V
VIDEOMIX
Guest
Νηστεία και προσευχή τώρα και την Κυριακή του Πάσχα, φάτε, φάτε, φάτεεεεεεεεεεεεε........................
Χριστίνα,μην σε πιάνει άγχος.KELLER XRISTINA said:Αρνουμαι να συμμετασχω. 8)
Μάριε,εσύ την τελευταία φορά ήσουν σε καλό δρόμο.Μάριος Λαζάρου said:Άμα μετρηθώ σε ζυγαριά θα σας πώ...![]()
Αυτό θα το μάθουμε μετά το Πάσχα.Γιωργος Ανδρεαδης said:Γιατι; Προκειται να ψηλωσει; Θα τον κυνηγαει κανενας και θα προσπαθει να ξεφυγει (ουπς, σκονταψα!)Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Εγώ πάντως θέλω να δω τον Γενικό μετά το Πάσχα,όταν θα έχει γυρίσει απο το "αγαπημένο του" νησί... :twisted:![]()
![]()
πόσο ψήλωσε...
:mrgreen: :mrgreen:
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως μήπως μετά απο αυτό σου (μας) πέσει βαριά η σούβλα...VIDEOMIX said:Νηστεία και προσευχή τώρα και την Κυριακή του Πάσχα, φάτε, φάτε, φάτεεεεεεεεεεεεε........................
Δημήτρη,μας δίνεις ελλειπεί στοιχεία.Το βάρος πάει συνάρτηση του ύψους...DIMITRIS K. said:Εγώ είμαι 82 και θα πάω 84 - 85 Στάνταρ! Αλλά δεν παίρνω λίπος. Τα κόκκαλά μου βαραίνουν!!!!![]()
Δευτέρα του Πάσχα θα πας εσύ για cross και εγώ για γύρους στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Ποιός θα χάσει τα περισσότερα δεν ξέρω!!! 8)Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:ΠΡΟΣΟΧΗ όμως μήπως μετά απο αυτό σου (μας) πέσει βαριά η σούβλα...VIDEOMIX said:Νηστεία και προσευχή τώρα και την Κυριακή του Πάσχα, φάτε, φάτε, φάτεεεεεεεεεεεεε........................![]()
![]()
![]()
Γιωργο,εχω βαρεθει με τα στερεοτυπα στην Ελλαδα.Μολις πατησω το ποδι μου εκει,το μονο προφανες στους συγγενεις και φιλους ειναι η εξωτερικη εμφανιση!Η θα εχεις αδυνατισει,κατα τη γνωμη τους, η θα εχεις παχυνει.Την συμπεριφορα αυτη,την παρομοιαζω με το σχολιο που κανει κανεις για τον καιρο οταν δεν μπορει να πρωτοτυπισει.Απλα,σε κουβεντα να βρισκομαστε...Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Χριστίνα,μην σε πιάνει άγχος.KELLER XRISTINA said:Αρνουμαι να συμμετασχω. 8)
Εάν κάτι δεν σου πάει καλά μετά το Πάσχα,ζυγίσου με το ένα πόδι επάνω στην ζυγαριά και το άλλο κάτω.
Πως νομίζεις κάνω εγώ και τους ξεγελάω όλους?!!!![]()
![]()
![]()
Δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορώ να κάνω με την μοτ/τα,τρέξιμο ή κολύμπι όμως θα κάνω.VIDEOMIX said:Δευτέρα του Πάσχα θα πας εσύ για cross και εγώ για γύρους στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Ποιός θα χάσει τα περισσότερα δεν ξέρω!!! 8)Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:ΠΡΟΣΟΧΗ όμως μήπως μετά απο αυτό σου (μας) πέσει βαριά η σούβλα...VIDEOMIX said:Νηστεία και προσευχή τώρα και την Κυριακή του Πάσχα, φάτε, φάτε, φάτεεεεεεεεεεεεε........................![]()
![]()
![]()
Ανδρέα πρέπει να ανήκουμε στην ίδια κατηγορία ...(εγώ παίζω σε λίγο λιγότερη κλίμακα 66-69 Kg),ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Τα δικα μου ειναι πολυ πιο απλα.
Τα τελευταια 25 χρονια ειμαι μεταξυ 67 και 70 κιλων.
Οτι και να φαω , και ενα βοδι την ημερα , μενω παντα το ιδιο.
Μηπως θελετε να σας πω τωρα και την ασκηση που με κραταει στα ιδια κιλα?
Και αυτό είναι το πιο σωστό πιστεύω, δεν είναι ωραίο να διαλέγεις με βάση, την "συσκευασία", γιατί συνήθως το "δώρο" είναι φόλα..KELLER XRISTINA said:Προσωπικα,δεν ασχολουμαι με το περιτυλιγμα ενος ανθρωπου αλλα με την ουσια του.
Μην αγχώνεσαι... εγώ είμαι....Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Μήν ξεχνάμε και τον κανόνα του σύμπαντος,πως όποιος χάνει κιλά,κάποιος άλλος στον πλανήτη τα παίρνει...![]()
![]()
και ελπίζω να μην είμαι εγώ...
![]()
Σωστο! Απλα καποιοι ανθρωποι ειναι ΠΙΟ ελκυστικοι απο τους αλλους και επιδρα η βαρυτητα περισσοτερο σε αυτους!KELLER XRISTINA said:Εξαλλου τι ειναι το βαρος ενος ανθρωπου? Δεν ειναι ενα στοιχειο απλως που μας δειχνει με ποια δυναμη μας ελκει η γη προς το κεντρο της?