H ζυγαριά...

Reaction score
0
Λουκια, το ΠΡΙΝ δε φαινεται....
Θα πρέπει να διευκρινίσω ότι η πρώτη φωτό τρβήχτηκε πριν τις γιορτες και η δεύτερη προχθές.Το γεγονός ότι τα ρούχα είναι τα ίδια,συμβαίνει γιατί αυτά είναι τα ρούχα της δουλειάς κατα την επισκευή των μοτοσυκλετών.
Αν παρατητήσετε,οι δύο φώτο έχουν τραβηχτεί σε διαφορετικό σημείο του μαγαζιού.
Επίσης,η στάση του σώματος είναι διαφορετική.
ΑΝ θέλετε να πειστείτε περισσότερο,βρείτε μια φώτο από τα αρχεία από το πρόσφατο παρελθόν!!
:D :D :D :D

V

VIDEOMIX

Guest
ΔΕΝ σχολιάζω προς το παρόν τουλάχιστον τις φωτογραφίες που τράβηξε η Λουκία παπαράτσι,γιατί για άλλον λόγο μου είπε ότι τις ήθελε και όχι για να διαφημίσει την κορμοστασιά μου,ιδιαιτέρως την δεύτερη την μετά εορτών... :roll: :roll: :mrgreen:
Την καταλαβαίνω πάντως την κοπέλα. Θυμάμαι και εγώ όταν ήθελα να σε τραβήξω φώτο για λόγους marketing :roll: , μου έλεγε ο μπαρμπαντρέας... <<τράβα τον τράβα τον τώρα που δεν βλέπει, διοτι δεν θέλει φώτος και τέτοια>>. Και πάλεβα να σε βγάλω καμμια φώτο της προκοπής.:mrgreen:

Reaction score
7
Αμαρτία κύριε Γιώργο μας αφού γράφετε καλά στον φακό...:D Kaizen πάντα ήξερα ότι έχω έναν αδελφό χαμένο...γιατί και η αδεφή που έχω χαμένο κορμί είναι..:p

Reaction score
25.583
θριαμβος!!!
ζυγιστηκα σημερα στην ιδια ζυγαρια που ζυγιστηκα πριν 20 μερες και ειμαι κομπλε!
απο 78+- 0.3 σημερα εγραψε 77.6!

Reaction score
3
θριαμβος!!!
ζυγιστηκα σημερα στην ιδια ζυγαρια που ζυγιστηκα πριν 20 μερες και ειμαι κομπλε!
απο 78+- 0.3 σημερα εγραψε 77.6!
Παναγιώτη ,εσύ στην ξενητιά λόγω "δυσμενών" συνθηκών λογικό να χάνεις βάρος... :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
25.583
πρωτοχρονια σπιτι ομως!
δηλαδη τραπεζια φαγια ιστοριες κλπ.
το σωσαμε παντως φετος!!!

Reaction score
0
κ.MAC,ακόμη περιμένουμε τα σχόλιά σας...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
γιατί σωπαίνεται? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: έχετε κάτι να κρύψετε... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3
κ.MAC,ακόμη περιμένουμε τα σχόλιά σας...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
γιατί σωπαίνεται? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: έχετε κάτι να κρύψετε... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οσο περισσότερο αργεί η εκδίκηση γίνετε ποιό μεγάλη... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
164
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να γράψω και εγώ τα περί δίααιτας...
Πριν δύο εβδομάδες ήμουν 102.5 κιλά, όταν άρχισα αιματηρή δίαιτα. Πρόσεχα τη διατροφή μου 23/24ωρο, σταματούσα μόνο μία ώρα τη μέρα για φαί (σουβλάκια, μακαρονάδες, πίτσες, κρέπες κτλ) :)
Τα αποτελέσματα, συγκλονιστικά: έχασα μισό κιλό την πρώτη εβδομάδα! :lol:
Σκέφτηκα πολύ να συνεχίσω, γιατί αν χάνω μισό κιλό την εβδομάδα, σε 100 εβδομάδες περίπου, θα έχω εξαφανιστεί εντελώς! Σε δύο χρόνια θα πεθάνω αν συνεχίσω έτσι! Αυτό αποδικνύει ότι η μπήκα σε έναν δρόμο πολύ επικίνδυνο, πιο επικίνδυνο και από τον εθισμό στα ναρκωτικά, πιο επιβλαβές και από το κάπνισμα.
Παρ' όλα αυτά συνέχισα ατρόμητος. Τα αποτελέσματα του νέου ζυγίσματος θα βγουν αύριο το πρωί... Θα σας κρατήσω ενήμερους, μιας και ξέρω ότι θα συμπαρασταθείτε στην προσπάθειά μου.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos