θεωρητικολογία, όχι οι αναλύσεις πάνω στο τι ισχύει υπό πραγματικές συνθήκες. Όσοι θα τρόμαζαν διαβάζοντας τις πραγματικές παραμέτρους σε ακροάσεις εντός τυπικών οικιακών χώρων θα πρέπει να βρουν τρόπους διαχείρισης δια δικό τους λογαριασμό αντί να τα βάζουν με όποιον θα τις ανέλυε.

Reaction score
22.870
Θεωρώ ότι όσοι δεν θα χρησιμοποιούσαν τακτικά συσκευές και μέσα όπως εκείνα που εγκρίνεις δεν θα έπρεπε να λογαριάζονται ως ΄΄κατώτεροι΄΄ ακροαματικόφιλοι. Αυτό είναι θεωρητικολογία, όχι οι αναλύσεις πάνω στο τι ισχύει υπό πραγματικές συνθήκες. Όσοι θα τρόμαζαν διαβάζοντας τις πραγματικές παραμέτρους σε ακροάσεις εντός τυπικών οικιακών χώρων θα πρέπει να βρουν τρόπους διαχείρισης δια δικό τους λογαριασμό αντί να τα βάζουν με όποιον θα τις ανέλυε.
Ε, φυσικά εννοείται. Τι είμαστε τίποτε ....

ΟΚ , εντάξει να τις αναλύουμε αλλά όχι όπως μας συμφέρει και όποτε μας συμφέρει. Αυτές ισχύουν για όλους άσχετα τι μηχανήματα χρησιμοποιούν. Άσε που πολλά είναι υπερβολές και εάν όχι υπερβολές σίγουρα όχι καθοριστικοί παράγοντες τους οποίους χρησιμοποιούμε κατά το δοκούν για να εξηγήσουμε (θάβωντας) κάτι ή να εξαίρουμε κάτι άλλο. Επίσης όχι καθορισιτικοί παρά μόνο σε Χαι Φάιδες που κυνηγάνε φαντάσματα (1 % του 1%). .
Αυτό είναι φθηνότερο 😎

View attachment 291951
Τι ; Θα χρειαστούμε και σκάλες ; 😀 😀 😀

Reaction score
22.870
Αλφάδι έχεις, μηχανικό που να μη λέει "τι" δεν έχεις.

Όλο ελλείψεις είσαι βρε..

Άκου τον ντιμιφουτ.
Πάρε μηχανικό που να έχει και αλφάδι καλό.
2 σε ένα.
Βρε τρείς Πολ. Μηχανικούς έχω στην άμεση οικογένεια. 😀

Τους λέω καμιά φορά αυτά που λέτε εδώ και πεθαίνουν στο γέλιο. 😀

Η μόνη που το συζητάει είναι η αδελφή μου αλλά αυτή δεν είναι μια απλή μόνο πολ. μηχανικός είναι μηχανικός - επιστήμονας για αυτό και το συζητάει. 😀 Ούτε ο Μάσκ δεν τα συζητάει αυτά που συζητάτε εσείς .😀

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo