H ζυγαριά...

V

VIDEOMIX

Guest
Επέστρεψα από την άδεια μου!!!!
Λοιπον ήρθε η ώρα να απολογηθώ στη ζυγαριά ε??
:?: :?: :?: :?:
Το αστείο είναι ότι σε όλες τις γιορτες από γλυκά έφαγα μόνο 1 κουραμπιέ!!!
Από φαγητά,πολύ σαλάτα και λίγη ποσότητα φαγητού χωρίς αλκοόλ!!!!
Σχεδον κάθε μέρα έκανα 2ωρη εξάσκηση με το YZ, και οι εκδηλώσεις- καρναβάλια είχαν άφθονο χορό.
Αν υπολογίσω και τη μια μέρα-ταλαιπωρία σε χιονοδρομικό στη Φλώρινα που περιλάμβανε σκι σε συνθήκες χιονοθύελλας,
ΜΑΛΛΟΝ έχασα κιλα!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εσεις τι κάνατε??? :twisted: :twisted: :twisted:

Σου άρεσε κ. MAC που μας αγχώσατε μέσα στις γιορτές???
Εσυ τι έκανες???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μα εσύ δεν έκανες γιορτές κοπέλα μου, ενα δράμα έζησες. :mrgreen:

(τι μου κάνεις τώρα. Μου θύμισες τα μελομακάρονα της μητέρας μου. Τρέχω να βουτήξω κανα 2-3 τώρα. Με μέλι φυσικά και καρύδι. Οχι γλυκόζες και ποντίκια :wink:)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Αυτες τις γιορτες το παρακανα .
Εφαγα, ηπια αλκοολ και γενικα εκανα πολλα ανθυγειινα αλλα στο λογαριασμο (ζυγαρια)
-1kg!!!
Θα συνεχισω ετσι.

Reaction score
7
Τα λόγια σας με καιν γιατί είμαι μανεκέν.Τι λέτε ρε παιδιά μόνο τόσα είστε?130+ και ύψος 1.87.Καλά τί τρώτε?Πως ζείτε?

Reaction score
3
Videomix,μου αρέσει που σκέφθεσαι τα γλυκά μελομακάρονα της γιαγιάς και άσε τους άλλους να κάνουν δίαιτα.

Οσο για το δράμα της loykitsas,εν μέρει θα ήθελα να το ζήσω και εγώ,όχι όμως και χωρίς γλυκά τέτοιες μέρες...... :lol:

Reaction score
3

Reaction score
0
Μα εσύ δεν έκανες γιορτές κοπέλα μου, ενα δράμα έζησες. :mrgreen:

(τι μου κάνεις τώρα. Μου θύμισες τα μελομακάρονα της μητέρας μου. Τρέχω να βουτήξω κανα 2-3 τώρα. Με μέλι φυσικά και καρύδι. Οχι γλυκόζες και ποντίκια :wink:)
VIDEOMIX,το αστείο είναι ότι μου άρεσε κιόλας!!!!
Βέβαια άν το πρόγραμμα είχε περισσότερο χορό,αλκοόλ και εξάσκηση δεν θα έλεγα όχι!!!!!
Ελπίζω όμως να κανονίσουμε για χορό, εδώ στην Αθήνα!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D

Reaction score
0

V

VIDEOMIX

Guest
Videomix,μου αρέσει που σκέφθεσαι τα γλυκά μελομακάρονα της γιαγιάς και άσε τους άλλους να κάνουν δίαιτα.

Οσο για το δράμα της loykitsas,εν μέρει θα ήθελα να το ζήσω και εγώ,όχι όμως και χωρίς γλυκά τέτοιες μέρες...... :lol:
Γιώργο, της μαμάς ειναι, οχι της Γιαγιάς.
Ενημερωτικά σας λέω πως διπλα μου βρίσκεται άδεια η πιατέλα με το λίγο μέλι που περίσεψε στον πάτο. Τα τελευταία που μόλις έφαγα, ήταν βουτηγμένα στο μέλι και καρύδι εως την μέση. Γι'αυτό λοιπόν τα έφαγα με......... πιρούνι!!!! :mrgreen:

Reaction score
0
Τα λόγια σας με καιν γιατί είμαι μανεκέν.Τι λέτε ρε παιδιά μόνο τόσα είστε?130+ και ύψος 1.87.Καλά τί τρώτε?Πως ζείτε?
Κατ' αρχήν τα 130+ κιλα σου, είναι μυς και δεν συμβαδίζει με τον πίνακα που αναφέρε ο sampalis.
Από κει και πέρα,όποιος τολμήσει να πει το αντίθετο, είναι γιατί ζηλεύει την κορμοστασιά σου.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reaction score
3
VIDEOMIX,τα μελομακάρονα τα έφτιαξε η μαμά με συνταγή της γιαγιάς! :)

Μετά από τις απαντήσεις που δώσατε,θα σας πω και εγώ ότι στις γιορτές έτρωγα όλο μου το φαγητό με τη συνοδεία διόλου ευκαταφρόνητης ποσότητας αλκοόλ και τάραξα τα σπιτικά γλυκά και τις δίπλες.
Παρόλα αυτά,επειδή κάνω καλές καύσεις,έμεινα περίπου στα ίδια κιλά!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

V

VIDEOMIX

Guest
Mπάααα... η γιαγιά τα έφτιαχνε σκληρά. Η μαμά τα φτιάχνει πολύ καλύτερα. :wink:

Καλά, και εσύ μηχανάκι για avatar; Τι σας έπιασε τελευταία;
Τζιπάκια, μηχανάκια, _____cars, αντι...
τσιπάκια, μηχανές προβολών, crt.
:):)

Reaction score
0
[align=center]ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ[/align]

Μέλη του avsite,
Μετά την εμφάνιση του topic "ζυγαρια " στο site,από τον κ.MAC και τον προβληματισμο που δημιουργήθηκε,
αποφάσισα να τον βγάλω μια φώτο ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ της γιορτές,ώστε μετα που θα γινίταν ο απολογισμός, να δούμε αν όντως μας έλεγε την αλήθεια....

:?: :?: :?:

Σήμερα,μετά από ώρες κρυφής παρακολούθησης,πήρα την πολυπόθητη φωτο!!!!!!
Ομολογώ ότι κουράστηκα αρκετά για να την αποκτήσω,αλλα πιστεύω άξιζε τον κόπο!!!!

Μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας αν μας έλεγε την αλήθεια ότι έμεινε περίπου στα ίδια κιλά,συγκίνετε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας............
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Ναι, δεν μπορούμε να κάνουμε την σύγκριση. Εκτός και αν θέλεις να βάλουμε κάποια παλαιώτερη απο το... αρχείο μας!!!!:)

Reaction score
3
ΔΕΝ σχολιάζω προς το παρόν τουλάχιστον τις φωτογραφίες που τράβηξε η Λουκία παπαράτσι,γιατί για άλλον λόγο μου είπε ότι τις ήθελε και όχι για να διαφημίσει την κορμοστασιά μου,ιδιαιτέρως την δεύτερη την μετά εορτών... :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αλλωστε έχει ο καιρός γυρίσματα,και έχω ράμματα για την γούνα της... :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos